Şimdi Ara

İlişki Sanatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Ben Berk 10 senedir kadınlar konusunda araştırma yapıyorum. Her yolu denedim yemediğim laf almadığım red kalmadı :) uzmanların seminerlerine gittim bir yığın para harcadım eğitim setlerine ama artık OLDUM :) Şimdi sizde o durumları yaşamayın diye tüm bildiklerimi öğrendiklerimi ÜCRETSİZ bir şekilde size paylaşacağım sorularınızı DM den alabilirim :) http://iliskisanati.blogspot.com.tr/

• Abi sana özelden MSj atsam olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnbynkln

Abi sana özelden MSj atsam olur mu

olur kardeşim
  • Yarın yenı makale var.
  • Blogunuza reklam aliyor musunuz?ucret nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: ElmaNane01

Arkadaşlar iyi günler. Ben Berk 10 senedir kadınlar konusunda araştırma yapıyorum. Her yolu denedim yemediğim laf almadığım red kalmadı :) uzmanların seminerlerine gittim bir yığın para harcadım eğitim setlerine ama artık OLDUM :) Şimdi sizde o durumları yaşamayın diye tüm bildiklerimi öğrendiklerimi ÜCRETSİZ bir şekilde size paylaşacağım sorularınızı DM den alabilirim :) http://iliskisanati.blogspot.com.tr/

yazı kısa çoğunlukla bilinen şeyler ama emeğe saygı yinede devamını bekliyoruz.

Teşekkürler

• Tamda yerine geldiniz hocam gerçekten 10 yıllık tecrübe vb. vb. varsa yeni rütbeniz Aşk Uzmanı olur zamanla forumda aşk ile ilgili yardıma ihtiyacı olan çok kişi var
  • Hepinize yardımcı oluyorum hocam. Allah hepinizden olumlu dusunceler icin razı olsun
  • Eğitimlerim ücretsizdir. Ancak ücret karşılığı bloğuma reklam almaktayim :)
  • Up

• Kıskandırmayın ? Romantik olun ?

:D:D:D yapma

kızlar yalnız erkekleri sevmez çevrende kızlar oldugunu dolaylı yoldan belirtmelisin ve bunu düşündükçe çıldırmalıdır kızlar ve kadınlar romantik erkekleri sevmezler GÜÇLÜ ERKEK GİBİ ERKEKleri severler :) 10 yıldır araştırıyormuşsun kesinlikle saygım var ama ben aynı fikirde değilim açıkçası
  • Bu işin sırrını öğrenmek isteyen bir an önce "Etekli İktidar" kitabını okusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRebel1903

Kıskandırmayın ? Romantik olun ?

:D:D:D yapma

kızlar yalnız erkekleri sevmez çevrende kızlar oldugunu dolaylı yoldan belirtmelisin ve bunu düşündükçe çıldırmalıdır kızlar ve kadınlar romantik erkekleri sevmezler GÜÇLÜ ERKEK GİBİ ERKEKleri severler :) 10 yıldır araştırıyormuşsun kesinlikle saygım var ama ben aynı fikirde değilim açıkçası

Cok merak ediyorum kac iliskiniz oldu? Katilmayabilirsiniz ama insanlarin kafasini karistirnayin

• Reis 5 sene önce yapaydın şu bloğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Reis 5 sene önce yapaydın şu bloğu.

Hocam yurtdisindaydim forumu yeni kesfettim. Simdiki genclere yardimci olalim..

• 10 senene yazık olmuş arkadaş.Bşka şeyler araştırsan daha hayırlı olurdun. Bu arada 10 senede öğrendiğini 6 ayda hallettim.Taktik var.

• anlamadım :D yaptıgın bencillik .. burda sadece sen bilmiyorsun birader ;)

17 yaşındayım ve bir çok ilişkim oldu bir çok cinsel deneyimim oldu bunların hiç birini tipimle yapmadım .. Şu kafa karıştırmak sözünden anladım ki sizinle tartışmaya girmeye gerek yok akıllı bir adam dediğimi anlar zaten
  • Sorumu yarin sorucam iyi geceler

• Abi faceeden kız yapılmaz demi yapılmazsa tanımadıgım kızla nasıl tanısıcam oözelden de attım cvp vermedin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTeriminDili -- 23 Ağustos 2014; 23:43:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.