Şimdi Ara

İlk Araç [ Bütçe 35.000 ] Hangisini alayım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 35.000 TL bütçe ile araç bakıyorum.
    Araç benim ilk aracım olacak ve sıkıntı yaşatmayacak ve f/p araçı bakıyorum.
    Aklımda bazı modeller var,sizin de fikirleriniz benim için önemli.

Fiyat kadar önemli olan 2 husus aracın HB ve benzin yada lpg li olması.
    Sedan ve dizel araç bakmıyorum.

Aklımdaki modeller
    2004 - 2006 Polo
    2006 - 2010 Corsa
    2006 - 2008 Alfa 147
    2011 - 2013 Aveo HB LT veya LTZ
    2009 - 2012 İ20
    2005 - 2007 Megane 2 HB

• modelli ve parça ucuz i20 derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ie36 -- 14 Mart 2018; 23:27:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • bunlara clio3 1.2 veya 1.4 benzinli hb araçlarıda ilave etmenizi öneririm.2010-2011 model 50-60 bin km lerde çok temiz araçlar bulabilirsin.şehir içinde çok pratiktir kullanımı.direksiyon ve debriyaj pamuk gibidir.bir bak istersen.
  • aynı bütçe ile 1.6 hdi c4 düşünüyorum ben de bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikom

bunlara clio3 1.2 veya 1.4 benzinli hb araçlarıda ilave etmenizi öneririm.2010-2011 model 50-60 bin km lerde çok temiz araçlar bulabilirsin.şehir içinde çok pratiktir kullanımı.direksiyon ve debriyaj pamuk gibidir.bir bak istersen.

Onu da kullandım önceden biliyorum sıkıntısız olduğunu.

1.2 araba pek düşünmedim çünkü çok uzun yollarda ve dağlık yokuşlarda kullanacağım için güçsüz motor ile sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden motoru biraz daha kuvvetli araçlar yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveo ve Corsa LPG 'ye karşı rakiplerine oranla daha dayanıksızdır. MEgane 2 HB sahibi idim, kesinlikle tavsiye etmem; çok dayanıksız bir araç. Alfa'nın piyasası yok. Polo ile i20 arasında kalırdım şahsen, model yeni olduğu için i20 tercihim olurdu ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70.000TL İlk Araç Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Aveo ve Corsa LPG 'ye karşı rakiplerine oranla daha dayanıksızdır. MEgane 2 HB sahibi idim, kesinlikle tavsiye etmem; çok dayanıksız bir araç. Alfa'nın piyasası yok. Polo ile i20 arasında kalırdım şahsen, model yeni olduğu için i20 tercihim olurdu ...

Bende modelli ve özellikli araç bakıyorum.
    Benim aklımdaki öncelikli 2 model de aveo ve i20.
    Aynı paraya polo,megane alıp modelsiz ve özelliksiz olan araç da almak mantıklı gelmiyor sırf piyasada iyi gidiyor diye.
    Lpg siz aveo da kullanabilirim onu o şekilde düşünüyorum.
    İ20 hakkında hiç bir fikrim yok neredeyse.
  • kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    Lpg takmam derseniz Aveo alın, birkaç eksiği hariç memnun kalacağınıza eminim
  • 12 yaşındaki poloya o paraları vermede ne alırsan al.Bütçeyi 5 bin lira daha arttırıp clio4 almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

12 yaşındaki poloya o paraları vermede ne alırsan al.Bütçeyi 5 bin lira daha arttırıp clio4 almanızı tavsiye ederim.

Hocam clio 4 ün 1.2 joyları o fiyata satılıyor ve o araç gitmiyor.
    Bütçeyi 5 lira artırabilsem ne arabalar var da artıramıyorum maalesef
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Lpg siz temiz bi aveo bulursam 1.4 benzinli ltz yeni kasa kaçırmam heralde :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-aveo-1.4-34700-kmde-takas-olabilir-12-24-48-ay-kiredi-cikar-539962635/detay/

bu araçla dün görüştüm değişeni yok 1 parça boyalı 2 bin lira tramerli ve düşük km yeni kasa,baya mantıklı geldi
  • Fabia da öneririm hocam 1.4 101 beygirlikleri çok güzel seri polo ile aynı bence iç tasarım polodan daha güzel diğer tenekeleri almayın vag iyidir

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt
    Şahsi tecrübelerimden sonra galerici bna bedavaya araba satsa yine almazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Fabia da öneririm hocam 1.4 101 beygirlikleri çok güzel seri polo ile aynı bence iç tasarım polodan daha güzel diğer tenekeleri almayın vag iyidir

Aklımda hiç yoktu bakarım ona da hocam
  • B sınıfı benzinli araç alacaksam mitsubishi colttan başka bakmam. 4 yıl kullandım. Başka hiç bir aracı onun kadar sevemeyecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

B sınıfı benzinli araç alacaksam mitsubishi colttan başka bakmam. 4 yıl kullandım. Başka hiç bir aracı onun kadar sevemeyecem.

Mitsubishi düşünmedim ve düşünmüyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

quote:

B sınıfı benzinli araç alacaksam mitsubishi colttan başka bakmam. 4 yıl kullandım. Başka hiç bir aracı onun kadar sevemeyecem.

Ne aldınız acaba ?

Ya da aldınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: kansavkaplan

quote:

Ne aldınız acaba ?

Ya da aldınız mı ?

Almadım ama alacağım.
    İlk mesajımda yazan araçlar dışında hala bi alternatif oluşmadı kafamda.
    Biraz dolu araç istiyorum,2004-2005 model donanım olarak sadece direksiyon ve vites olan araca 30-35 bin vermek zoruma gidiyor.
    Donanımlı ve yüksek model araçlara da herkes laf söylüyor yok elinde kalır,yok satamazsın yok sorunlu araçlar vs vs diye.
    Bilmiyorum ne yapacağım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.