Şimdi Ara

İlgisizlik Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar görüyorum ki forum çok cansız, doğru dürüst mesaj bile atılmıyor ki ben bu forumda birşeyler yapmaya çabalıyorum. 2-3 hafta önce bir ekonomik toplantı yapmaya çalıştık, DH Günü 'ne benzer etkinliklerle forumu canlandırmaya çalışıyorduk. 2-3 kişi haricinde PM yolladıklarımın hiçbirisi (SudaEriyenAspirin dahil olmak üzere) toplantıya katılmadı ki bunların arasında olayı planlayan Tom Violence de vardı. Tom Violence 'dan aldığım bilgilere göre SudaEriyenAspirin bu toplantıyı öğrendiğinde "aferin, yap bakalım" demiş ama konuya bile mesaj yazmamış (Popmundo Ticaret Başlığı). Yine SudaEriyenAspirin 'in açtığı bir konuda (Değerli DonanımHaber Popmundo Bölümü Sakinleri - silinmiş) SudaEriyenAspirin bizden öneriler istemiş ama önerilerin hiçbiri değerlendirilmemiş (DH Günü haricinde, onu da ben değerlendirdim) ve büyük ihtimalle bakılmamış.
    Burada amacım hiçkimseyi suçlamak değil, sadece bazı yerlere dikkat çekmek istiyorum. Şu an aktif olan Popmundo Ticaret Başlığı, DH Popmundo Camiası, Sorular, Montreal Av Sohbeti ve Sohbet Başlığı dışında konu yok ki bunlara da 1 günde en fazla 10-15 mesaj yollanıyordur (toplam).
    Eğer ilgisizlik olacaksa ben bu projelerimin hepsini iptal ederim ve edeceğim de.
    Daha 2 ay olmuş geleli artislik taslıyor diyenler olabilir ve olacaktır da, büyük ihtimalle tartışma içeriği taşıdığı için konu kilitlenecektir de, bana uyarı puanı da verilecektir büyük ihtimalle ama biz burada birşeyler için çabalıyorsak lütfen hakkı verilsin.
    Eğer bu forumda sadece sen yoksun büyüklük taslama diyorsanız da buyrun o zaman emeğin hakkını verin.

BOL İLGİLİ GÜNLER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calabresi -- 8 Mart 2009; 21:07:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr. XaaN

Arkadaşlar görüyorum ki forum çok cansız, doğru dürüst mesaj bile atılmıyor ki ben bu forumda birşeyler yapmaya çabalıyorum. 2-3 hafta önce bir ekonomik toplantı yapmaya çalıştık, DH Günü 'ne benzer etkinliklerle forumu canlandırmaya çalışıyorduk. 2-3 kişi haricinde PM yolladıklarımın hiçbirisi (SudaEriyenAspirin dahil olmak üzere) toplantıya katılmadı ki bunların arasında olayı planlayan Tom Violence de vardı. Tom Violence 'dan aldığım bilgilere göre SudaEriyenAspirin bu toplantıyı öğrendiğinde "aferin, yap bakalım" demiş ama konuya bile mesaj yazmamış (Popmundo Ticaret Başlığı). Yine SudaEriyenAspirin 'in açtığı bir konuda (Değerli DonanımHaber Popmundo Bölümü Sakinleri - silinmiş) SudaEriyenAspirin bizden öneriler istemiş ama önerilerin hiçbiri değerlendirilmemiş (DH Günü haricinde, onu da ben değerlendirdim) ve büyük ihtimalle bakılmamış.
    Burada amacım hiçkimseyi suçlamak değil, sadece bazı yerlere dikkat çekmek istiyorum. Şu an aktif olan Popmundo Ticaret Başlığı, DH Popmundo Camiası, Sorular, Montreal Av Sohbeti ve Sohbet Başlığı dışında konu yok ki bunlara da 1 günde en fazla 10-15 mesaj yollanıyordur (toplam).
    Eğer ilgisizlik olacaksa ben bu projelerimin hepsini iptal ederim ve edeceğim de.
    Daha 2 ay olmuş geleli artislik taslıyor diyenler olabilir ve olacaktır da, büyük ihtimalle tartışma içeriği taşıdığı için konu kilitlenecektir de, bana uyarı puanı da verilecektir büyük ihtimalle ama biz burada birşeyler için çabalıyorsak lütfen hakkı verilsin.
    Eğer bu forumda sadece sen yoksun büyüklük taslama diyorsanız da buyrun o zaman emeğin hakkını verin.

