Şimdi Ara

ILK ARACIMI ALICAM LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bugün ilk aracımı alicam , 4 arac var aklımda ama hangisinin neyi iyidir ben anlamam pek. Benim icin avantaj dezavantajlarını merak ediyorum lütfen bana yardımcı olun acayip kararsızım. 2. Eli , motoru , yürürü bakimi masrafi vs nasıldır yardımcı olursanız sevinirim.
    1) Citroen c3 exclusive cam tavan 2011 model 1.6 hdi dizel 180.000 kmde 2 kapi 1 camurluk boyalı, değişen yok tramer 6.500 tl
    2) peugeot 208 urban soul 2013 model 1.2 vti benzin lpgli 185.000 kmde , 2 kapı 1 camurluk boyalı , 1 çamurluk değişen , tramer 4000 tl
    3)kia rio fancy 2011 yada 2012 model, 1.25 benzin, 215.000 kmde, 3 çamurluk 2 kapı boyalı ,tramer yok
    4)Seat leon style 2008 model ,1.9 tdi dizel, 236.000kmde , 1 çamurluk değişen 4 kapı boyali, tramer 6000 tl

Aralarında c3 digerlerinden ortalama 4 bin ucuza geliyor. Peugeot kia seat kafa kafaya .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Fiyatlarını yazarsan daha iyi olur

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Hocam ortalama 60 bandında hepsi

• 60bin tl ye b segmenti düşük kilometreli bir araç daha mantıklı olurdu. 200 bin km bandına dayanmış bir araç sanayi kapısında uğraştırır.
  • YawuzS Y kullanıcısına yanıt
    B segmenti nedir ? 55 60 bin civari düzgün arac yok ki hocam hep eski kasa araclar var

• 60bin tl civarına 100bin km görmemiş temiz sandero, symbol yada clio alınabilir.
  • YawuzS Y kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz şekillerini beğenmiyorum o araçların yanlış anlama ama. Bu söylediğim araclar hakkında bilgin var mi hic ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F30 alıcam yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • islandman İ kullanıcısına yanıt
    Yazdığın araçlar yüksek km yapmış araçlar. Daha önceki sahiplerini tanımıyorsan nasıl kullanıldıklarını bilemeyeceğin için sana sıkıntı yaratma ihtimalleri var.

• Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu paraya bunlar oluyor . 100bin kmlelerine param yetmiyor. 180 bin manuel viteste sıkıntı olur mu cok bana ?

Peki o zaman.

Ben olsam yüksek km de dizel tercih etmezdim.
    Manuel vites benzinli alırdım, sorun çıkarma ihtimali daha düşük ve dizele göre maliyetleri daha uygun olur.

Yani peugeot veya kia mi diyorsunuz

Evet.
    Peugeot daha düşük km de. Parça ve servis olarakta daha rahat edersin.

Peki hocam 1.2 vti benzin lpg nasıldır? Hyundai 1.2ye binmistim gitmiyordu resmen buda öyle midir?

Sonuçta buda km yapmış 1.2 motor çok bi performans beklememek lazım.
    Kıstasın daha az sorun çıkarma ihtimali ve dizele göre nispeten daha uygun fiyatlara çözmekse benzinli bana göre daha doğru bir seçim.
    Yok daha iyi bir performans istiyorsan listendeki dizeller daha performanslıdır. Ancak onlarında motorlarının performans durumlarını kontrol ettirmek ve turbolarının ne durumda olduğunu bilmek gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: islandman

Hocam ortalama 60 bandında hepsi
    Kardeşim bence en önemli olan şey yüksek model ve düşük km seçmek,
    1.2 symbol mantıklı beğenmedim diyorsan geri sadece aveo kalıyor yolladığın ilanlar içinde ise uzakdoğu ataçları seçilmeli

Uzak dogu araclari derken ?

• Hangi amaçla kullanacaksın önemli olan o şekil olarak mı bakıyorsun? bakım ücreti az olsun vergisi az olsun diye mi düşünüyorsun? bagajı geniş olsun mu? az mı yaksın? yılda kaç km yol yapacaksın?

Ben bunlardan hiç birisini almazdım bu km'de araç almaktan ise daha düşük km araç bakardım.

Ben benzinli alırdım.
  • Xzbith X kullanıcısına yanıt
    Hocam bu 4 modelide beğeniyorum sekil olarak. Kalani bana az sorun çıkarması gerisi önemsiz kalıyor bagaj hacmi felan önemli degil az yaksın sorun çıkarmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: islandman

Hocam bu 4 modelide beğeniyorum sekil olarak. Kalani bana az sorun çıkarması gerisi önemsiz kalıyor bagaj hacmi felan önemli degil az yaksın sorun çıkarmasın
    Kardeşim bu model ve kmde araç alıyorsan şekline şemaline bakmayacaksın enmaz masraf ve sorun hangisi çıkarır onu düşüneceksin bunun cevabıda kore japon dur genelde

Hocam araclrin özelliklerini yazdım siz bu 4ünden hangisini tercih ederdiniz ve sebebi nedir ? Ben pek anlamam çünkü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.