Şimdi Ara

ilginç tasarımlı bisiklet ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hem dikkat cekici hem de kullanışlı birşey arıyorsan ayrıca tarzım da olsum diyorsan o butce ıcın tek gecerim;

ilginç tasarımlı bisiklet ?

Btwin tilt 9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Call of Cthulhu

recumbent bike diyorum.

hava direnci daha az etkilediği için çok daha akıcı olduğunu okumuştum.

Hava direnci daha az doğrudur ama dikey eksen uzunluğu sıfıra yakın olduğu için yüksek araç kullananların görüş mesafesinden çıkması daha da kolay. Bizim kasaplardan bozma otobüs/kamyon şoförlerini düşünürsek Türkiye yollarında kullanılacak bir bisiklet türü değil ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuyushi

quote:

Orijinalden alıntı: The Call of Cthulhu

recumbent bike diyorum.

hava direnci daha az etkilediği için çok daha akıcı olduğunu okumuştum.

Hava direnci daha az doğrudur ama dikey eksen uzunluğu sıfıra yakın olduğu için yüksek araç kullananların görüş mesafesinden çıkması daha da kolay. Bizim kasaplardan bozma otobüs/kamyon şoförlerini düşünürsek Türkiye yollarında kullanılacak bir bisiklet türü değil ne yazık ki.

katılıyorum. daha normal bisikletle far/flaşör açık olduğu halde üzerime kapı açan şöförler varken bu bisikleti sürmek cesaret ister.

• Türkiye şartlarında bu bisikleti sürmek cesaret işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

Bisiklet almak istiyorum ancak tasarımının değişik ve ilgi çekici olmasını istiyorum.
    Bütçe 2000 TL

Çok araştırdım internette ilginç tasarımlar var ancak satışta hiç yoktur.
    Vardır burdaki bisiklet tutkunlaırnın bildiği yerler mutlaka.

İlginç tasarım derken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LillemaN

şöyle birşey gördüm bende

nerden bulabiliriz bu muhteşem görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel85

quote:

Orijinalden alıntı: LillemaN

şöyle birşey gördüm bende

nerden bulabiliriz bu muhteşem görünüyor.

valla dealextrem yada aliexpreste görmüştüm türkiyede bulman imkansız sanırım

• O bisikletlerin, kosnept araçlardan bir farkı yok. Bunlar seri üretim mantığı ile üretilip piyasaya sunulmuyorlar.
    Daha çok "Bunu böyle yaparsak, şurasından biraz şey ettirirsek acaba ortaya nasıl bir şey çıkar?" tarzı, yenilikçi düşünce ve tasarımlar neticesinde üretilip ömürleri genellikle showroom ya da fuar standı süslemekten öteye gitmiyor.

Mesela Ferrari'nin de Colnago ortaklığı vasıtasıyla ürettiği, bu tarz bir bisiklet tasarımı var; Buna kim ne amaçla para versin? Yol bisikleti desen değil, flatbar gidon kullanıyor. MTB desen değil, araziye girmesi beklenen bisiklette en azından maşada amortisör şart. Şehir/tur bisikleti desen değil, bir karış yüksekliğindeki sele borusunu nereden nasıl bacak uzunluğuna göre yükselteceksin/indireceksin?

Hele bu bambaşka bir şey;

• 4 tekerlekli 2 kişilik 2 pedallı bisikletler var onu öneririm fiyatını bilmiyorum deltada görmüştüm. asıl olarak önerdiğim ise choppers .. çok güzel :D
  • Katlanır bisikletler ilginç gözüküyor.
  • Bisan SPX-3500 aldım. Şuanda bunu kullanıyorum. Yalnız bunun oturagı çok rahatsız ediyor. Oturak olarak ne almamı önerirsiniz ? Genellikle sahil kesiminde düz yolla kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.