Şimdi Ara

İlk Buluşma Kötü Geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetten tanıştığım ve 1 ay boyunca hem telefondan konuştugum hem de yazıştığım bir kız vardı. 1 ay sonra artık buluşma tarihini vs. ayarladık.
    Fazla tecrübeli değildim bu konularda ama '' rahat davranırım , konusucak konuların da var , sakin ol '' gibisinden kendime gaz veriyordum. Kız gerçekten güzeldi benim de orta dereceli bir tipim var.
    Herneyse bir avm'de buluşma ayarladık ve birbirimizi ilk gördüğümüz andan itibaren heyecanlı gibiydik ben ne kadar rahat olmaya çalışsam da değildim. Kız gerçekten çok güzeldi beni heyecanlandırıyordu o da heyecanlıydı. '' Ne yapalaım ? Aç mısın ? İstersen bir kafe'ye oturalım '' gibisinden sorular yönelttim sonrasında bir kafeye geçtik ve oturduk.
    Fazla uzatmıyorum güzel geçti demiyorum kötü de geçti demiyim fena değildi aslında ilk buluşma için. 1,5 saat kafede oturduk konuştuk. Konuşucak konuları çoğunlukla ben açtım. İyi güzel muhabbet ediyorduk ta. Konu bitiyor sus pus kalıyoruz arada ve gözlerimizi birbirimzden çok kaçıırıyorduk. Sadece konuşmaya başladığımız da yüz yüze göz göze bakıyoruz konuşma bitiyo ben yeni konu açıncaya kadar sus pus kalıyoruz ve göz göze bakamıyoruz. Sanırım ikimizde de utangaçlık vardı.
    Ama telefon da konuşurken ve yazışırken o kadar rahattık ki yüz yüze bunu yapamadık işte rahat olamadık. Herneyse kızı otobus durağına kadar götürdüm. Oraya kadar giderken bile konuşacak birşey bulamıyordum kızı etkilediğimden şüpheliydim biraz da moralim bozulmuş gibiydi ama tabiki bunu da yansıtmama ya çalıstım. Ayrılırken tanıştığıma memnun oldum dedi bende metrobüs durağına gittim işte bu kadar.
    1 saat sonra whatsapp'tan '' Özledim '' yazdım. '' Ne ara '' yazdı. '' Benim açımdan iyiydi ilk buluşma için, ne kadar ara ara sus pus olsakta konuştuk yani baya :) '' yazdım.
    O da '' Yaniii '' yazdı. Dün saat 3'ten beri birşey yazmıyorum her dakika mesajlaştığım kişiye o da birşey yazmıyor bekliyorum yazsın diye ama sanırım onu etkileyemedim ve benden vazgeçti bilmiyorum. Yaşlar benim 18, kızın 17.

• Vermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi okumaya başlıyıcam.Boşa olcak ama olsun.

Edit: Sanal alem doğacak ilişkiyi veya zaten doğmuş ilişkiyi kesinlikle köreltir.Çünkü orada kendin gibi olmaya çalışır, herşeyi konuşmaya başlarsın.İş hayata gelince bi şey () yapamazsın işte böyle.Kızla 3-5 daha buluş ama tel.den yazışmayı kes.Haklı olduğumu göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 4 Şubat 2014; 13:04:17 >
  • Havada cloud sen o kızı unout xd
  • Yaniii .s .s Senle nah konsrum bir dha .( .(
  • 1 saat sonra özledim yazmış ya

• hehe seni beğenmemiş amigo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmaz, hele şu ne yersin sorularında kaybettin zaten. Kadına liderlik hissini vermen gerek, " ne yapalım ?, ne yiyelim ? şuraya oturalım mı ? " gibi ipleri onun eline verecek sorular sorman hata olmuş böyle yapmak yerine; Direk oturacaksın, şurdan yiyoruz sana da şundan söylüyorum diyeceksin, kem küm ederse bana güven gibi sözler söyleceksin, eğer yine istemezse kendi seçimine bırakacaksın ve o konuşmayı unutacaksın yani kendi başka birşey istiyorsa onu alsın ben sözümü söyledim keyfi bilir gibisinden, eğer çok takarsan gittikçe ezikleşmeye başlarsın gözünde.

