Şimdi Ara

İlk Araba Çok Kararsızlık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbulda yasıyorum belirteyim. İş değişikligi nedeniyle Fluence olan şirket arabası artık yok. Yani fluence alışkınım. Yol tutuş, çekiş vs...

Arkadaslar ilk arabamı alacağım Bütçem 40000 ve çok kararsızım. Aslında arabadan da pek anlamam sadece kullanmayi bıliyorum diyebilirim. 1 haftadır çok araştırıyorum ama kararsızım. Birçok kisiyle konustum onlarda kafamı allak bullak ettile
    r.

Geleyim konuya. Şekil, dizayn ve marka olarak HONDA CİVİC e hastayim.Fakat hiç kullanmadım ama araştırdığım kadarıyla gidişi tatminkar ama ses alma olayı biraz fazla. Bütceme (40 000 TL) 2007-2010 model uygun bir honda kazalı degişenli ve km si çok oluyor. Şirket arabası olarak Fluence kullandım ve çekiş olarak bayağı iyi olduğunu düşündüm. Honda Lpg li olduğu için aynı olmaz diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Buna rağmen Civic düşünmeli miyim?

Bazıları ne uğraşacaksın al 2013 6 vites bi Hyundai i20 uzun yıllar bin diyor. O da mantıklı geliyor.

Boyle denilince bana Ford fiesta da mantıklı geliyor. Çünkü biliyorum yolda yağ gibi akıyor ve sessiz.

Yani bahsettigim araçlar birbirinden cok farklı ve konuyu çok dağıttım şimdiden özür dilerim.

Ama kararsız kaldım ve düşünceleriniz benim için çok önemli. Ne yaparsam şu foruma yazmadan yapmam :) (Genelde arkadaşın hesabını kullanırdım).

Değerli görüşleriniz için şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako_tr -- 9 Temmuz 2016; 15:29:39 >

• Fulyans alabilirsin bence nasil olsa huyunu suyunu biliyormussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Fulyans alabilirsin bence nasil olsa huyunu suyunu biliyormussun

Biliyorum ama Fluence in sadece gidişini seviyorum. Zaten ondan anca şirket arabası olur. Değerli yorumunuz için teşekkürler devamını bekliyorum :)
  • Ben olsam duster ya da corolla alırdım.

• daha az bütçeyle bende aynı durumdayım.
    tam netleştiriyorum kriterlerimi
    Dizel
    max2,0 motor
    km yakısı max 7,7
    yıl min 2007
    diyorum bi anda kendimi vitec jazz bakarken buluyorum.
    maymun iştahlılık bu, başka şey değil:)
    aslında olay şu hangi segment alacaksın ve yılda kaç km yapacaksın.
    mondeo alacam seni:)
  • Gene 1.5 dci laguna veya megane 3 kovala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hondayi salla millet kafayi yemis 2003 2006 model arabalara 40 milyar istiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA SEÇİMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz önemli olan o şirket arabası mantıgıyla markete de arabayla mı gideceksiniz ? Eğer öyle ise yeni model düşük km birşeyler alın fiesta i20 vs ne bulabiliryorsanız.Yok ben araba almak istiyordum derseniz de şunlara bakın derim ilnalar ile alakam yoktur ?
    Fluenceden sonra bunlar ciddi manada arabadır

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-mondeo-2.0-tdci-titanium-orjinal-11000-km-42.750-tl-full-318687880/detay/

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-uygun-fiyat-sahibinden-kazasiz-165hp-prins-lpg-318418264/detay/

• skuti61 kullanıcısına yanıt
    Plakasını gizleyen ilanları çok samimi bulmuyorum. Açıkcası bir pislik var da saklıyorlar gibime geliyor. Şu plakayı yaz da uğraştırma bizi. Sanki alan insan plaka no şase no da bakmadan senin sözüne güvenip alacak. Teyyallam...

