Şimdi Ara

ilişkim hakkinda yardim edin cok üzülüyorm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kız arkadaşımla 1 hafta 2 3 hafta mutluyken pat bir anda en ufak bir şey büyüyup aramızı açıyor. Bana göre takmıyacağım ilgilenmeyeceğim bir şey, kız arkadaşıma göre çok büyük bir mesele haline geliyor. Bunu ona belirtmeme rağmen takıyor, kendini üzüyor. Bir şey yok dese de kafasında bazı şeyler kuruyor ve üzülüyor. Bundan çok rahatsızım.

Bazen o bir şey dediğinde o konu ile ilgili bir cevap vereceğim zaman dusunuyorum bunu desem acaba üzülür mü kafaya takar mı diye? Oysa ki diyeceğim şey konu ile alakalı bir şey. O bana ne kadar kızıp tripsel şekillerde tavrını gösterse de kızamıyorum ona daha kötü olacak çünkü. Bazen benim takmam gereken bir şey olduğu zaman aksine hiçbir şey demiyorum üzülmesin diye ama bu beni mahvediyor.

O mutlu olsun diye bazı şeylerden vazgeçiyorum. Yaşama şeklim değişik bir hal alıyor o üzülmesin diye. Ama o bir şey yaptığında ben tam tersi o üzülmesin diye ben hiçbir şey yapmıyorum ve bu durumu kabulleniyorum mutlu olmaya çalışıyorum. Şu böyle bir hal almaya başladı "Benim mutsuzluğum, onun mutsuzluğu" olmaya başladı gibi geliyor bana. Rest te çekemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum asıl kafayı yiyecek olan benim ama onu da yapamıyorum üzülmesin diye :D

Bir yardım edin , ben onu seviyorum o da beni ama durum da böyle.

Yaş 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightclub8106 -- 29 Ocak 2014; 1:52:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapmam gerek lutfen bi öneri vrin bana

• Taviz verme ayni anda mutlu olamiyorsaniz devam etmenin mantigi ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz böyle idare et bazen sen bazen onun alttan alması lazım ilerde düzelir durumunuz 1 sene oldumu ilişkiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fightclub8106

Evet arkadaşlar kız arkadaşımla 1 hafta 2 3 hafta mutluyken pat bir anda en ufak bir şey büyüyup aramızı açıyor. Bana göre takmıyacağım ilgilenmeyeceğim bir şey, kız arkadaşıma göre çok büyük bir mesele haline geliyor. Bunu ona belirtmeme rağmen takıyor, kendini üzüyor. Bir şey yok dese de kafasında bazı şeyler kuruyor ve üzülüyor. Bundan çok rahatsızım.

Bazen o bir şey dediğinde o konu ile ilgili bir cevap vereceğim zaman dusunuyorum bunu desem acaba üzülür mü kafaya takar mı diye? Oysa ki diyeceğim şey konu ile alakalı bir şey. O bana ne kadar kızıp tripsel şekillerde tavrını gösterse de kızamıyorum ona daha kötü olacak çünkü. Bazen benim takmam gereken bir şey olduğu zaman aksine hiçbir şey demiyorum üzülmesin diye ama bu beni mahvediyor.

O mutlu olsun diye bazı şeylerden vazgeçiyorum. Yaşama şeklim değişik bir hal alıyor o üzülmesin diye. Ama o bir şey yaptığında ben tam tersi o üzülmesin diye ben hiçbir şey yapmıyorum ve bu durumu kabulleniyorum mutlu olmaya çalışıyorum. Şu böyle bir hal almaya başladı "Benim mutsuzluğum, onun mutsuzluğu" olmaya başladı gibi geliyor bana. Rest te çekemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum asıl kafayı yiyecek olan benim ama onu da yapamıyorum üzülmesin diye :D

Bir yardım edin , ben onu seviyorum o da beni ama durum da böyle.

Yaş 19

Beni anlatmıssın ya aynı durumdayım bende kardesim :(

• böyle o ne düşünür mutsuz olurmu diye dşünürsen ömür geçmez o kızla..

kız dediğin anlayışlı olacak, böyle kız çok malesef sırf ego en mutlu halinde bile bir olay bulur kavga edecek moralin bozulur

• Kızların bu huyundan nefret ediyorum kendi kendilerine saçma sapan düşünceler içine giriyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam biraz alttan alıcaksın bunlar böyle.

Peki kavga çıkarıyor özelliklemi yapıyor senin moralini bozmal için mi?

Not: ekleme yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masmavidoksanlar -- 29 Ocak 2014; 10:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

Kızların bu huyundan nefret ediyorum kendi kendilerine saçma sapan düşünceler içine giriyolar

+2

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

biraz böyle idare et bazen sen bazen onun alttan alması lazım ilerde düzelir durumunuz 1 sene oldumu ilişkiniz?

10 ay oldu kardeşim

• quote:

quote:

biraz böyle idare et bazen sen bazen onun alttan alması lazım ilerde düzelir durumunuz 1 sene oldumu ilişkiniz?

10 ay oldu kardeşim

bende o yollardan geçtim eğer kızı çok seviyorsan çok çok ileri gitmedikçe alttan alman lazım küçük şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugradrn

Hocam biraz alttan alıcaksın bunlar böyle.

Peki kavga çıkarıyor özelliklemi yapıyor senin moralini bozmal için mi?

Not: ekleme yaptım.

Özellikle çikartmiyor kardeş böyle herşeyi kafaya taktiği içinc 1 hafta önceki kpnuyu değişik düşünceler içersinde önüme getirebiliyor

• quote:

quote:

quote:

10 ay oldu kardeşim

bende o yollardan geçtim eğer kızı çok seviyorsan çok çok ileri gitmedikçe alttan alman lazım küçük şeyleri

Ben alttan aliyorm her zaman ama onu kusmeleri tripleri 2 3 gun surebiliyor tamam hakli olsa konusmasin benle ama her şeyi kafasinda farkli ve yanliş yorumlayip şekillendirebiliyor malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.