Şimdi Ara

İlk 11'im nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim ilk FM 2014 deneyimim 4. sezondayım kazandığım kupalar ;

3 STSL, 1 CL, 3 Süper Kupa, 1 Avrupa Süper Kupası, 3 Türkiye Kupası.

En son kazandığım STSL nağmalup 34/34 yaptım.En büyük başarılarımdan bir tanesi Chealsea'yi 5-0 yendim.

İşte ilk 11;

---------------------------------------Onur Kıvrak----------------------------

Mattia De Sciglio----Serdar Taşçı----------------David Luiz----------Jordi Alba

-----------------------Selçuk İnan----------------Nuri Şahin------------------

Gökhan Töre------------------------Arda Turan------------------------Greizmann

---------------------------------------Benzema-------------------------------------

Sizce nasıl ?

• Gereksiz derecede popüler isimlerden oluşmuş..

Benzemanın Nuri Şahinin Hatta ardanın yerine bile daha genç ve yetenekli isimler koyabilirdin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Gereksiz derecede popüler isimlerden oluşmuş..

Benzemanın Nuri Şahinin Hatta ardanın yerine bile daha genç ve yetenekli isimler koyabilirdin..

Kimi önerirsiniz hocam ?
  • Hakan Çalhanoğlu , Levin Öztunalı , Yunus Malli , Samed Yeşil , Salih Uçan , Ali Adnan , Timo Werner , Will Hughes .. Bu isimler iyidir başlangıç olarak..

Ben bu adamlarla 2-3 sezon oynadım TR de,
    Hakan Çalhanoğlu PSG'ye
    Yunus Malli Marsilya'ya
    Ali Adnan Bayern'e
    Timo Werner Real Madrid'e
    Will Hughes Man United'e gitti, ben takımı bıraktıktan sonra.. Werner 35 m , Hughes 31 m Avroya gitti hemde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmAySiks -- 20 Mart 2014; 1:18:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Hakan Çalhanoğlu , Levin Öztunalı , Yunus Malli , Samed Yeşil , Salih Uçan , Ali Adnan , Timo Werner , Will Hughes .. Bu isimler iyidir başlangıç olarak..

Ben bu adamlarla 2-3 sezon oynadım TR de,
    Hakan Çalhanoğlu PSG'ye
    Yunus Malli Marsilya'ya
    Ali Adnan Bayern'e
    Timo Werner Real Madrid'e
    Will Hughes Man United'e gitti, ben takımı bıraktıktan sonra.. Werner 35 m , Hughes 31 m Avroya gitti hemde..

Teşekkür ederim
  • Hakan Çalhanoğlu al kesinlikle
  • Sadece Türklerden kurulu kadroyla UEFA aldım. Regenleri yakalamanız lazım hemen. İlk sezonda tüm yabancıları sattım, Caner, Egemen, Bekir, Topal, Salih, Alper, Emre Can, Robin Yalçın, Hakan Çalhanoğlu, Enes Ünal ile oynadım. Emre Can'ı alana kadar göbeğim çatladı. Sürekli hakkında iyi konuşup durdum ama değdi. 2 sene Avrupa'ya katılamadık ama fark etmedi. Katılınca bir güzel regen topladım. Leverkusen'den sol bek, kendi altyapımdan harika bir sağ bek, Beşiktaş'tan mükemmel bir orta saha ve yine kendi altyapımdan muhteşem bir AMC.

Bir tek Garmash'ı aldım o da kontrat imzalamadı bedavaya geldi. Parlatıp 40-50'ye satacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.