Şimdi Ara

İLK ANDROİD TELEFONUM ( YARDIIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler öncelikle 2 gün önce hepsiburada.com dan samsung galaxy w icin sipariste bulundum fiyatını merak eden olursa (706) liraya geldi tam olarak neyse beyler konumuza gelelim simdi ben bu telefonu ilk geldiginde ne kadar süre sarzda tutmalıyım ???

ikinci olarak bu telefon ilk android telefonum olucak daha önce samsung u600 ve nokia xpress music 5610 kullandım ikisi de bu telefonun yanından bile gecemiyor son 1 yılda telefonlarda cok büyük gelisme yasandı zaten o yüzden nasıl yazılımlar yükleme mi nasıl programlar yükleme mi tavsiye edersiniz gercekten ilk andorid telefonum oldugu icin bu konularda bi bilgim yok yardım eden etmeyen herkese tesekkürler

Yardımlarınızı bekliyorum Saygılar..

• Kesin samsung alıcam diyosan keşke biraz bekleseydin samsung 4 kat güçlü işlemciler üretmeye başladı.Telefon şarz konusunda şarzı genelde ekran parlaklığı ve kullanım götürüyor onları düşük tutuarsan 2-3 gün şarz gider ve 0 dan 100 e 45-90 dk arasında dolar.Telefonu aldığında bak adobe flash player varmı ben tam hatırlamıyorum yoksa android markette var indirmeni tavsiye ederim.Bide Go Launcher Ex uygulamasını kullanıyorum; telefona başka temalar yükleyebiliyosun bütün özelliklerini anlatamam ama güzel bir uygulama kurcalayıp öğrenirsin.Başka uygulama tavsiye edebilirim sen uygulamada aradığın özelliği söylersen.Oyun olarakta Six Guns bir gameloft oyunu bir kovboysun kalitesi güzel bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeatureTechnology

Kesin samsung alıcam diyosan keşke biraz bekleseydin samsung 4 kat güçlü işlemciler üretmeye başladı.Telefon şarz konusunda şarzı genelde ekran parlaklığı ve kullanım götürüyor onları düşük tutuarsan 2-3 gün şarz gider ve 0 dan 100 e 45-90 dk arasında dolar.Telefonu aldığında bak adobe flash player varmı ben tam hatırlamıyorum yoksa android markette var indirmeni tavsiye ederim.Bide Go Launcher Ex uygulamasını kullanıyorum; telefona başka temalar yükleyebiliyosun bütün özelliklerini anlatamam ama güzel bir uygulama kurcalayıp öğrenirsin.Başka uygulama tavsiye edebilirim sen uygulamada aradığın özelliği söylersen.Oyun olarakta Six Guns bir gameloft oyunu bir kovboysun kalitesi güzel bir oyun.

öncelikle cevapladıgınız icin cok tesekkür ederim ben sarz konusunda aslında telefon yeni geldiginde ne kadar süre sarz etmeliyim diye sormustum yani yeni telefon alınca daha cok sarz edilir ya onu kastetmistim ne kadar süre sarzda tutmalıyım die uygulama konusunda tavsiyelerinizi dikkate alıcam tesekkür ederim ben büyük ihtimalle internette cok giricem bu telefonla ve film izlerim film izlemek icin nasıl bi uygulama önerirsiniz birde opera felan yüklemelimiyim son olarak bunların hepsini android markette bulmam mümkün mü ? yardımcı olursanız sevinirim
    saygılar..

• quote:

Kesin samsung alıcam diyosan keşke biraz bekleseydin samsung 4 kat güçlü işlemciler üretmeye başladı.Telefon şarz konusunda şarzı genelde ekran parlaklığı ve kullanım götürüyor onları düşük tutuarsan 2-3 gün şarz gider ve 0 dan 100 e 45-90 dk arasında dolar.Telefonu aldığında bak adobe flash player varmı ben tam hatırlamıyorum yoksa android markette var indirmeni tavsiye ederim.Bide Go Launcher Ex uygulamasını kullanıyorum; telefona başka temalar yükleyebiliyosun bütün özelliklerini anlatamam ama güzel bir uygulama kurcalayıp öğrenirsin.Başka uygulama tavsiye edebilirim sen uygulamada aradığın özelliği söylersen.Oyun olarakta Six Guns bir gameloft oyunu bir kovboysun kalitesi güzel bir oyun.