BOL İLGİLİ GÜNLER!

1.si o ekonomik toplantı dediğiniz olayda ilk online olan kişi bendim sizin haberiniz yok
    2.si bahsettiğiniz konu silinmedi sadece üstten alındıhttp://forum.donanimhaber.com/m_25286877/tm.htm
    3.sü ise öneriler değerlendirilmemiş demişsin bunun sorumlusu ben olamam heralde yapılacaksa topluca yapılır etkinlikler

• quote:

Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Arkadaşlar görüyorum ki forum çok cansız, doğru dürüst mesaj bile atılmıyor ki ben bu forumda birşeyler yapmaya çabalıyorum. 2-3 hafta önce bir ekonomik toplantı yapmaya çalıştık, DH Günü 'ne benzer etkinliklerle forumu canlandırmaya çalışıyorduk. 2-3 kişi haricinde PM yolladıklarımın hiçbirisi (SudaEriyenAspirin dahil olmak üzere) toplantıya katılmadı ki bunların arasında olayı planlayan Tom Violence de vardı. Tom Violence 'dan aldığım bilgilere göre SudaEriyenAspirin bu toplantıyı öğrendiğinde "aferin, yap bakalım" demiş ama konuya bile mesaj yazmamış (Popmundo Ticaret Başlığı). Yine SudaEriyenAspirin 'in açtığı bir konuda (Değerli DonanımHaber Popmundo Bölümü Sakinleri - silinmiş) SudaEriyenAspirin bizden öneriler istemiş ama önerilerin hiçbiri değerlendirilmemiş (DH Günü haricinde, onu da ben değerlendirdim) ve büyük ihtimalle bakılmamış.

BOL İLGİLİ GÜNLER!

1.si o ekonomik toplantı dediğiniz olayda ilk online olan kişi bendim sizin haberiniz yok
    2.si bahsettiğiniz konu silinmedi sadece üstten alındıhttp://forum.donanimhaber.com/m_25286877/tm.htm
    3.sü ise öneriler değerlendirilmemiş demişsin bunun sorumlusu ben olamam heralde yapılacaksa topluca yapılır etkinlikler

1-) İlk online olan kişi sen isen berqo, TheRed ve diğer kişi (adını hatırlayamadım) dışında hiçbir nick yoktu? XAT bütün girmiş olan kişileri ve yazdıkları mesajları kaydediyor. Ayrıca toplantı saati 19:00 idi ve dediğim gibi sadece 2-3 kişi vardı.

2-) Şimdi bir mesaja bakalım:

quote:

@ankyer6: gördüğüm zaman zaten tek smileyli mesajları silip uyarı talebinde bulunuyorum
    @halilboy: gerçekten güzel fikir

quote:

Orjinalden alıntı: TheRed

Şahsen elimden geleni yapıyorum.

@halilboy

Güzel düşünmüşsün.

Bunun dışında birşey yazılmamış maalesef. Önerileri değerlendirmede bence en önemli unsur yetkililer ve forumun tanınmış şahsiyetleri. Eğer onların destekleri olmazsa zaten öneriler yürümez.
    Aksini iddia eden varsa şunu söyleyeyim: forumlarda niçin öneriler & şikayetler başlıkları yöneticiler tarafından açılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calabresi -- 8 Mart 2009; 22:25:46 >

• İçeriğini tam olarak bilmediğim bir proje dh projesi , bölüme ilginin artması vs.. vs... tamam yardım edebilirim diye destekliyorum diye bir mesaj attım ama kibarca bölümde aktif göremedim onun için adını yazmadım dendi..tamam
    sonra toplantı mı olmuş bilmiyorum; katılamadım
    dedim ya tam olarak içeriğini bilmesemde adı hoştu; teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Börte Çene

