Şimdi Ara

İLK ARACIMI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar öncelikle forumu uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bugüne nasipmiş.
    20.000 TL civarı bütçem var ve benzin+lpgli bir araç almayı düşünüyorum ama kararsızım yazdığım modellerden hangisini önerirsiniz.

VW GOLF 4 KASA 2000 ÜSTÜ

FİAT GRANDE PUNTO 1.4 starjet 2006 MODEL

RENAULT MEGANE 2 HB 1.6 dynamique 2003 model civarı

OPEL ASTRA 1.6 CD 2000 MODEL VE ÜSTÜ

Bu dört araç arasında kararsız kaldım öğrenciyim ve ilk arabam olacak.Bu araçlar arasında hangisi parça ve yakıt yönünden daha ideal olur yarın bi gün sıkılsam satmak istesem hangisinin 2.el piyasası daha canlı olur.Araçtan beklentim sorun cıkarmasın içine yol sesi fazla almasın gerektiğinde bastığımda gitsin yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

• bende 2005 nissan almera 1.5 tekna vardı 80.000 km civarı bulabilirsin temizlerini. çok sağlam araba tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky20

Selam arkadaşlar öncelikle forumu uzun zamandır takip ediyorum üye olmak bugüne nasipmiş.
    20.000 TL civarı bütçem var ve benzin+lpgli bir araç almayı düşünüyorum ama kararsızım yazdığım modellerden hangisini önerirsiniz.

VW GOLF 4 KASA 2000 ÜSTÜ

FİAT GRANDE PUNTO 1.4 starjet 2006 MODEL

RENAULT MEGANE 2 HB 1.6 dynamique 2003 model civarı

OPEL ASTRA 1.6 CD 2000 MODEL VE ÜSTÜ

Bu dört araç arasında kararsız kaldım öğrenciyim ve ilk arabam olacak.Bu araçlar arasında hangisi parça ve yakıt yönünden daha ideal olur yarın bi gün sıkılsam satmak istesem hangisinin 2.el piyasası daha canlı olur.Araçtan beklentim sorun cıkarmasın içine yol sesi fazla almasın gerektiğinde bastığımda gitsin yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

anladığım kadarıyla Ucuz ve lüks bir araç arıyosun

Tavsiyem Hyundaı accent
    Fiyatına göre konforlu bi araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında nıssan almerayı baya inceledim kullananlar baya memnun ama tip olarak hoşuma gitmiyo.
    accentlere bi türlü ısınamadım
  • merhaba
    alacagin araba simdiden hayirli olsun benim sana tavsiyem megane olacak hem duzgun bir arac hemde ekonomik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.