Bildirim
İlk 2k için çalışma serüvenim (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Dostum sana tavsiyem hiç girme bu tarz rutin paylaşma işlerine. Böyle moral bozmak için yorum yazan elemanlar bırakmaz peşini. Etkileniyorsan eğer (niyeki yazdığına göre etkileniyorsun) süreci kötü etkiler. Ha diyorsan ki yok aga umurumda olmuyor, takmıyorum, motive oluyorum. Devam o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olm niye amip amip yorum yazıyorsun ag? Hoşuna mı gidiyor milletin moralini bozmak sorunlu musun? Yanlış bulduğun şeyleri düzgün bir üslupla söyleyeceğine şevk kırıyorsun. Hiç mi kötü hissetmiyorsun ag?
Hocam çok önemsemiyorum yazılanları mantık çerçevesi dışında olanları ignoreluyorum, burda hem motivasyon oluyor benim için ve yardıma ihtiyacım oluncada forumdaki hocalarım yardımcı oluyor oyuzden böyle devam edicem ama belki yapamayabilirim telefon kullanımımı 0a indiricem tamamen kopucam onu düzgün bir şekilde ayarlarsam devam ederim ama muhtemelen kullanmicam sınav bitene kadar zor bir karar ama telefon kullanmamayı düşünüyorum telefonun etkisi çok hem odak problemi hemde vakit kaybı yaratıyor bunları bitirmek için komple telefondan kurtulucam gibi duruyor iyi akşamlar dilerim yorumunuz için teşekkür ederim hocam 👍❤️
Rica ederim dostum iyi çalışmalar
Selamlar herkese bugün 8.3 saate yakın bir süre ders çalışma günü oldu. Bıyıklı matematik 17.1-2-3-4 bölümlerini hallettim (70 soru),20 şer paragraf problem çözdüm üstüne 30 geometri sorusu son olarak ta tekrar için 85 tyt mat sorusu çözdüm bugün itibari ile matematik ilk 12 konuyu bitirmiş oldum sırada genel ders ilerlemesi yapıcam fkb t adına matematiği durdurmak yok tabiki sürekli soru+++ tüm hocalarıma iyi akşamlar dilerim 💪👊(04.08.2023)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefYKSilk2k -- 4 Ağustos 2023; 23:31:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ilk 12 konuyu 1 haftada mi bitirdiniz tebrik ederim
Teşekkür ederim hocam.1.5 haftada felan ama çok eksikliğim olmadığı için biraz konu tekrarı izliyip bolbol soru çözümü yaptım oyuzden hızlı bitti ama sürekli tekrar+ soru çözmeye devam edicem
Hocamlar herkese iyi akşamlar dilerim bugün evde olmanın ve sıcaklar yüzünden verim alamadığım için kısa bir çalışma oldu 4.3 saatlik bide 1 saat kitap okudum kitap okuma alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum, ne yaptığıma geliceksek.75 TYT matematik,20şer paragraf ve 30 geometri sorusu çözdüm bugünlük böyleydi iyi çalışmalar dilerim herkese 🫶💪👊(05.08.2023)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefYKSilk2k -- 8 Ağustos 2023; 0:43:14 >
-
Hocamlar herkese iyi akşamlar diliyorum bugün 8.3 saate yakın bir çalışma günüydü.100 TYT matematik,20 şer paragraf problem,40 TYT fizik,40 TYT kimya,30da geometri sorusu çözdüm düne göre daha verimli oldu sıcak havada ders çalışılmiyor aslaa .herkese iyi çalışmalar diliyorum 🫶(06.08.2023)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HedefYKSilk2k -- 8 Ağustos 2023; 0:43:37 >
-
başarılar hocam geliyor gelmekte olan
Teşekkür ederim hocam sizede
8 ağustos free yaptınız sanırım hocam
-
hocam 8:30 saat olunca 8,5 saat olur, bu arada amip stem'i ciddiye alma 20k yapmış artistlik yapıyor
-
Sağolun hocam bilginiz için
Malesef öyle oldu ama durmak yok devam ediyorum
başarılar
Teşekkür ederim hocam
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X