Şimdi Ara

İlk Araba / 35-42 Bin TL Arası Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk arabamı alacağım. B segmenti yakışıklı bir araç arıyorum. Çok yakmış az yakmış önemi yok genelde haftasonları kullunılacak. Yeni kasa fiestalar ilgimi çekiyor fakat temizine çok rastlamadım. 1.0 motor pololara bakınıyorum, 1.3 dizel corsa veya 2009-2010 1.4 dizel fiestalarda seçenekler arasında. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler şimdiden

• O paraya ancak punto olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakıt tercihiniz dizel olacak anladığım kadarıyla.

*2005-2008 kia ceratolara bakabilirsiniz yakıtı az ve sorunsuz binilebilir. km yüksek olabilir.
    *accent era en favori araç bu bütçe aralığında hem model yüksek az yakıt nispeten az konfor.

aklıma gelenler bunlar
  • Fiat punto düşünülebilir ilk araba olacaksa. Hem yedek parçası ucuz hem MTV, hem de her yerde anlayan Ustası vardır.

• C sınıfı olursa 2012 cruze hb lpg otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 9 Şubat 2018; 12:47:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze en iyi seçenek.Gerisi boş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

C sınıfı olursa 2012 cruze hb lpg otomatik.

benimde en çok İstediğim araba aslında fakat herkesçe bilinen konular insanın kafasını yoruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70-75 bin TL araba tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Cruze en iyi seçenek.Gerisi boş.

benim de aklımda hocam ama değer kaybeder mi ? parça sıkıntnsı olmaz ondan eminim. ama araca bakış açısı baya değişti minumum 2 yıl binecem durumu ne olur 2 yıla
  • Mk6 1.4 TDCI ya da bir üst kasa boş paket Fiesta memnun eder sizi.

1.3 CDTI Corsa da iyidir.
  • 2023 Aralık ayına kadar Türkiye de yedek parça bulundurması zorunlu.ilgili yasadan dolayı. Bunun dışında araç Avrupa'da ve Türkiye'de çok sattı bu tarih sonrası da buralara yedek parça gelir.

Bunun dışında dünyada halen satılıp kullanılıyor üretiliyor

• Hocam ilk arabanmis madem B segmenti araçlar mantıklı. Sürüş ve trafik konusunda tecrubeni bilmiyorum ama ilk etapta B segmenti tecrube kazanmaniz acisindan daha makul olacaktir. Park sorunu, dar yollarda arabayi sürtme vb. gibi durumlar için B segment daha avantajli.

Tecrübeniz varsa kendinize guveniyorsaniz da C segmenti de olabilir.

Bu fiyat aralığına yüksek model bakmayin derim, bakacak olursaniz da perttir araba uzuk durun, yillardan beri arastiriyoruz az paraya yüksek modelli araclar malesef imkansiz.

Ben bu fiyata kendi kullandigim Fabia'yi onerebilirim. 38-40 bin bandina 2013-2014 model tertemiz düşük kmlilerini bulmak mümkün.

Arkadaşlarin önerdiği gibi Punto olabilir ama ben yine Fabia'yi tercih ederdim çünkü içi daha geniş ve kalite olarak daha iyi.

http://www.skodam.com/fabia-5j/new-skoda-fabia-1-2-tsi-105-hp-rs-gorunum-2011-t23368.html

Yukarıdaki linkteki gibi çift renk kullaniyorum gayet spor, genç işi bir araç.

• Punto multijet 95lik dynamic çakıp devam edelim inşallah

• 2010,11,12 benzinli 1.6 Fluence ,Clio 3 , i20, Cerato , Daci Sandero

• ilk araba olucaksa dizel manuel hb sizinde sölediğiniz gibi seçenekler fiesta çorsa polo misal kia cerato tam fp arabası ancak ilk araba için fazla büyük.
  • C segmenti eski araba almaktansa B segmenti istemen mantıklı seçim çok kullanmayacağın için benzinli al daha ucuz bütün paranı arabaya yatırma araba da masraf çıkar her türlü çıkmazsa bile sigortasi var kenarda paran olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ABDT

quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Cruze en iyi seçenek.Gerisi boş.

benim de aklımda hocam ama değer kaybeder mi ? parça sıkıntnsı olmaz ondan eminim. ama araca bakış açısı baya değişti minumum 2 yıl binecem durumu ne olur 2 yıla

2014 haziran ayından beri kullanıyorum.
    Temiz ve güzel araç bulursan rutin bakımlar harici kimseyle işin olmaz.
    Bütçe elveriyorsa 1,4 T alın yoksa yazılımlı 1,6.
    Tam bir aile aracıdır.
    Ben sık araç değiştiren biriydim ancak bunda takıldık kaldık.
    Satmaya da kıyamıyorum.
    Parça sıkıntısı yoktur.Kim dediyse silin bunu kafadan.
    Değer kaybı da yaşamazsınız.
    Sorular olursa seve seve cevaplarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.