Şimdi Ara

İlk 50k da Olup

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netlerinin yetersiz olduğunu düşünen var mı?

• Herkes öyle
    (80/80 yapanlar dahil)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli net diye bir şey mi var? Herkes yaptığından biraz daha iyisini yapmak ister, böyle de olmalı. Matematikten 30 net yaparken hedefim 35 netti. 35 yapmaya başladım hedefim 40'a çıktı. Bu aralar 40 net civarında dolaşıyorum hedefim 45 mat neti yapmak sınavda. Zamanında 30 yeter diyip bıraksaydım 40'ı hiç bir zaman yapamayacaktım belki de.

Edit: ben biraz yanlış anlamış olabilirim soruyu. Eğer istenilen üniversiteye gitmek için yetersizlikse kasıt, benim biraz daha nete ihtiyacım var sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altaire -- 17 Haziran 2016; 16:46:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steelpecker

Yeterli net diye bir şey mi var? Herkes yaptığından biraz daha iyisini yapmak ister, böyle de olmalı. Matematikten 30 net yaparken hedefim 35 netti. 35 yapmaya başladım hedefim 40'a çıktı. Bu aralar 40 net civarında dolaşıyorum hedefim 45 mat neti yapmak sınavda. Zamanında 30 yeter diyip bıraksaydım 40'ı hiç bir zaman yapamayacaktım belki de.

Edit: ben biraz yanlış anlamış olabilirim soruyu. Eğer istenilen üniversiteye gitmek için yetersizlikse kasıt, benim biraz daha nete ihtiyacım var sanırım.

Denemelerdeki netlerin yetersizliğini demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: episode

quote:

Orijinalden alıntı: Steelpecker

Yeterli net diye bir şey mi var? Herkes yaptığından biraz daha iyisini yapmak ister, böyle de olmalı. Matematikten 30 net yaparken hedefim 35 netti. 35 yapmaya başladım hedefim 40'a çıktı. Bu aralar 40 net civarında dolaşıyorum hedefim 45 mat neti yapmak sınavda. Zamanında 30 yeter diyip bıraksaydım 40'ı hiç bir zaman yapamayacaktım belki de.

Denemelerdeki netlerin yetersizliğini demek istedim

Tamam ışte hocam neye yetersizliği,
    İstenilen sıralama için mi yetersiz?
    Kişinin kendi seviyesine göre mi yetersiz? Hedeflenen nete göre mi yetersiz?
    Ben ilk okuduğumda 'yapmak istenilen nete göre yetersiz' şeklinde anlayıp öyle cevapladım ama sen sıralama için soruyorsun sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.