Şimdi Ara

İLK 11 ACİKLANDİ( SELCUK VE CANER İCERİR) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alınan kötü sonuçlar neyse, takım hala Aykut Kocaman'ın enkazı konumunda ama şu kadrolar yüzünden Ersun Yanal'a olan güvenimi kaybediyorum. Selçuk ve Baroni'yi oynatan hoca hoca değildir artık benim için.
  • Allah utandırmasın beyler
  • Eminim fark yeriz, Selçuk ön libero, defansif katkı beklicez. Bittik
    Meireles, topları izleyecek, yandık.
    Cristian, takımın beyni, s.çtık.
  • 1 Wojciech Szczesny
    3 Bacary Sagna
    4 Per Mertesacker
    17 Nacho Monreal
    25 Carl Jenkinson
    10 Jack Wilshere
    14 Theo Walcott
    16 Aaron Ramsey
    19 Santi Cazorla
    9 Lukas Podolski
    12 Olivier Giroud

arsenal 11 i adamlar as kadro çıkmış
  • HAK TOPAL KADLEC SAKAT EMRE KADRO DIŞI YORUMLARI BUNA GORE YAPALİMDİKKAT EDELİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu adamlar nasıl teknik direktör oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

1 Wojciech Szczesny
    3 Bacary Sagna
    4 Per Mertesacker
    17 Nacho Monreal
    25 Carl Jenkinson
    10 Jack Wilshere
    14 Theo Walcott
    16 Aaron Ramsey
    19 Santi Cazorla
    9 Lukas Podolski
    12 Olivier Giroud

arsenal 11 i adamlar as kadro çıkmış

• "@sporx: Arsenal'in 11'i: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Mertesacker, Monreal, Ramsey Wilshere, Walcott, Cazorla, Podolski, Giroud."

• Ersun Hocanın ön liberodan beklediği defansın arasına girmesi 3.stoper gibi bu çok net belli oldu. Bekler sürekli çıkıyor 3-5-2 ye gibi oynuyoruz. Bunu Topal çok iyi yaptı, şimdi sakat. Bu görevi yapabilecek adam yok Selçuk dışında.
    Baroni olmadığı zaman -ki Emre de yok- pas yapamıyoruz biz arkadaş. Sevmezsin, nefret edersin, maç seçiyor dersin ama adam olmadığında 3 pas yapamıyoruz.
    Caner tercihine bir şey diyemeyeceğim her halde çabukluğunu kullanmak istiyor hoca.
  • bu ersundan olmayacak bu adam napmaya çalışıyor 3 gol lazım oynattığı adamlar selçuk meireles yok olmaz

• Nedendir bilmiyorum, kendimi kesilmeyi bekleyen kurban gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Ersun Hocanın ön liberodan beklediği defansın arasına girmesi 3.stoper gibi bu çok net belli oldu. Bekler sürekli çıkıyor 3-5-2 ye gibi oynuyoruz. Bunu Topal çok iyi yaptı, şimdi sakat. Bu görevi yapabilecek adam yok Selçuk dışında.
    Baroni olmadığı zaman -ki Emre de yok- pas yapamıyoruz biz arkadaş. Sevmezsin, nefret edersin, maç seçiyor dersin ama adam olmadığında 3 pas yapamıyoruz.
    Caner tercihine bir şey diyemeyeceğim her halde çabukluğunu kullanmak istiyor hoca.

mantıklı yoruma +1.
  • Holmen'e aylardır lisans çıkaramazsan öyle olur. İyice amatör kulübe döndük yönetim bakımından. Utanıyorum bu rezaletten.
  • beyler bu akşam bize var
  • Ersun Yanal Arsenal'e çalışıyor beyler şu ilk 11'e bakın.

• 5-1 Arsenal alır.

• İzlemeye değmez,izleyip kahırdan ölemem.Gerçi böyle diyorum maç başlayınca tutamayacam kendimi izleyeceğim ama...
    Ersun hoca sen de aynı tas aynı hamam devam ediyorsun be,3 senedir karnımıza ağrılar sokan sisteme,oyunculara aynen devam.Nerde senin hücumcu futbol görüşün.
  • Kadıköy'deki komedi filminin devamını burada izleyeceğiz anlaşılan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.