Şimdi Ara

Ilk 500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk 500 de başarı sırası ne kadar oynar yani 6 kişilik bi fark çok mudur ? Gelir mi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk sıraya yaz 6kişi galatasaray hukukta bile oyanayabilir(87 ile alıyo) gelirse ne ala gelmesse alttakiler gelir yazmaktan bir şey kaybetmessin
  • Birazda şans lazım. Sıralama 430-450lere de gelebilir 550-570lere de gelebilir hangi bölüm bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19071907

Birazda şans lazım. Sıralama 430-450lere de gelebilir 550-570lere de gelebilir hangi bölüm bu arada ?

Elektronik bölümü Bilkent için

• 2012de 579la kapatmış
    2013de 422le kapatmış baya oynama olabiliyormuş şaşırdım doğrusu.
  • quote:

2012de 579la kapatmış
    2013de 422le kapatmış baya oynama olabiliyormuş şaşırdım doğrusu.

Ben de inceledim de sıralaması sürekli 1 e yaklaşarak düşmüş yani . Hiç sıralaması yükselmemiş
  • Altına yazacağın üniversiteyi çok iyi seç çünkü Bilkent Elektronik (Tam Burslu) gelmeyebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ikıncı 6 ay
    5 yıl önce açıldı
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Altına yazacağın üniversiteyi çok iyi seç çünkü Bilkent Elektronik (Tam Burslu) gelmeyebilir.

Boun bilgisayar yazdım

• Boun Bilgisayar mühendisliği çok güzel bir bölüm gerçekten orası olursa sakın üzülme hatta çok sevin.
    Hangi kampüste bilmiyorum biz iyi mühendisliklerin olduğu kampüslere gittik birde tmden bölümlere falan gittik.
    Ama bilgisayar mühendisliğinin çalışma şartlarını gördük gerçekten çok güzel.
    Ben tercih listeme sırf Tıp yazdım en başından beri de Tıp istiyordum ama burayı görünce herkesin aklından bir Bilgisayar Mühendisliği geçmiştir.
    Bilkent vakıf üniversitesi tam burslu olucaksın ama seninle aynı yerde ücretlilerde eğitim görücek senin kadar iyi öğrencilerin sayısı az olucak.
    Ama Bounda öyle değil sınıf homojen çünkü devlet üniversitesi. Çalışma ortamları yurtdışı imkanları falanda çok güzel kesinlikle rahat rahat yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.