Bildirim
İlk buluşmam, birazdan kız gelecek sizce nasılım ss attım:) (3. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Alllah rahmet eğlesin onure oldum, gurur duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoşuma giden ne biliyomusunuz siz iki taytlı kızla tanışmsk için fitnes salonlarına gidip deli gibi terliyosunuz, aç kalıyosunuz :)
Ben göbeğimi kaşıya kaşıya o kızlarla oluyorum hayat bazen çok acımasız :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk buluşmalara casual tshirt yerine gömlek tercih etsen daha iyi olabilir
-
Hocam buluşma nasıl geçti
-
Biraz göbek var ondan giymiyorum aslındaquote:
Orijinalden alıntı: -RAULHocam ilk buluşmalara casual tshirt yerine gömlek tercih etsen daha iyi olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaka maka seyrek saç göbek ve gözlükle nasıl buluyorsunuz hocam ya zenginsiniz ya da ağzınız laf yapıyor başka seçenek yok
-
Güven verme, espri, yeri geldi mi rest çekme, köle olmama, guard olmama, yalnızlıktan korkmamaquote:
Orijinalden alıntı: GaravelUstaŞaka maka seyrek saç göbek ve gözlükle nasıl buluyorsunuz hocam ya zenginsiniz ya da ağzınız laf yapıyor başka seçenek yok
çabuk garson gelmeden
Evet beraberlik yaşadık 3 4 gün onda kaldım çocuk istiyrm dedi görüşmeyi kestimquote:
Orijinalden alıntı: ggizemyildirim.9898
Bu mesaj silindi.
Kamera iyiymiş telefon ne
Xiomi redmi note 11 s 😊quote:
Orijinalden alıntı: tarikat_lideri
Kamera iyiymiş telefon ne
Amin 🤲🏻
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X