benim telefonla dediğin 2 şey uyuşmuyor. (lg optimus 2x),

1- şart 2-3-4 saatte ancak fulleniyor
    2- bende ekran partlaklıgı yüksekteyken bile şarjı en az tüketen diğerlerine göre

benimkindemi bir problem var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungMaylay

quote:

öncelikle cevapladıgınız icin cok tesekkür ederim ben sarz konusunda aslında telefon yeni geldiginde ne kadar süre sarz etmeliyim diye sormustum yani yeni telefon alınca daha cok sarz edilir ya onu kastetmistim ne kadar süre sarzda tutmalıyım die uygulama konusunda tavsiyelerinizi dikkate alıcam tesekkür ederim ben büyük ihtimalle internette cok giricem bu telefonla ve film izlerim film izlemek icin nasıl bi uygulama önerirsiniz birde opera felan yüklemelimiyim son olarak bunların hepsini android markette bulmam mümkün mü ? yardımcı olursanız sevinirim
    saygılar..

Alıntıları Göster
    Telefonu alınca ilk önce içinde bir miktar şarj olacaktır onu tamamen bitirin telefon kapanınca şarja takın %100 olunca cıkarırsınız sonrası serbest. Bu tabi tavsiye edilen yapmayanlarda cooook.

program tavsiyesi olarak

aşağıdakilerin hepsi playstore da var ücretsiz olarak (ücretli versiyonlarıda bulunuyor)

Advanved Task Killer : android uygulamalardan cıkınca kapatmıyor arka plana atıyor gibi birşey bu da ramda yer kaplatır şarzı yer boşa performans düşürür bunla temizleme yapabiliyorsunuz. ana menüden girerseniz KILL selected apss' a tıklayın yada benim gibi cok kullanıyorsanız bu programı telefonun masaüstüne widget olarak koyun böylece tek tıklamada otomatik olarak temizlicek programa giripde kill e tıklamicaksınız. (bunu yapmak için ekrana basılı tutun widgetler seçeneğinden seçin programı(genelde böyledir)).

App Cache Cleaner : ne işe yaradıgını tam bilmiyorum ama birşeyleri temizliyor yine pek işe yaradıgınıda söyliyemiyecem ama programın kötülüğünden değil sildiği şeyler performansı etkilemiyor... bunuda aynı yöntemle widget olarak koyup tek tıkla kullanabilirsiniz..

Yukardaki 2 programı ve benzerlerini tek uygulamada içeren şeylerde var ama bunları tavsiye ederim ben.

Firefox yada Opera : bunlardan ikisinden birini kullan bence. hızları gayet iyi ikisininde . ben Firefox kullanıyorum biraz daha hızlı ve tipini sevdiğim için ama opera daha iyi birkaç sekme açarsan kullanıs faklılığını anlarsın..

Flashligth : bu uygulamayla flashı kamera açmadan sınırsız açık tutabilirsin yada baska modlarınıda kullanabilirsin ekrana değişik renkler katıyor ölü piksel stock piksel testi içinde kullanılabilir. (bunuda widget olarak koyarsanız tek tusla direk flashı acarsınız.

Screenshot UX Trial : bununla ekran fotoğrafınızı kaydedebilirsiniz benim telefonda bir bu çalıştı diğerleri root istiyor.

Sense analog clock dark : buda hava durumu saat v.b uygulaması yine anaekrana koyarsınız widget olarak full saydam olması en sevdiğim yanı..

Power Widget Lite : buda power widget denilen çeşitleri bol olan bir uygulama mesela wifi 3g bluetooth ekran parlaklıgı gibi şeyleri kısa yoldan yapabileceğiniz birşey yine widget olarak koyun bence ana ekrana..

Super status bar : bunu tavsiye etmiyorum suraya bir konu acdım bunun gibi başka birşey varsa onu kullan bence yoksa genelde orjinal status barlar cok kalın ve şekilsiz oluyor ..http://forum.donanimhaber.com/m_64152714/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64152714

Zeam Launcher : bunu kullanıyorum launcher olarak ..

