Şimdi Ara

İlk arabam için önerileriniz bekliyorum bütçe 18.000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim,arkadaşlarım,

    24 yaşında, iş hayatına gireli fazla olmamış genç bir vatandaş olarak ilk arabamı almak istiyorum.Başlıkta belirttiğim gibi bütçem 18.000 tl maksimum olacak bu ayın sonunda maaşı alınca.Önerilere göre biraz daha biriktirip başka seçeneklere de yönelebilirim.

    1 yıldır dayımdan yadigar Maruti Suzuki 800 kullanıyorum.Kutu gibi tatlı,şirin bir araba.Şehiriçinde süper ancak gel gelelim şehirdışında gerçekten artık yormaya başladı.

    Şahsi olarak spor görünümlü arabalara çocukluğumdan beri ilgim var.Özellikle 3 kapılı HB lere.Evlilik derdi vs. de olmadığı için büyük bir araba aramıyorum da istemiyorum da.

    Pek arabalardan anladığımı söyleyemicem yeni yeni öğreniyorum ben de.Hala daha sanayii ye büyüklerimle götürürüm aracımı :D

    90-95 model aralığındaki Honda Civic'lere ve EF kasalarına(90-92 modeldi sanırım emin değilim) baya bi sardım bu sıralar.Bu model ve benzeri önerebileceklerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

    Alacağım aracı maksimum 2-3 sene kullanıp yenisini almayı da düşündüğümü belirteyim.







  • baktığın araçlar çok yaşlı.. 2002 model palio'lara bak derim. temizini bulmuştum ve 2 sene hiç bir sıkıntı yaşamadan binmiştim.
  • Peugeot 106 quiksilver senin isteklerine uygun hemde az yakıyor temizini bulursan kaçırma derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 206 van yada fiesta van bulabilirsin bütçene göre. corsa 1.7 vanlarda iyi gider
  • Kendim de kullandığım Renault 19 europa yı tavsiye ederim.

    1.6 motorlara bakın, mümkünse alize donanım paketini alın(klimalı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 2 hb. 2000-20004 model arası bulunur diye düşünüyorum. En azından ben muhtemelen apaçi ellerde dolaşmış bi 106 almaktansa Clio alırdım. Temizini bulmak daha kolay.
  • Benden farklı bir tavsiye hocam, şu anki aracınızla yola devam edin. Uzun yola gideceğiniz zaman araba kiralamayı düşünün. Bütçeniz biraz daha rahatlayınca araba bakarsınız.
    Fikir sadece.
  • Düzgün civici olan 25binden aşağı istemiyor. Bir amcadan temiz palio bulup biraz basıp spoiler ve jant takarak güzel bir görüntü elde edip kullanmak en mantıklı seçim şuan
  • Arabayı alıp satmam uzun süre binerim diyorsan proton gen-2 tavsiye ederim fiyatının çok üzerinde bir araç. clio felan yanında oyuncak kalıyor coupe modeli görmedim ama koltuklar felan zaten spor araba görünümü vermiş iç dizayn da hoş parça sıkıntısı da büyük şehirlerde yaşamazsın
  • Kimse demedi ama accent de alabilirsiniz.18-20 arasında 2000-2001 model accent bulursanız bi deneyin.Anneme otomatiğini aldık benzinli.Kullanımı rahat kip bir araç.Performansıda iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.