İçeriğini tam olarak bilmediğim bir proje dh projesi , bölüme ilginin artması vs.. vs... tamam yardım edebilirim diye destekliyorum diye bir mesaj attım ama kibarca bölümde aktif göremedim onun için adını yazmadım dendi..tamam

Kimseyi suçlamıyorum demiştim, ayrıca ben toplantı fiyaskosundan dersimi aldım ve sadece KATILABİLECEK kişileri seçecek şartları koydum oraya.
    Ben herkesi alırım benim için sorun değil ama yine fiyasko olmasın, tek derdim bu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Börte Çene

İçeriğini tam olarak bilmediğim bir proje dh projesi , bölüme ilginin artması vs.. vs... tamam yardım edebilirim diye destekliyorum diye bir mesaj attım ama kibarca bölümde aktif göremedim onun için adını yazmadım dendi..tamam

Kimseyi suçlamıyorum demiştim, ayrıca ben toplantı fiyaskosundan dersimi aldım ve sadece KATILABİLECEK kişileri seçecek şartları koydum oraya.
    Ben herkesi alırım benim için sorun değil ama yine fiyasko olmasın, tek derdim bu

ilgi çekmek için açılan bir konuya şart koyuyorsan buda ilgisizliği artırır
    katılmayan kişinin bir işi yoksa unutmadıysa o kişilere pm atsan daha iyi olurdu;pmden bildiri yaptığın gibi

vurgu güzel cevap da bana KATILABİLECEK kişi şartlarına uygun olmama rağmen katılmak isterdim.
    popmundo oyununu uzun süredir oynarım evet popmundo bölümünde online değilim

• adını hatırlayamadığın kişi ben olabilirim mesela
    profilime girip bakarsan ismimin Ozan olduğunu göreceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum hakkında bilgi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

BOL İLGİLİ GÜNLER!

Bana pm yollamış olabilirsin ama ben gsmyi onaylamadığım için gözükmüyor.
    Ben katılırım

Aspirin:Konu ile alakalı değil ama bir kişiyle nasıl arkadaş oluyoz(nasıl ekliyoz) birde referansları nasıl yapcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ho$tingen -- 9 Mart 2009; 20:13:16 >

• quote:

adını hatırlayamadığın kişi ben olabilirim mesela
    profilime girip bakarsan ismimin Ozan olduğunu göreceksin

Evet hatta Ben diğer Ozan sanmıştım meğerse bizim bebe aspiriniymiş.
  • @yusuf yılmaz
    bu butonu kullan arkadaş olmak istediğin kişinin yazdığı herhangi bir mesajın üst kısmında var
    o kabul edince referans da bırakabilirsin
  • Kusura bakmayın dün online olamadığım için...
    Ancak OzaN ismini kullanmak pek makul değil, çünkü ben forumdaki OzaN 'a da PM yollamıştım ve onun olduğunu sandım.
    Ne zorunuz vardı da nickinizi kullanmadınız?
    Başka birinin adıyla yazmak için mi?

• girdiğim gibi direk zaten o niki verdi sistem bana

İsmim zaten "Ozan" anlayabildiniz mi?

Ekleme:
    Ayrıca sözünü ettiğiniz kişye zaten o pmyi göndermemişsiniz. Kime gönderdiğinizin bile farkında değilsiniz...

Gelen Kutusu
    Kimden: Mr. XaaN
    Kime: SudaEriyenAspirin,AlwaysAndForever,0nur!,Tom Violence,berqo,Herdie,Özgür Can,Yu$uF YıLmAz

Tarih: 13 Şubat 2009; 19:28:01
    Başlık: DH Popmundo Community Economic Forum
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://xat.com/DHPCEF - 15 Şubat Pazar günü saat 19:00 da sizi de DH Popmundo Community Economic Forum aktivitesinde bekliyoruz. Burada forum hakkında özel şeyler konuşulacak ve bir kurul kurulacaktır.

Girmek için gereken şifre:
    dhpopcom_ecoforum789

(Not: Bu PM size özeldir. Lütfen sizden başka birine bu PM 'i yollamayın, zaten birileri isterse kimin davet edildiği veya edilmediği ortaya çıkar)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.