Şimdi Ara

İLİŞKİDE BOY FARKI ÖNEMLİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızla aramızda 25 cm fark var bir kaç kere yan yana yürürken çok uzunsun kendimi kötü hissediyorum demişti.Aslında ben o kadar uzun değilim , kız kısa (1.57) Henüz bir ilişkimiz yok .Çıkmıyoruz.Dışardan nasıl görünüyor böyleleri ? İlişkide boy farkı onemli mi ?
    Tecrübeleri olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İlişkide Boy Farkı Önemli mi?

"İlişkide Boy Farkı" konusu, çiftler arasında yaygın bir endişe kaynağıdır. Boy farkı, kişiden kişiye değişen ve ilişkinin kalitesini etkileyebilecek faktörlerden biri olabilir.

Boy Farkının Önemi

"İlişkide Boy Farkı Önemli mi" sorusunun tek bir cevabı yoktur ve her çift kendi dinamiklerine göre karar vermelidir. Bazı insanlar için boy farkı çok önemliyken, diğerleri için hiç sorun teşkil etmeyebilir.

Boy Farkı Çeşitleri

"25 cm Boy Farkı" veya "35 cm Boy Farkı" gibi belirgin boy farkları bazı çiftler için zorluk oluşturabilir. Bu farklar, fiziksel yakınlık, günlük aktiviteler ve sosyal algı gibi alanlarda sorunlara yol açabilir.

Sosyal Algı

"25 cm Boy Farkı Görsel" olarak göze çarpan bir farklılıktır ve buna göre sosyal algılar oluşabilir. Bazı insanlar, belirgin boy farkına sahip çiftlerin uyumsuz veya garip göründüğünü düşünebilirken, diğerleri bu farkı hoş veya benzersiz bulabilir.

Fiziksel Yakınlık

"İlişkide Boy Önemli mi" sorusu özellikle fiziksel yakınlık açısından önem kazanır. Önemli bir boy farkı, çiftlerin sarılmak, öpüşmek veya seks yapmak gibi eylemleri gerçekleştirmesini zorlaştırabilir.

Günlük Aktiviteler

Boy farkı, günlük aktivitelerde de bazı zorluklara neden olabilir. Örneğin, daha uzun boylu bir partner mutfakta bulaşıkları yıkarken daha kısa boylu partner tezgahın yüksekliğine ulaşmakta zorlanabilir.

Sonuç

"İlişkide Boy Farkı Önemli mi" sorusu, her çift için öznel bir konudur. Bazı çiftler için boy farkı bir engel olabilirken, diğerleri için hiç sorun teşkil etmeyebilir. Önemli olan, çiftlerin bu konuyu açıkça konuşmaları, beklentilerini belirlemeleri ve bir anlayışa varmalarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • benim eskiden takıldığım kız da 1.57'ydi ben 183'üm. dışardan kötü görüyor. kalabalık veya gürültülü ortamda kız bir şey dediği zaman eğiliyordum

şöyle 170-175 boyunda manitamız olsaydı keşke
  • Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Eğilme durumunu ben de sık sik yaşıyorum.

Boşver kardeş boyu kalbi güzel olsun. Belli bir zamandan sonra insan hoş muhabbet edebileceği kafa dengi , anlayışlı birini arıyor diyorlar . Düşününce gercekten de öyle ..

Boyu ben sorun etmem de kiz eder gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 06madiba06

Eğilme durumunu ben de sık sik yaşıyorum.

Boşver kardeş boyu kalbi güzel olsun. Belli bir zamandan sonra insan hoş muhabbet edebileceği kafa dengi , anlayışlı birini arıyor diyorlar . Düşününce gercekten de öyle ..

Boyu ben sorun etmem de kiz eder gibime geliyor

valla 1.62 boyundaki kız bana "sanki boyun biraz kısa" demişti. belki de 190lık arıyodur
  • Yanında Pikaçu mu gezdiriyorsun adamım. Git boyuna posuna göre bul.

• Geçenlerde başka konuda da yazdım yine yazayım.

Ben 195 sevgilim 160, 35 cm gibi bir fark evet dışardan fark çok ama ben onu seviyorum o beni seviyor daha ne olabilir ki?

Milletin ne dediği umrumuzda değil, onların isteklerine göre yaşayamayız sonuçta.

Sarılırken etraf da boşsa onu belinden kaldırıp sarılmanın nasıl bir mutluluk nasıl bir his olduğunu kimse bilemez varsın kısa olsun göze hoş gelmesin, benim kalbime güzel gelmiş,gözüne baktığımda kendimi görmüşüm, yeri gelmiş parkta boş boş oturmuşuz parasızlıktan yeri gelmiş kucağına yatmışım huzur içinde uyumuşum bunları hissedemetikten yaşamadıktan sonra 180 olsa ne olur ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Search and Rescue -- 3 Eylül 2017; 1:28:46 >
  • Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    en çok mide bulandiran tipler işte dediğin , o kiz gerçekten öyle düşünüyorsa sana baksa ne olur bakmasa ne olur ? O konuyu aşsanız bile kim bilir onun kafasında bunun gibi kaç tane sacma sapan düşunce vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06madiba06

en çok mide bulandiran tipler işte dediğin , o kiz gerçekten öyle düşünüyorsa sana baksa ne olur bakmasa ne olur ? O konuyu aşsanız bile kim bilir onun kafasında bunun gibi kaç tane sacma sapan düşunce vardır.

hocam valla ben biraz garip olmuştum ilk dediğinde kızdan 21cm uzunum, omzuma falan geliyor, bana kısa diyodu 2 metreden aşağısı kesmiyor herhalde. zaten uzak durdum garip birisiydi.
  • Kardeşim erkekte her türlü boyun önemi var . İster Penis boyunister vucud botu . Sen bakma önemli olan boyu değil işlevi sacmaliklarına! Onlar dönüşü olmayacağı için kendilerini avutuyorlar .. bu şeye benzer şimdi zayıf göğüsleri küçük bir kızda pek tabi çocuklarına süt verebilir yani teknik olarak göğüsleri işlevini yerine getirir ama sana çekici gelir mi ? Hayır gelmez. Penis de vücut boyunda öyle bir şey . Seks biraz da görsellik tır unutma . Eğer öyle olmasaydı ne sen güzel kız ararsın ne kızlar yakışıklı erkek sonuçta hepimizde aynı şey var ve hepimizle olacak 3 assa beş yukarı aynı şey ...

• Bence sorun değil kızın kısa olması.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.