• İnternete plakalı resmi yüklememek istemiş olabilirler arayınca söyleyeceklerdir sonuçta
  • Öyledir hocam da bu kadar plakalı resim yüklenirken plakalar bu kadar açıktayken bana hüsnü kuruntu gibi geliyor. Ama siz de haklısınız.

• Çevremdede sık sık bu gibi söylemler ile uğraşıyorum.Örneğin yahu bu niye bu kadar ucuz yada bunda kesin birşey vardır.
    Herkez profesyonel bir satıcı değil İnternet ilanlarında ön yargılı olmamak gerekiyor.Sonucta gidip bakmak için para vermiyoruz.Ben bu şekilde bir çok arabaya baktım çoğunun durumu evet iyi değildi ama 2 araba aldık bu şekildeki aldıgımız fiyatlara galeri olsak gercekten cok iyi kar marjı vardı.
  • hondayı fln boşver.

kaç yaşında 200bine yaklaşmış araca o paralar verilmez
  • Bugün Hondası olan birisiyle konustum ve adam Honda diyor baska bisey demiyor. Hasta gibi. 20-30 tane arabaya binmişimdir Honda dan başka tanımam diyor bu ne kadar doğru olabilir bu.

Bu arada kendimi en son kia rio 1.4 lpg bakarken buldum :D onu da söylemeden geçemem.

Ama kendimi şu sınıflarda sınırlayabildim artık

2006-2010 arasi ise --- Corolla, Civic, Jetta, Golf Lpg

2010+ ise --- ( Fiesta, , i20, Polo Dizel ) Rio (Dizel, Lpg)
  • Allah araç arayanlara da satanlarada kolaylık versin. Benimde bütçem bir tık yukarı 45 belki 47 bine mutlaka otomatik araç bakıyorum.sizin gibi kafam cok karışık. 36 civarina 1.6 fsi passat var 47 bine elantra var c4 bravo 308 derken iyice sarpa sarmaya başladı. En son bide hyundai sonata kafama takıldı. Galiba En iyi tercihi yapabilmek için ihtiyaçları iyi belirlemek gerekiyor. Şahsen 47 elantraya verene kadar 36 ya 1.6 passat alir benzinli binerim diyorum.36 ya 1.6 binecegime 2.0 olsun 3 4 daha veriyim 40 bin verdik eli ayağı daha duzgin olsun derken.....Tek emin olduğum polo fiesta corsa filan almayacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 11 Temmuz 2016; 23:48:39 >
  • Dizel accent blue 136 lık al

• Corsa seviyosaniz oda var 2013 modelleri temiz sitede
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0mer Faruk

Allah araç arayanlara da satanlarada kolaylık versin. Benimde bütçem bir tık yukarı 45 belki 47 bine mutlaka otomatik araç bakıyorum.sizin gibi kafam cok karışık. 36 civarina 1.6 fsi passat var 47 bine elantra var c4 bravo 308 derken iyice sarpa sarmaya başladı. En son bide hyundai sonata kafama takıldı. Galiba En iyi tercihi yapabilmek için ihtiyaçları iyi belirlemek gerekiyor. Şahsen 47 elantraya verene kadar 36 ya 1.6 passat alir benzinli binerim diyorum.36 ya 1.6 binecegime 2.0 olsun 3 4 daha veriyim 40 bin verdik eli ayağı daha duzgin olsun derken.....Tek emin olduğum polo fiesta corsa filan almayacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun

Aynen o şekilde. Cümlelerin sonu hep madem o kadar veriyorum 1 2 daha veririm diye uzadıkca uzuyor. Çok değişik bu insanoğlu :D

Bunu engellemek için bi otokontrol yapmak gerek. O yüzden 40 bin civarında bulduğum temiz bi arabaya atlayacam gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Dizel accent blue 136 lık al

Bütçem yetmiyor maalesef Blue ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Corsa seviyosaniz oda var 2013 modelleri temiz sitede

Corsa sevmiyorum hocam. Bu opelin 1.3 motorlarına bi iki bindikten sonra opelden soğudum bayaği
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.