Şimdi Ara

İlişkisi bitenler geri dünüşü olmayan aşk acısı yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda çok sık görmeye başladım şu kadar sürelik ilişkim bitti falan diye insan üzülüyor.Böyle durumlarda yürek çok acır cidden acır yalnız kalırsanız acınız kolay kolay geçmez.

Bu da bir hastalık gibidir evet bir hastalıktır iyileşmek için tedavi uygulamanız lazım yoksa ağır atlatırsınız helede yaşa göre etkileri farklı olur yaş ilerledikcçe ağırlığı artar bu hastalığın.

Bu hastalığın tedavisinide uygulamak gerek iyileşmek için.Bi kere gezip tozmak lazım sürekli yanınzda birileri olmalı konuşup muhabettet edip gezip tozup yokluğunu unutmalısınız.Arkadaşlarla tatile çıkın olabilir yada memlekete gidin yalnız kalmayın ama sakın sürekli eğlenmeye bakın sizi mutlu eden diğer şeyleri yapın.

Birde yalnız kaldığınız anlarda sert öfkeli ve biraz duygusal şarkı dinlemek ruhu yatıştıracak hastalığı dışarı atmaya başlayacaktır adosu öneririm bukonuda

gidip aşk bitti geriye ne kaldı şimdi falan vb dinlemeyin

• durumlar çok ciddi reis ama ben anlatmadım burda.
  • ilaçlarını al dostum canın fazla yanmadan
  • Hicbiri bi ise yaramaz tecrubeyle sabit. Mesela en basitinden bi kafeye gitsen arkadaslarinla. Onlar guler eglenir sende hep bi burukluk olur. 1 gülsen ardına aklına gelir. Eve dönersin tek basına herkes gülerek giderken. Sen o yalnız gittigin yol boyunca bi sıkıntıyla yürürsün. Adımların hızlanır hatta. Eve gelince yastıga basini koydugunda kendini kandirdigini tekrar anlarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mok vardi da sevdik

• dynamic222 D kullanıcısına yanıt
    Sen ilaç aldığında direk iyileşiyor musun hocam
  • Bu 1 senede yaşadıklarımı anlatsam var ya olay olur. Orhan Pamuk görse roman yazar ama buraya yazamam onları zira burda takıldığımı herkes biliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Sen ilaç aldığında direk iyileşiyor musun hocam

İlaç zaman bu aktiviteler pek etkili olmuyor onu anlattım. Hani bi aktiviteye bile katılayim diyorsub neden cünkü moralin cok bozuk. Yani oraya gitmenin sebebi bile o oluyor kendini kandırmak bi derece

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Bu 1 senede yaşadıklarımı anlatsam var ya olay olur. Orhan Pamuk görse roman yazar ama buraya yazamam onları zira burda takıldığımı herkes biliyor

Farklo hesap aç anlat merak ettim

Aga işte orda yazacaklarımı okurlarsa direk ben olduğumu anlarlar nasıl yazayım. Kız da arada burda takılıyor

• En güzeli farklı aktiviteler, ufak bir gezi ve yeni arkadaşlıklar
  • Ben biraz duygusuzum sanırım tek üzüldüğüm nokta 8 ayımın boşuna gitmesiydi.

• quote:

Aga işte orda yazacaklarımı okurlarsa direk ben olduğumu anlarlar nasıl yazayım. Kız da arada burda takılıyor

Pmden anlatsana valla merak ettim. Kız ne alaka burda hem

Benden gördü alıştı buraya canı sıkılınca giriyor konulara bakıyor. Belki bir gün anlatırım hocam ama şimdi unutmaya çalışıyorum her şeyi hatırlamak dahi istemiyorum :))

• quote:

Benden gördü alıştı buraya canı sıkılınca giriyor konulara bakıyor. Belki bir gün anlatırım hocam ama şimdi unutmaya çalışıyorum her şeyi hatırlamak dahi istemiyorum :))

Bu cocugun sevgilisi akıllı ol bu mesajı okuyosan admiral seni seviyor

Yok hocam sevmiyorum, artık sevmek bile istemiyorum. Karşıma başkası çıktı hemde bana değer veren biri. Sırf onun için her şeyi unutmaya çalışıyorum da ne olacak bilmiyorum :D

• Ben gezip tozsamda unutamam onu

• Beyler o konuları acan 4-5 kişiden biri de bendim ama cidden size cikardigim en büyük dersi söylemek gerekirse BEKARLIK SULTANLİKTİR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaçlar kesmiyor anlatsam roman olur dostum olta balık bira .. atmaya çalışıyoruz sahilde
  • WATFro W kullanıcısına yanıt
    dert yok tasa yok değilmi hocam vallaha 25-30 yaşına gelip evlenme olayı dışında bir kıza bağlanmak hayatı mahvediyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.