Şimdi Ara

İlk 2k için çalışma serüvenim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba

Neden denemeye ağırlık vermiyorsun? Mesela bol bol alan denemeleri çözebilirsin.

Konu tekrarı içinde bence soru çözmek güzel ama örneğin matematik fizik gibi derslerde sorunun mantığını bulmaya çalış eğer gidiş yolunu biliyorsan soruyu gerçekten çözme o soruyu geç. Geçki daha çok orjinal soru göresin. Daha çok kendini geliştirirsin bence bu şekilde.

Alan denemelerine ağırlık ver bence.

• -massive- - kullanıcısına yanıt

konular bittikçe o konunun çıkmış sorularına ve deneme yapmakta fayda var

• Hocamlar selam bugün 5 saat ders çalıştım şehir dışında olduğum için anca bukadar oluyor 75tyt mat 20 şer paragraf problem,30 geometri ve 25 tyt Türkçe sorusu çözdüm herkese iyi geceler 💪💪(09.08.2023)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hedef düşüyor her gün kaybı rakibine bir adım artırır

• Hocamlar selam bugün 4.5 saat ders çalışma yaptım 50tyt mat, 20 şer paragraf problem,25 geometri ve 30 fizik sorusu çözdüm herkese iyi çalışmalar dilerim 💪🫶(10.08.2023)

• Hocamlar selam bugün 5.15dk ders çalıştım 50tyt mat, Bıyıklı matematik konu tekrarı (50soru),20 şer paragraf problem, 30 geometri sorusu çözdüm bugünlük böyleydi pazartesi itibaren dershanem başlıyor başladıktan sonra 10+ saat temposuna giricegim işler yolunda giderse.herkese iyi akşamlar diliyorum 💪🤜(12.08.2023

• hocam çalışmalar iptal edildi sanırım yoksunuz ortalıkta

• gokii34 kullanıcısına yanıt
    Bırakmadım dershanem başladı haftasonuda şehir dışından döndüm yorgundum oyüzden burayı boşladim biraz ama çalışmaya devam ediyorum bırakmak yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.