Şimdi Ara

İliadin yada Cirrus kullanan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim burun sürekli tıkalı.devamlı akıyor.üstüne sık sık hapşuruyorum.bugün 2 ilaç aldım iliadin ve cirrus birini kullanacağım. sizce hangisi daha iyi kullananlar sonuçlarını yazabilirmi

• Iliadin'i çok çok zorda kalmadıkça kullanma. Çok etkili ama garip bi ilaç doktor uzun uzun anlatmıştı unuttum bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

Iliadin'i çok çok zorda kalmadıkça kullanma. Çok etkili ama garip bi ilaç doktor uzun uzun anlatmıştı unuttum bak

iliadin sıktım 15 dk önce. burnum hala tıkalı çok hafif bi açılma oldu.teki tamamen kapalı hala
  • oha o bile işe yaramadıysa işin zor
  • quote:

oha o bile işe yaramadıysa işin zor

sol açıldı sağ hala tamamen kapalı. 2 side kapalıydı en azından tekinin açılması iyi oldu. ama ikisininde açık olmasını istiyorum. olmadı otrivine deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.J.Malmsteen -- 5 Ekim 2012; 1:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

sol açıldı sağ hala tamamen kapalı. 2 side kapalıydı en azından tekinin açılması iyi oldu. ama ikisininde açık olmasını istiyorum. olmadı otrivine deneyeceğim

Aynı dertten müzdaripiz benimde bir burun deliği tıkalı diğeri açık ve hiç bir türlü açılmadı denemediğim ilaç kalmadı otrivine menthol kullandım bir süre o da bağımlılık yaptığı için bırakmıştım bir süre açıyor burnu.

• otrivine var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Kullanan Var mıdır?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

Orijinalden alıntı: Y.J.Malmsteen

quote:

Aynı dertten müzdaripiz benimde bir burun deliği tıkalı diğeri açık ve hiç bir türlü açılmadı denemediğim ilaç kalmadı otrivine menthol kullandım bir süre o da bağımlılık yaptığı için bırakmıştım bir süre açıyor burnu.

yarım saat sonra tamamen açıldı burnum nefes alabiliyorum sonunda

• bende de var o sıkıntı ama hiç doktora gitmedim. hastane ortamını ve doktor sevmediğim için tavsiye ettiğiniz ilaçlar etkiliyse gidip eczaneden alıyım direk doktor moktor uğraşmıyım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.