Şimdi Ara

İlham Veren Başarısızlık Hikayeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varmı böyle hikayeleriniz,muhtemelen vardır isterseniz burada paylaşında ufkumuz daralsın,lütfen kendi başınızdan geçmiş şeyleri yazın

benim en büyük başarısızlık hikayem kas yapıcam diye ağırlık altına girip sakatlanmam oldu ondan sonra bir daha ağırlık kaldıramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımdoktoru -- 8 Eylül 2015; 12:46:12 >

• Başarı Hikayeleri ilham vermez mi normalde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ilham alıp yeniden başarısız olmayı hedefliyor heralde

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    başarısızlık hikayeleride ilham verir neyi nasıl yapılmayacağını başarısızlık hikayelerinden anlarsın,mesela eski masallar hepside sonu kötüyle biter bizim toplumda ynalış bir algı var,iyiler her zaman kazanır diye işte bu büyük bir yanlış,distopyaları ,ütopyaya çeviremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımdoktoru

Varmı böyle hikayeleriniz,muhtemelen vardır isterseniz burada paylaşında ufkumuz daralsın,lütfen kendi başınızdan geçmiş şeyleri yazın

benim en büyük başarısızlık hikayem kas yapıcam diye ağırlık altına girip sakatlanmam oldu ondan sonra bir daha ağırlık kaldıramadım

Sevdiğim kızı mutlu etmek için para kazanmak istedim, onun için oturup çok ders çalıştım, tıp kazanacak puan aldım, kız o kadar süre içerisinde aile baskısı göreceğini düşündüğü için istemedi, ailem ile okul konusunda kavga ettim, kız kesin cevap vermeyince gidip okudum bölümü kız artık olmaz dedi ve kavga ettik. O sinir ile okulu da kızı da bıraktım. Şimdi ne kız ne okul ne de ailem ile işler eskisi gibi...
    Sonra o öfke ile istediğim bölümü okumak için uğraştım, geçici olarak matematik okudum. Öğretmenlik yapıyorum, sınava girip güzel bir bölüm kazandım ve 30 dan sonra tekrar üniversiteye gidiyorum. İnşallah geç te olsa bundan sonrası güzel olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz felsefi sözler .
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.