Swiftkey 3 Trial : bunu klavye olarak kullanıyorum

bi ara resim eklemeye çalışacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oondun -- 5 Ağustos 2012; 13:58:28 >

• Şimdi telefonun şarzda kalması gereken zaman mAh büyüklüğüne bağlıdır ama yaklaşık 1.5 saatte dolar.

internet tarayıcısı tavsiyem tabiki opera ama kotan varsa(1gb..)opera mini yazarsan internet kullanırken az kota gider.

Film izlicem diyosan ilk olarak telefonun menüsüne bak adobe flash player varmı yoksa android markette vardı.

Adobe flash player:Gerekli video yada bağlantı dosyasını açmak için gereken uygulama.
  • Lg yi daha önce hiç araştırmadım fakat telefonun pil gücü yani mAh değeri yüksek ise dolma zamanı yükselir .

Şarzım çok fazla gidiyo diyosan belki ana ekranda çok fazla widget vardır widgetleri silersen şarz biraz daha fazla dayanır. son olarak duvar kağıdınızı hareketli yapmayın sadece resim olsun hareket eden duvar kağıdı şarj yiyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    telefonum sıfır ama rootlu??
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

saygılar..

Şimdi telefonun şarzda kalması gereken zaman mAh büyüklüğüne bağlıdır ama yaklaşık 1.5 saatte dolar.

internet tarayıcısı tavsiyem tabiki opera ama kotan varsa(1gb..)opera mini yazarsan internet kullanırken az kota gider.

Film izlicem diyosan ilk olarak telefonun menüsüne bak adobe flash player varmı yoksa android markette vardır.Ama film izlemek için wifi gerekebilir.

Adobe flash player:Gerekli video yada bağlantı dosyasını açmak için gereken uygulama.

Android markette herşey bulunabilir.

Her tür soruyu sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: oondun

quote:

benim telefonla dediğin 2 şey uyuşmuyor. (lg optimus 2x),

1- şart 2-3-4 saatte ancak fulleniyor
    2- bende ekran partlaklıgı yüksekteyken bile şarjı en az tüketen diğerlerine göre

benimkindemi bir problem var ?

Lg yi daha önce hiç araştırmadım fakat telefonun pil gücü yani mAh değeri yüksek ise dolma zamanı yükselir .

Şarzım çok fazla gidiyo diyosan belki ana ekranda çok fazla widget vardır widgetleri silersen şarz biraz daha fazla dayanır. son olarak duvar kağıdınızı hareketli yapmayın sadece resim olsun hareket eden duvar kağıdı şarj yiyebilir.

Ama tahminen senin telfonun mAh değeri yüksektin zor dolar yavaş biter.

• cok tesekkürler beyler cok acıklayıcı oldu ikinizin acıklamasıda mxplayer diye bi uygulama duymustum vdeioları izlemek ya da film izlemek icin bunu kullanmam dogru olur mu son olarak telefona baska nasıl takviyelerde bulunmamı tavsiye edersiniz daha kullanıslı bi duruma getirmek icin
  • quote:

cok tesekkürler beyler cok acıklayıcı oldu ikinizin acıklamasıda mxplayer diye bi uygulama duymustum vdeioları izlemek ya da film izlemek icin bunu kullanmam dogru olur mu son olarak telefona baska nasıl takviyelerde bulunmamı tavsiye edersiniz daha kullanıslı bi duruma getirmek icin

Ben bsplayer kullanıyorum sen mxplayeride tercih edebilirsin.Ama benim tavsiyem bsplayer açamadığı video yok.

Tarayıcı olarak opera kota sınırın varsa opera mini.

go louncher ex diye bir uygulama var telefonu kişiselleştirmeye yarıyo öğrenmesi zor indirmeni tavsiye ederim.indiripte kaldıramazsan mesaj atabilirsin.

winamp müzik programı bunuda kullanıyorum.

kamera için camera360

youtubeden video indirmek için youtube dowlander.

antivirüs programı kesinlikle olmalı ben nq mobile secruty kullanıyorum ingilizcen iyi deilse araştırabilirsin.

taslak silicisi içinde one click clear iyi bir uygulama ...

bunları indirmek için bi wifi noktasını kullan ama internet sıkıntım yok diyosan android marketten arayıp indirebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.