Edit: Özledim bölümünü okumamışım, özledim yazdıktan sonra tamamen bitmiş zaten. Daha yapılan şeyin ne olduğunu bile bilmiyorsun ne kadar yaşayacağını vs. neden direk özledim diyorsun ki, tam iyi çocuk moduna girmişsin. Çıksanız (ki zıplayarak aya varmandan daha az bir ihtimal ) bile 2 hafta sonra ayrılacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 4 Şubat 2014; 13:08:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PolyFoot

Vermez.

• İnternetten sonrasını okumadım kardeş.

• canını sıkma genç olur o yaşlarda büyük düşün geçer

• Unut kızı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle o yazsin,totosunu kaldirma.Dun saat 3 ten beri diyorsun belkiz yatiyodur,her dakika mesajlasma nedir yav manyaklasmayin

Edit:DH Havaci hakli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 4 Şubat 2014; 13:10:41 >
  • tecrubelerimden cıkacak olursam yola;
    kanka kusura bakma ama kızın beklentilerinin altında kalmışsın tip olarak. kızın tavırları az cok tahmın edıyorum. kendini kaptırma yanı sevme. kız seni üzmeden sen ona yol ver. bıraz ümitleri genış çaplı ver. zamanla bi oyun yap ona pişman olsun :)
    dahada konuşma hiç derim

• Yol yakinken baska denizlere acil birinci hatan özledim yazman cok acemice ve erken 2 cisi muhabbet etmeye calistigin halde yanii deyip kisa kesmis. Ve daha yazmamis fazla gururunu ezdirme ilgi duysa emin ol 1 dk sonra bile yazardi

• quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Yol yakinken baska denizlere acil birinci hatan özledim yazman cok acemice ve erken 2 cisi muhabbet etmeye calistigin halde yanii deyip kisa kesmis. Ve daha yazmamis fazla gururunu ezdirme ilgi duysa emin ol 1 dk sonra bile yazardi

quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

ipleri onun eline verecek sorular sorman hata olmuş

Haklısın. Hatalıydım bu konuda.

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Bekle o yazsin,totosunu kaldirma.Dun saat 3 ten beri diyorsun belkiz yatiyodur,her dakika mesajlasma nedir yav manyaklasmayin

Edit:DH Havaci hakli

Bende öyle yapıyorum işte daha fazla üzerine gitmemeye karar verdim son mesajdan sonra. Her dakika konusunda da abarttım işte tabiki

quote:

Orijinalden alıntı: SantiagoMontail.13

tecrubelerimden cıkacak olursam yola;
    kanka kusura bakma ama kızın beklentilerinin altında kalmışsın tip olarak. kızın tavırları az cok tahmın edıyorum. kendini kaptırma yanı sevme. kız seni üzmeden sen ona yol ver.

Ben de böyle düşündüm maalesef sonradan düşününce.

quote:

Orijinalden alıntı: dersimli62f

Yol yakinken baska denizlere acil birinci hatan özledim yazman cok acemice ve erken 2 cisi muhabbet etmeye calistigin halde yanii deyip kisa kesmis. Ve daha yazmamis fazla gururunu ezdirme ilgi duysa emin ol 1 dk sonra bile yazardi

Aynen öyle hocam sağol. Fazla tecrübem olduğunu zaten söyleyemem. Ama en azından denedim. Dediğin gibi zaten daha yazmıyorum son mesajından sonra.

• ilk buluşmanın biraz garip geçmesi normal, aynılarını yaşadım ama 2-3-4 derken git gide daha güzel geçiyor, ha hemen özledim falan demen gereksiz olmuş ama umutsuzluğa kapılma hocam zamana bırak.
  • Sen hatayı baştan yapmışsın, 1 saat sonra özledim yazmak nedir ya bu kadar aciz olmayın dostum biraz kendinizi ağırdan alın, ben ne ilk buluşmalardan geçtim baya kötüydü ama sonrası kızlar bana hasta oluyordu sonuçta ilk buluşma ancak sen yanlış hamle atmışsın.

Geçmiş olsun eskisi gibi olmaz asla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

1 saat sonra özledim yazmış ya

eeeee yani ya

1 saat sonra özledim yazılmaz ki. Aga az ağırdan satın kendinizi ya.
  • olur öyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.