Şimdi Ara

İlk 11 (RvP Yine yedek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkan, Şener, Alves, Kjaer, Caner, Nani, Mehmet Topal, Meireles, Diego, Alper, Fernandao

• kırk yılın başı efsane kadro oluşturduk onu da portekiz kekosu yiyor valla elim ayağım titriyo
  • Başa gelen çekilir arkadaşlar biz aykuta ismaile dayandık bu portekizli vız gelir tırıs gider
  • ozan'ı kenara çekmiş iyi olmuş ama gökhan gönül hala sakat mı?nerde bu adam?tam iyileşti diyorduk terim bey saolsun yine sakatlayıp gönderrdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van Persie son mac ne yapti? Adam 2 gol atarak maci ceviren forveti yedek mi biraksin simdi? Ya her seye elestirmeyin izleyin istw kafa rahat olsun ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

ozan'ı kenara çekmiş iyi olmuş ama gökhan gönül hala sakat mı?nerde bu adam?tam iyileşti diyorduk terim bey saolsun yine sakatlayıp gönderrdi

RVP NİYE YOK VİTOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kardeşim form tutana kadar koyacaksın 11'e Van Persie'yi. Cenk hattrick yaptı yinede Gomez'i oynattı Şenol hoca. Şimdi noldu ? Gomez önüne gelene atıyor. Bu Pereira'yla bi yol olmaz.

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Direk ilk 11 cıkmak istememiş sonradan oyna dahil olmak istemiş. Gazetede okumuştum.

• RVP olsa iyi olurdu ama 4-2-3-1 dönmüşüz sanırım.Eğer böyleyse Diego bize oyunu kazandırır.Fernandao'nun garanti 1 golü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Van Persie son mac ne yapti? Adam 2 gol atarak maci ceviren forveti yedek mi biraksin simdi? Ya her seye elestirmeyin izleyin istw kafa rahat olsun ya

Van Persie yedekten girip gol atınca ilk 11e konulmuyor ama Fernandao girip gol atınca hemen ödüllendiriliyor,kendi adamını kayırma oluyor bir nevi durum bu onu anlatmaya çalışıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

ozan'ı kenara çekmiş iyi olmuş ama gökhan gönül hala sakat mı?nerde bu adam?tam iyileşti diyorduk terim bey saolsun yine sakatlayıp gönderrdi

RVP NİYE YOK VİTOR

rahat olun pereira işini bilir 3-4 farklı bir galibiyet bekliyorum,inşallah rahat kazanırız,moral açısından iyi olur

• quote:

Van Persie son mac ne yapti? Adam 2 gol atarak maci ceviren forveti yedek mi biraksin simdi? Ya her seye elestirmeyin izleyin istw kafa rahat olsun ya

Ben de oyle dusunuyorum hocam. Ya cift cikacaksin Fernandao Rvp , ya da tek Fernandao. Oynayan alir formayi

• Alper potuk ne alaka anlamadim
    Rvp fernandao iyi olan alir formayi zaten boyle akhisar gibi dandik anadolu takinlarina gol atmak kolay buyuk maclarda parlamak onemli

• RVP yoksa ben de izlemiyorum maçı arkadaş bu ne yahu çekilecek iş değil sizin ki
  • van persie bu gidişle fazla kalmaz takımda. yedek oturmamak için manudan ayrıldı geldi adam sonuçta ve bizde yedek kalıyor. sorun biraz da kendisinde ama. neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Razumihin-

quote:

Van Persie yedekten girip gol atınca ilk 11e konulmuyor ama Fernandao girip gol atınca hemen ödüllendiriliyor,kendi adamını kayırma oluyor bir nevi durum bu onu anlatmaya çalışıyoruz.

rvp atromitos maçında sonradan girip gol atınca rize maçına ilk 11 de başlamadı mı?bjk maçında gol atıp celtic maçına 11 de başlamadı mı?adam kayırma falan yok hoca tamamen adaletli,hocayı eleştiricem diye iftira atmayın günah

• Volkan sakatmi ya ?
    Alper kekosuna dayanamiyorum artık.

Ayrıca gökhan yavaş yavaş ilk 11e yerlestirilsin. Zaten defans moktan şener de 11 de olunca çok etkisiz kalıyoruz.

Ayrıca ba da bu maçta oynamaliydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Razumihin-

quote:

celtic maçında 11 başladı işte
  • Fener kadrosu sabit kalmıyor her maç farklı bir şey deniyor. Böyle form tutamaz kemik kadro oluşamaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.