Şimdi Ara

İlk csb denemem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bir başka forumda yazdım ama buraya paylaşmam gerektiğini de düşündüm. İyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.

O ney lan?

- Bir gün yolda ilerlerkene yerde kanlar gördüm hemen büyütecimi alıp incelemeye başladım. Bir şey anlamadım ve bir köpek aldım ve kanın kokusunu takip ederek beni katile ulaştırmasını sağladım.Gördüğümde şok olmuştum. Kanları ketçap yapımında kullanıyorlardı. İçlerine kimyasallar ekleyip bize yediriyorlardı. Hemen su tabancamı çıkarıp bütün fabrikayı seller altında bıraktım ve cıa i çağırdım ama gelmediler uzak dediler bende jandarmayı aradım küfür ettiler.sonra dedim ki bu işi ben halletmeliyim. Hemen su tabancama bir susturucu takarak yeniden işe koyuldum adamlar ayılmaya başlamıştı. Suyun içine uyku getirici haplar koydum biraz da azdırıcı ve hepsini bayıltıp odaya kapattım.

Heyecanlı anlar

-Kapıyı kapatıp beklemeye başladım hepsinin uyanıp azdırıcının etkisiyle birbirine düşürmeyi planlamıştım. Kapıları zorlamaya başlamışlardı çok korkmuştum hemen bir doz uyku gazını havalandırmadan verdim. Sesler kesildi ve yeniden beklemeye başladım. Sonra gittim nedense köpeği de içeriye attım. Tekrar yolda giderken birden içi para dolu bir çanta buldum hiç sevinmemiştim. Götürüp fabrikada tıkadıklarımın yanında attım çantayı. Sonra bir sevinmeler falan tekrar bastım uyku gazını. İçeri girip paraları aldım ve sahibinden com'da ikinci el toma aramaya başladım. Temiz, bayandan bir tane buldum ve fabrikaya getirdim. Kapıyı açtım. Azıp kaçmaya çalışanlar dayıyordum tazyikli suyu. Ve birden bir şey oldu...

Acı haber

- Değişik bir ses geliyordu sanki bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu sanki bu bir bu bir gayipten gelen sesti arkamı döndüğümde anladım ki bizim azgınlar köpeğe yapıyormuş köpeği bırakıp kaçarken aklıma bunu bana yapsalar ne hissederdim sorusu geldi ve tekrar bayıltıcı gazı dayıyarak köpeği kaçırdım ve bu sefer geri dönüş olmamak üzere kaçtım. Köpeği hemen bir veterinere götürdüm ve köpeğime etmeye yeltendikleri ve köpeğimin psikolojisinin bozulduğunu söyledim. Adam dışarı çıkmamı istedi ve çıktığımda tekrardan o sesi duydum. Veterinerde onlardandı. Hemen su tabancamı ıslığımla çağırdım, gelmiyordu meğerse yanımdaymış o yüzden çalışmamış. İçinde biraz su ve de sakinleştirici koyduktan sonra köpeğimi alıp tekrardan kaçtım. Ama acı gerçeği öğrendik kısa bir süre sonra...

Mutlu SON

- Köpeğim hamileydi. O kadar Çok sinirlenmiştim ki yer yerinden oynuyordu bağırıp çağırıyordum. Hemen A*B*C planımı devreye soktum. Su tabancamı, su tüfeğimi, su bazukamı ve de su şişelerinden yapılmış kurşun geçirmez tomamı ilk önce veterinerin veterinerhanesini yıkacaktım. Ufak bir aksilik oluştu tomanın benzini bitmişti hemen telefonla sipariş verip 92 litre 95 oktan benzin aldım. Özel bayıltıcıgazhanemden 4 kg bayıltıcı ve adı B4 bayıltıcı etkisi çok çok yüksek olan bombamı çıkardım. Artık hazırdım köpeğimin karnı belirginleşmişti ne çabuk ne dedim ve yola koyuldum. Veterineri bombalamaya başlamıştım yerle bir olmuştu artık cephanem azalmıştı tomayla yıkılan binanın üstünde bir ileri bir geri yapıp iyice eziyordum. Az sonra veterinerin parçalanmış vücudunu gördüm ve tomamdan inip su bıçağımla bir parça köpeğim için kestim. Besin değeri yüksekti çünkü seviyor kerata. Bebeğe faydası olsun. Sonra ardından fabrikaya doğru yola koyuldum yaklaşık 70 mt kala bombalamaya başladım fabrikayı cephanem bitmişti fabrika az çok yıkılmıştı. Ama sığınağı sona bırakmıştım. İçeridekilere bir ses verdim daha ölmemişlerdi. Neden diye düşündüm ama sığınakta yeteri kadar su ve yiyecek vardı.. Hemen tekrardan havalandırmalardan bastım bayıltıcı gazı, bütün sesler kesildi. İçeri girip öldürücü olan B4 bombamı koydum ve kapıyı kilitledim tomama doğru yürümeye başladım. Yere su silahlarımın etkisiyle dağılmış gördüğüm ketçaplardan çantama doldurduktan sonra tomama bindim biraz uzaklaştıktan sonra bastım düğmeye bi pok olmadı yanlış düğmeye basmışım meğersem hemen doğru düğmeyi bulup bastım ve bütün sığınak ve geri kalan fabrika gaz bombası B4'ün etkisiyle dağıldı. Yaşayan yoktu. Ertesi gün köpeğimi yeniden veterinere götürdüm böyle böyle diye anlatım ve bebeği aldılar çok geç olmadan. Şimdi ben ve köpeğim mutlu mesut yaşıyoruz. Kendininize dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 10 Ağustos 2013; 13:53:16 >

• yukarı
  • Olmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.