Şimdi Ara

ilk 100 için kaynak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
6
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbiden bu kadar paragraf gereksiz çıkmış sorular kafi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam o kadar paragraf çözmek çok büyük vakit kaybı zaten türkçe biliyoruz denemelerdeki paragraf soruları da yeterli olacaktır. Biyoloji için biyotik yayınları çok iyi.

• aynen tyt fen için 4 fazla 3 yapayım en iyisi

• Bu kadar kaynağı istesen de çözemezsin. Fazlasıyla abartmışsın. Daha çözeceğini denemeleri vs. de düşününce zaten çıkmaza girersin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yukarı

• Niye 8 ay sonra cozeceginiz kaynakları önceden belirliyorsunuz?Bilip bilmeden konusmayayim aydınlatın beni

• karekök mps türkçe, dil bilgisi konu anlatımı adına bulabileceğiniz en iyi kaynaktır. deneme kitabında da güzel sorular vardı bence. bir de hangisi hatırlamıyorum ama bir derece tavsiye konusunda karekök'ün türkçe veya paragraf kitabı aşırı övülmüştü.

o kadar paragraf çözeceğinize deneme çözün bu arada

• yukarı

• 3 te fazla bu arada.Şimdi kabataslak hesap yapıp her gün şu kdr sayfa yapsam etsem diyorsun ve bu kaynaklar çok rahat bitiyor.Fakat başlayınca anlayacaksın bu kdr kaynak bitirmenin ne kdr zor olduğunu.Bu sebeple ikişer kaynak tyt fen yeterli.Diğerlerini de arkadaşlar söylemiş zaten.Dediklerini dikkate al özellikle paragraf konusunda.

• Adam_Smith kullanıcısına yanıt

8 ay sonra derken denemelerden mi bahsediyorsun

• Çok gereksiz kaynak var 2 şer tane çöz sonra deneme geç eksigin çıkarsa ondan yine çözersin kaynak

• Bu kadar kaynak çözmek gereksiz ,temeliniz varmış zaten

İkişer kaynak çözüp sürekli deneme atın, deneme hem hızlı tekrar ettirir hem zamandan kazandırır

Ben denemeye Nisan başında başlayıp 2 ayda 20 net arttırdım, keşke 2 . Dönem full deneme çözseydim diyorum şimdi

• Biraz değil çok abartmışsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hepiniz bana abarattığmı söylemişsiniz ama 25.olan adamın çözdüğü kitaplara bakın ya da 2700.

ilk 100 için kaynak

ilk 100 için kaynak

• güncel

• 25. Reis denemeleri de katmış ulaşılabilir. Diğeri çözmediklerini de koymuş yüksek ihtimalle. Benim bu kadar yoktu

• alttaki marmara tıpa gidiyor ama yukardaki nerde bilmiyorum

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt

diğerinin videosunu 30 dk önce izledim biraz değişik bir çoçuk,sınav senesi 40 kitap okumuş ve hzılı okumayı öğrenmiş dakikkada 1200 kelime okuyormuş

• Ee naptın hocam 1 ayda hangileri bitti

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.