Şimdi Ara

İlk 2k için çalışma serüvenim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dershane kişiye özel program vermiyor kimsenin durumunu önemsemeden genel programlar veriyor geçiyor kendi ritmini sen tutmalısın veya çevrende iyi bir sıralama yapmış biri varsa destek alabilirsin,tytyi hızlıca bitir konular bitince branş çözer bir yandan ayt çalışırsın tytde soru bankalarını ihmal etme bol soru görmen gerek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    Şuanda 3 tyt mat soru bankam var 1 ini geldiğim yere kadar bitirdim diğerinde ise yarısından çoğu bitti 3.de kolay olduğu için yarısına geldim hızlıca deneme kaynağına ihtiyacım var onuda en yakın zamanda tümden temin edicem

tamam orda sadece turkce denemesi cozmesi gerektiğini söylemeye çalışıyorum iki saattir? acikladigim halde hala alıntı falan ne bu inat?

fenin beleş 20 net olduğu doğru da konular uzun olduğu için zaman kaybı olduğu gercegini degistirmiyor. matematiği kötü olduğu için matematik abanmasi daha dogru sene içerisinde saglan olmayan bir matematik temeliyle uğraşması daha kötü olmaz mı sınava girmissin bi de her alandan yetersiz olan ogrenciye yazin ortasında tyt fen aban diyosun bu arada say3.lugu iyiymis ama her zaman birincilik icin oynayin bu arada siz kacincisiniz hocam bu kadar eminsiniz

• başarılar dilerim

soru sordum ama sen bilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EFE37C64 -- 30 Temmuz 2023; 14:57:52 >
  • geçirdiğim bir rahatsızlık sebebiyle mezuna kaldım yaşanmasa güzel bir sıralama söylerdim burda ama maalesef bu senenin sonunda ikisini birden söylerim olmaz mı

pasif agresif tavırların hoş değil kötü bir okul çıkışlıyım dershanede derece sınıfındaydım sosyal bir insanım bunu neden diyorum 50net yapan arkadaşım da oldu 110 net yapan da,eski sevgilim 30larda takılıyordu hatta.Her çeşit öğrenci profili nasıl ilerliyor napıyor deneyimleme şansım oldu bu yetkinlik olmasa burda tavsiye verip üstüne senin tavsiyeni baltalamam benim amacım yardımcı olmak yanlış yönlendirip vebal almak istemediğim için dikkatlice yapıyorum bunu

sene sonu 78 79 ayt 110tyt(tyt dalgalıydı) yapıyordum start tytm 50 60 olması gerek forumda hepsi var çok kişiyle yardımlaştık burda

burda yazdigin bir mesajla bana üstünlük kuramaz benden üstün olamazsın hocam sidik yarıştırmıyoruz burda sen 1.liği hedefle ol gel sen bana tavsiye verirsin olmaz mı

öncelikle geçmiş olsun. arkadaşın yorumlarinda kavga etm3k istemiyordum ancak sunu soyleyecegim: kimse ustunde üstünlük kurmaya calismiyorum hepimiz yardimlasiyoruz aynı tavrı senden gordugum icin böyle söyledim ve aldığım tavsiyeler bos beleş tavsiyeler degil say3k, say5k yapmış YTU vs unilerde ceng vs bolumler okuyan kişilerden duyduğum şeyler. çevrem bos değil yani. ben de kotu bir okul cikisliyim ve dershanede derece sinifindayim, benden daha iyileri de var daha kötüleri de vaf sinifimda

tekrar söylüyorum amacım patronluk taslamak değil eskiden benim olduğum seviyede olan arkadaşlara yardımcı olmak. o yüzden hem kendim en doğru olduğunu düşündüğüm ve derece yapanlardan duyduğum neyse bilgiyle harmanlayip onu söylerim. neyse uzatmanın anlamı yok. umarim bu sene basariyi elde edersin iyi calismalar hem sana hem forum sahibi arkadasa

• Selamlar bugün kendimi iyi hissetmedim ve biraz az çalıştım
    Bugün bıyıklı matematik 12.gün rasyonel sayıları bitirdim (80 soru), tyt geometri çözdüm 4 test (40 soru),tyt mat çözdüm 2 test(30 soru),20 şer paragraf problem çözdüm bugünlük böyleydi iyi akşamlar diliyorum herkese (30.07.2023) İlk 2k için çalışma serüvenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefYKSilk2k -- 1 Ağustos 2023; 23:12:14 >
  • Netler kaç?

• 1.5 ay önce olmuştum 30-40 arası birşey gelmişti 9-10-11 3 deneme ortalaması eksikliğim var baya ama eksikleri kapatmaya çalışıyorum

• Selamlar arkadaşlar herkese iyi çalışmalar dilerim bugün toplam 9.3saat+ çalıştım ne yaptığıma geliceksek. Bıyıklı matematik kampının 13.gününü hallettim (40soru)ardından son 4-5 günün geneli bir tyt matematik soru çözümü yaptım (160 soru) ardından günün klasiği olucak 20 şer paragraf problem çözdüm üstüne de geometri çözüldü (30 soru)ve son olarak Rüştü hoca tyt tr kampının 4.gününü işledim(15 sorucuk) bugün güzel ve verimli geçti iyi akşamlar diliyorum herkese 🫶
    (31.07.2023) İlk 2k için çalışma serüvenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefYKSilk2k -- 1 Ağustos 2023; 23:12:0 >

• HedefYKSilk2k H kullanıcısına yanıt
    Hocam dersi nerede çalışıyorsunuz ? Ayrıca iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver _adayı -- 31 Temmuz 2023; 23:24:26 >
  • Cengaver _adayı C kullanıcısına yanıt
    Hocam 9.3-4.3,5 e kadar kütüphaneye gidiyorum eve döndükten sonra evde çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefYKSilk2k -- 31 Temmuz 2023; 23:25:39 >
  • HedefYKSilk2k H kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bende dershane olmadığı zaman çalışacak yer bakıyorum da bazen evde tam verim alamıyorum sağolun yanıtınız için

• Cengaver _adayı C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Sabah ve öğlen asla verim alamıyorum malûm sıcaklar ve ev halkı o yüzde sabah kütüphaneye gidiyorum kafam rahat sizede net olarak tavsiye ederim yakınınızda varsa

• İyi akşamlar diliyorum herkese bugün 7 saat ders çalıştım. bıyıklı matematik kampının 14.1,14.2 videolarını hallettim (30 soru) üstüne 115 soru daha çözdüm genel tyt mat, ardından 20şer paragraf problem çözdüm, 30 geo sorusu, 15 tyt Türkçe, son olarak ta 30 tyt kimya soru çözümü bugünlük böyleydi 💪 (01.08.2023) İlk 2k için çalışma serüvenim

• Çalışma sürelerinizde bir azalma var. Bunu düzeltmelisiniz

• gokii34 kullanıcısına yanıt
    O gün için öyle oldu maalesef ama tempo kaybı yok devam

• Hocam önemli olan süre değil verim son 1 2 saat verimsiz çalışacağınıza evde dinlenin yarın daha tempolu çalışın bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.