Şimdi Ara

İLİŞKİM BİTTİ... DERTLEŞELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi aksamlar herkese başlıkta belirttiğim gibi yaklaşık 13 gün önce bir ilişkim bitti. Aslında terk edildim... kendisini gerçekten çok seviyordum ve gerçekten üstüne çok düşüyordum hatta gerçekten ona bağlanmıştım diyebilirim. böyle bir şey olmasını hiç istemezdim fakat benden ayrıldı 13 gün geçmesine rağmen hala aklımdan çıkmıyor sürekli onu düşünüyorum ve bu pandemi sürecinde ev dışında yapılabilecek şeylerde kısıtlı gerçekten psikolojim gittikce bozuluyor. O kişi benden ayrılıp hayatına mutlu bir şekilde devam ederken ben her gün acı çekiyorum resmen hatta birileriyle görüşmeye bile başlamış hiç sevilmemişiz arkadaş hiç değer verilmemiş bize yaptığım en büyük hata ise benden ayrılırken ona ayrılma diye yalvarmaktı böyle yapınca daha değere bindi ve umursamaz bir şekilde gitti artık tecrübesizlik mi denir ne denir bilmiyorum biraz dertleşmeye ihtiyacım var aynı durumda olan arkadaşlar varsa veya tecrübeliler varsa bir akıl verebilir belki.

• 13 gün dediğin nedir 13 ay sonra belki unutursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-457D3B66B

13 gün dediğin nedir 13 ay sonra belki unutursun

umarım o kadar uzun sürmez aslında ilişkimin süresi zaten 7 ay fakat kısa sürede cok bağlanıp kendimi kaptırmışım ondan bu kadar üzüntüm sanırım

• İyi gelir

• fleleo kullanıcısına yanıt

İlla geçer ama hep bir sızı kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

İyi gelir

tesekkurler paylasım icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-457D3B66B

İlla geçer ama hep bir sızı kalır

fazla bağlanmışım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sevilmemek, yalnız bırakılmak çok zor. Hep fedakar taraf olmak... Ne bileyim hocam. Zor anasını satayım.
  • 13 Gün içinde başkasıyla görüşmeye başlayan biri için güzel gönlünü üzme.Kendine çok iyi bak üstad,bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin,insanoğlu işte.

• Dostum Dünya 1 kişiden daha fazla emin ol. Senin için acı çekme gereği duymayan birisi için üzülme.
  • Ya abi en iyisi ayna gibisi olacaksın. İyiye iyi kötüye kötü. Olay bu. Mesela o geldi korona oldu, geber de. Onu çöplüğüne it. Boğulsun kendi çöplüğünde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgunclawye

13 Gün içinde başkasıyla görüşmeye başlayan biri için güzel gönlünü üzme.Kendine çok iyi bak üstad,bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin,insanoğlu işte.

Çok teşekkür ederim yorumun için biraz olsun moral oluyor buradaki yorumlar... kesinlikle 13 günde başka birini bulacak kadar hiç mi sevmedin anlam veremiyorum düşündükce işin içinden çıkamıyorum en son yalvarmasaydım iyiydi işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Sevilmemek, yalnız bırakılmak çok zor. Hep fedakar taraf olmak... Ne bileyim hocam. Zor anasını satayım.

çok zor çok tamam ilişki çok uzun olmasada böyle olacağını asla tahmin etmezdim psikolojim bozzuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultr0n67

Ya abi en iyisi ayna gibisi olacaksın. İyiye iyi kötüye kötü. Olay bu. Mesela o geldi korona oldu, geber de. Onu çöplüğüne it. Boğulsun kendi çöplüğünde..

ben bunu hiçbir zaman yapamadım işte sevdim değer verdim hepsi boşa 13 günde başkasını bullabilecek kadar boşa

• quote:

Orijinalden alıntı: VegariusX

Dostum Dünya 1 kişiden daha fazla emin ol. Senin için acı çekme gereği duymayan birisi için üzülme.

o zaten mutlu keyfinde başkasını bulmuş 13 günde falan ne bileyim bana aşırı saçma geliyor ben bu kadar yıkılmışken her şey boşa yaşanmışlık hissi çok kötü çok şu an daha yeni belki ondan böyle geliyordur ama gerçekten bu olay beni çok farklı bir insana dönüştürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

ben bunu hiçbir zaman yapamadım işte sevdim değer verdim hepsi boşa 13 günde başkasını bullabilecek kadar boşa

Alıntıları Göster
    Yapacaksın abi. Başka çaresi yok. Ben istemez miyim bir sadık kız arkadaşım olsun ?
  • Zamanla kendin için birşeyler yapmaya bak spor yap,kendini geliştirebileceğin şeylere yönel dostum,bak iyiki de devam etmemiş ilişki o insan seni haketmiyormuş hayırlısı olmuş işte..

• biraz toparlanabilsem yapacamda onu düşünmekten başka bir şey yapamıyorum şu aralar ama haklısın devam etse daha kötüsüde olabilirdi @Yorgunclawye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 17 Ocak 2021; 23:11:41 >

Başka fleleo yok dünya da üzme kendini kalk bi nescafe yap hadi  

Yalnız kalmamaya özen gösterin. Çivi çiviyi söker hocam. Hatıralarla zamanınızı çöp etmeyin. Yeni aşklara yelken açın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.