Şimdi Ara

İlginç futbolcu isimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alen Boksic Aleksandr Amisulashvili Baki Mercimek Vladimir Beschastnyk Arthur Boka Tim Cahill Dede Falco Götz Gojko Kacar Mario Götze

Roman Dobrowski (Kaan Dobra) Kaka Marius Maldaraşanu Tonton Zola Moukoko Paul-Jose M'Poku Nene Stefano Okaka Chuka Olle Olle

Omam Bıyık John Akin Salako Predrag Sikimic Claudio Maldonado

EN komiğinize giden ismi yazınız

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Komik Futbolcu İsimleri

Futbol dünyası, sahada gösterdikleri yeteneklerin yanı sıra sıra dışı isimleriyle de dikkatleri üzerine çeken oyuncularla doludur. İşte futbol tarihindeki en komik isimlerden birkaçı:

• Fartün Yılmaz: Eski bir Türk futbolcu olan Fartün Yılmaz, adıyla rakiplerini korkutabilirdi.
    • Mike Small: İngiltere'de oynayan bir futbolcu olan Mike Small'un boyu sadece 1,68 cm'ydi, ancak sahada büyük bir etki yaratıyordu.
    • Bojan Krkiç: Barcelona'da oynayan Hırvat bir futbolcu olan Bojan Krkiç'in soyadı, "küçük tavuk" anlamına geliyordu.
    • França (Tam adı: Éder Citadin Martins): Brezilya'da doğan Portekizli bir futbolcu olan França'nın adı, "Fransa" anlamına geliyordu.
    • Abel Xavier: Portekizli bir futbolcu olan Abel Xavier'ın soyadı, "Yeni Xavier" anlamına geliyordu.

Bu komik isimler, futbolu daha eğlenceli ve unutulmaz bir hale getiriyor. Futbolcuların sahadaki başarıları kadar isimleriyle de hatırlanmaları, oyunun popülaritesinin bir kanıtıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Celestine BABAYARO,Haruna BABANGİDA
  • DONADONI

İlginç futbolcu isimleri
  • Kakuta,boakye
  • bakayoko
  • Bunun üstüne olmaz sanıyorum.

Huzurlarınızda;

John Salako

İlginç futbolcu isimleri
  • isviçre yada avusturyada tam hatırlayamadım ARZU isminde futbolcu vardı..
    bana göre hala komik olan isim şenol3 dür.
    eskiden aynı takımda, aynı isimde oyuncu oldumu, büyük- küçük diye ayrılırdı. Hakan Şükür'e büyük hakan, Hakan Ünsal'a küçük hakan derlerdi.
    Fenerbahçede de büyük-küçük şenol vardı. 3. şenol transfer edilince onada Şenol3 demişlerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havalı Yabancı İsim ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Kafası güzel futbolcu

Balili
  • İbrahim Ba vardı yıllar önce.
  • schillaci vardı juventusta.
  • Kaka :D
  • Amısulashvili diye futbolcu var yahu Türkiye'de
  • Demba Ba, Levan Kobiashvili, Kyriakos Papadopoulos, Fabio Quagliarella, Kuzmanovic, Zlatan Bajramović, Guardiola, Batistuta... falan filan işte.
  • Cemba Cemba
    Kuzmanovski
  • Marek Hamsik
  • Marek Hamsik'in Türkiye'ye transfer olduğunu düşünemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Marek Hamsik'in Türkiye'ye transfer olduğunu düşünemiyorum...

Tezahürat konusunda çığır açılır valla.
  • Onuoha
  • milovan sikimiç
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.