Şimdi Ara

İlk buluşma -Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internetten tanıştığım bir kızla buluşacağım.Problem şu ki 8 Mart'ta buluşacağız.Sizce ilk buluşmada kadınlar günü olduğu için hediye almalı mıyım?Eğer almalıysam nasıl bir hediye olmalı?Yada ilk seferden hediye küçük mü gösterir ne dersiniz?

Bu arada yurtdışında yaşıyorum kız türk değil burada Türkiyeden daha fazla önem veriliyor bu tür şeylere 8 mart resmi tatil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kırmızı Tanga + Sütyen ve arasına da Durex tırtırlı yani arouser veya pleasuremax Kondom koy.

Çok sevinecek ve mutlu olacaktır.

Size şimdiden mutluluklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustizmir -- 6 Mart 2016; 20:59:48 >
  • Kardeş bence direkt hediye felan olmaz daha birbirinizi tam tanımıyosunuz bile olduki buluşmanız olumsuz sonuçlanır felan aldıgın hediye ile kalırsın valla
  • Böbrekleri gazeteye sarıp ver hiç uğraştırma
  • Hediye falan alma, doğal ol.
  • Zibani nerde
    Zindan nerde

• Hocam ilk buluşmada hediye felan alma sakın normal git buluş oturup konuşun daha birbirinizi tanımadan etmeden hediye işi sakat

• daha öne hoşlandığı bişeyden bahsettiyse onunla ilgili bir hediye al, atıyorum aranızda geçen bi konuşmada ben polisiye romanlara bayılırım demiştir, polisiye kitap alırsınız, böyle şeyler yani.
  • Ne hediyesi la

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.