Şimdi Ara

ilk çıkma teklifiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ilk 8. sınıfa giderken arkadaşım aracılığıyla etmiştim kız sevinçten kendini camdan atmış ölmüştü o günden sonra bır daha hiç bir kıza teklif etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

ilk 8. sınıfa giderken arkadaşım aracılığıyla etmiştim kız sevinçten kendini camdan atmış ölmüştü o günden sonra bır daha hiç bir kıza teklif etmedim.

O feci kazadan sonra duygusal oldun herhalde
  • quote:

ilk 8. sınıfa giderken arkadaşım aracılığıyla etmiştim kız sevinçten kendini camdan atmış ölmüştü o günden sonra bır daha hiç bir kıza teklif etmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıkma teklifini yapmamıştım arkadaş ayarlamıştı konuştuk anlaştık çıkmaya başlamıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 16 Haziran 2012; 0:39:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lt.Raven

quote:

ilk defa çıkacaktım ve oda öldü, evet o günden sonra böyle oldum.
  • 1.sınıfta sıraya çıkıp seni seviyom lan bilge demiştim kızın babası doktor çıktı 2 gün sonra iğne yapmaya geldiler senmisin benim kızımı seven dedi ağlamıştım :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lt.Raven

quote:

ilk defa çıkacaktım ve oda öldü, evet o günden sonra böyle oldum.

Çok üzücü bir hikaye

• 1 sınıfta merve kızlar tuvaletinde külotlu çorabını indirip kukusundan öpmüştüm alişi sürtüyorduk 12 yıl olmuş lan hoca görmüştü tokat atmıştı sonra merve ile çıktık işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

1.sınıfta sıraya çıkıp seni seviyom lan bilge demiştim kızın babası doktor çıktı 2 gün sonra iğne yapmaya geldiler senmisin benim kızımı seven dedi ağlamıştım :D

• mahallenin güzel kızları sayılıydı ve rekabet çok yüksekti. Ortaokulda fiziksel ağırlığımı kullanarak bi tanesini mahalle düğününde kapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEA12

-sikildim be bu okuldan
    +benle cik istersen
    -olur
    ilkokl 7
    (bu kizin su an cocuklari var ve 20 yasnda)

GEÇMİŞ OLSUN
  • Çok iyi anlaşıyorduk, birbirimize de çok yakışıyorduk. Bir gün laf açıldı, direkt söyledim "biz tam birbirimize göreyiz" diye. Zaten o da farkındaydı bunun, ben etmesem o edecekti. Hiç sorun olmadı, mutluyuz. (19 iken)

• edit:
     ilk çıkma teklifiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 16 Haziran 2012; 1:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

ilk çıkma teklifini yapmamıştım arkadaş ayarlamıştı konuştuk anlaştık çıkmaya başlamıştık

danaya girer gibi
  • 7. sınıfta iken çok salakmışım hakkatten gittim kızın sırasını önüne oturdum nasılsın naber falan sonra dedimki buna, sinemaya gidelim mi kız hiç yüzüme bakmadı başı aşağıya eğikti 30 sn düşündü sonra hayır dedi bende içimden bastım küfürü sonra kalktım gittim sırama. Kız şimdi bir halta benzemiyor baya çirkinleşmiş.
  • yaşım 19 bu yaşa kimseyle çıkmadım teklif de etmedim bu gidişle evlenemeyeceğim
  • Teklif etmem teklif alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

Teklif etmem teklif alırım

Teklif edersen daha iyisini alırsın ama öyle de bi gerçek var :)
  • 13 - 14 yaşımda teklif etmiştim kabul etti,2.teklif etmem lise 1 de oldu kabul etti,Kabul edildikçe insana özgüven geliyor lise 2 de 10 üzerinden 6 lık bir kız teklif etmişti sevdiğim olduğu için kabul etmedim.Ve Özgüven tavan yapmışken okulun en havalı en tatlı kızlarından biriyle sürekli bakışıyorduk sonra cesaretimi topladım arkadaşlar gazı aldım 2-3 gün sonra kesin teklif etçem dedim sonra baktım bu sürekli arkadaşlarıyla dolaşıyor cesaretimi topladım yanına giderek ismiyle seslendim bakar mısın dedim geldi yanıma teklif ettim ama 2 gün önce başka biriyle çıkmaya başlamış O günden beri 2 senedir kimseye teklif etmedim büyük hayal kırıklığına uğradım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.