Şimdi Ara

İlk arabamı alacağım...Yardım Lütfen...(astra,leon,golf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2. el otomobillerin gerçek fiyatları başlığına yazdım ama sadece 1 kişi yorum yaptı o yüzden bi başlık açmaya karar verdim...

quote:

arkadaşlar 25.000-30.000 arası dizel bi araç almayı düşünüyoruz babamla.. ben kullanıcağım için dış görünüşü önemli.
    *bu fiyat aralıklarında bana tavsiye edebileceğiniz yakıt konusunda biraz cimri(dizel) dış hatları güzel bi araba varmı??? tavsiyelerinizi bekliyorum...

3 seçenek arasında dizel olarak fiyatlar içinde sadece astra var, leon ve golf benzinli olur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusunami88 -- 22 Ağustos 2008; 19:29:39 >

• Astra demekten kendimi alamıyorum.

Astra'nın yakıt konusundaki uzun yol cimriliğini forumdaki okanttnc arkadaşımızın konularından öğrenebilirsiniz. Bayağı ekonomik olduğu söylenebilir.

Megane daha çok emekli arabası gibi geliyor gözüme artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 9 Ağustos 2008; 10:55:33 >
  • bence 2 araçta karar kılmışsın ve kafanı karıştırma

bu 2 araç arasında ben olsam megane alırdım
  • astra dizel bulabilirsin yada corolla d4d hatchback veya focus tdci trend
  • yılda araçla kaç bin KM yapcaksanız..
    eğer fazla km yapmayacaksanız benzinli modellere yönelin zaten dizelin fiyatı son zamanlarada benzine iyice yaklaştı
    o paraya dizel almak yerine daha temiz benzinlide araştırabilirsiniz
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24910562/mpage_1/key_//tm.htm#24945162
    http://forum.donanimhaber.com/m_23046830/mpage_1/key_/tm.htm

Eswod sen herhalde hiç benzinliğe girmedin.

Abicim dizel 3 liraya geriledi. Şu anda 3 YTL oldu dizel neden bahsediyosunuz ya hala benzine yaklaştı diyosunuz.
    Hadi benzinliye yaklaştı diyelim. Yaklaşsın. Bana bi tane benzinli arabanın 1300 KM yol yapabildiğini göster harbi diyorum 1 depo benzinin benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 9 Ağustos 2008; 11:03:50 >

• dizel olarak

ford focus 2
    opel astra

eger benzinli baksaydın daha ikinci el ilanı 3-5 tane olsada 10bin kmyi gecmemis bravoyu siddetle tavsiye ederdim t-jeti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence yakıt ön plandaysa Astra,biraz fazla yakıtla performans ön plandaysa Focus bakın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

http://forum.donanimhaber.com/m_24910562/mpage_1/key_//tm.htm#24945162
    http://forum.donanimhaber.com/m_23046830/mpage_1/key_/tm.htm

Eswod sen herhalde hiç benzinliğe girmedin.

Abicim dizel 3 liraya geriledi. Şu anda 3 YTL oldu dizel neden bahsediyosunuz ya hala benzine yaklaştı diyosunuz.
    Hadi benzinliye yaklaştı diyelim. Yaklaşsın. Bana bi tane benzinli arabanın 1300 KM yol yapabildiğini göster harbi diyorum 1 depo benzinin benden.

dizel 2,5 lirada olsa herkese göre avantajlı değildir..
    Dizelin avantajı kullanıcıya göre değişir..

örnek vermek gerekirse benim amcam küçük şehirde olduğu için yılda 7000 km'yi bile geçemiyor.. Böyle bir kullanıcı için dizel araca fazladan para vermenin ne mantığı olabilirki.. aradaki farkın böyle bir kullanıcıyı kurtarması için dizelin benzinin yarı fiyatına satılması lazım..
    ama aracını çok sık kullanan biriyse dizelin avantajlı olduğu ortada.. bu konu forumda çok sık tartışıldı zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetuEs -- 9 Ağustos 2008; 11:37:09 >

• Dizel 30 kuruş birden düştü geçen hafta içinde..ve düşmesi bekleniyomuş bizim işyerinin yanında petrol ofisi var oranın müdürü söyledi o yüzden dizele yöneldik... sanırım yıl sonuna kadar 2.200e kadar düşecekmiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

yılda araçla kaç bin KM yapcaksanız..
    eğer fazla km yapmayacaksanız benzinli modellere yönelin zaten dizelin fiyatı son zamanlarada benzine iyice yaklaştı

yılda 10.000-15.000 km arası yaparım muhtemelen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tusunami88

Dizel 30 kuruş birden düştü geçen hafta içinde..ve düşmesi bekleniyomuş bizim işyerinin yanında petrol ofisi var oranın müdürü söyledi o yüzden dizele yöneldik... sanırım yıl sonuna kadar 2.200e kadar düşecekmiş...

Valla ben 2.5ytl'ye düşmesine bile razıyım.O kadar düşeceğini pek zannetmiyorum gerçi ama inşallah yanılırımda baya düşer.
  • quote:

quote:

Peki o zaman dizeli ne yapacaksınız?Benzinli almanız daha mantıklı.

• quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

quote:

Peki o zaman dizeli ne yapacaksınız?Benzinli almanız daha mantıklı.

benzinli olarak ne tavsiye edersiniz peki ve sıralı sistemi tavsiye ediyomusunuz???

• bence opel astra
  • Siyah Astra al.
  • Yardım PLS nedemek?!! önce onu açıklarsanız inanın düşündüğünüzden fazla yardım alacaksınız
    TÜRKÇEYİ koruyalım koruyalım diye uğraşırken sizin gibi insanların olduğunu görmek gerçekten beni üzüyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Yardım PLS nedemek?!! önce onu açıklarsanız inanın düşündüğünüzden fazla yardım alacaksınız
    TÜRKÇEYİ koruyalım koruyalım diye uğraşırken sizin gibi insanların olduğunu görmek gerçekten beni üzüyor!

Katılıyorum. PLS nedir? Türkçe'de PLS diye bir söz varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkcad34

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Yardım PLS nedemek?!! önce onu açıklarsanız inanın düşündüğünüzden fazla yardım alacaksınız

Katılıyorum. PLS nedir? Türkçe'de PLS diye bir söz varmı?

haklısınız, eleştirileri görünce düzelttim hemen.sürekli ingilizce çalışıp konuşmaktan kaynaklanıyor mazur görün. saygılar.

düzeltme: hala karar veremedim ayın 20si büyük gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusunami88 -- 10 Ağustos 2008; 2:48:24 >

• yanlış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tusunami88 -- 10 Ağustos 2008; 2:47:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.