Şimdi Ara

İlk arabam sıfır yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk arabamı almak istiyorum.İlk önce kendimden bahsedeyim.Hiç birikimi olmayan araçların finansman kuruluşlarından kredi çekerek bir araba almak istiyorum.Bunun için tabi ki peşinat istiyorlar.Yüzde 80'ni ne kadar kredi çıkıyor.Araştırmalarım sonucu bana araba verebilecek iki tane seçenek çıktı.Benim bütçem için yeterli olacak bu iki seçenekten sizce hangisini değerlindirmeliyim.

1.seçenek clio 4 1.2 joy 31.000

2.seçenek peugeot 301 1.2 access 31.000

25.000 kredi olanığı ile 6.000 peşinat istiyorlar.

Benim bütçem bu kadar 30.000-31.000 arası siz değerli DH takipçileri olarak sizlerden tek isteğim; biraz daha koy şunu al veya bu araçlar kötü şunu al demenizden çok yardımcı olabilecek cevaplar yazmanız.

Not: kesinlkle katılıyorum şimdiden belirteyim.Biri sedan biri hb diyeceksiniz ama yinede cevaplarınızı bekliyorum.

• Merhaba bende clio sport tourer 1,2joy ve peugeot 301 1,2 Active+park paketi arasında kaldım.fiyatları 32500 cli st. stepne +sis farı+fasılalı silecek dahil. 33000 peugeot 301 sizce hangisi mantıklı.
  • O fiyat aralığına yığınla model var piyasada.

Aveo
    C 3
    Clio
    Corsa
    Fiesta
    Linea
    Polo
    Punto
    Sandero
    208
    301

Ben Polo hakkında sorun varsa cevaplayabilirim. Seçmek en zor olanı bence, kolay gelsin :)
  • limit olarak 33 civarındayım ondan ayrıca geniş ve aile için uygun olmalı. eski aracım 2000 clio idi abs esp hiçbirşey yok iki hafta önce takla attım pert oldu. o yüzden abs esp şart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.