|
İlginç çalışma: Nokia Lumia 1020 kasasına iPhone SE 3 yerleştirildi

-
-
Nokia'nın kamerasını kullanabilseymiş baya ilginç olurmuş.
-
Yapmayın! Bırakın bari mezarında rahat uyusun.
-
Downgrade.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben olsam tam tersini yapardım.
-
Bu Nokia markasını biri alsa da canlandırsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu arada ilk defa reddit’de gördüğümde aşırı hoşuma giden ve aynısını deneyeceğim proje
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@thyr1234 Microsoft aldı marka kayboldu, HMD aldı başta güzel gidiyordu şimdi hem marka kullanımı bırakıldı hem de kullanılan çipler UNISOC T606, T616.
@AirSupport Bu kadar uyumlu durmasında bir sebep olmalı. Tabi olan güzelim 1 inç PureView Carl Zeiss Tessar lense oldu.
@Mr. Jingles Aklımdan aynı cümle geçti. MeeGo harmattan tasarımı ile iOS 10'un tasarım dili anlayışı bakımından neredeyse bir fark yok. Sağdan sola, soldan sağa, yukarı navigasyon hareketi. Kilit ekranı tasarım anlayışı da aynı. N9 Nokia'nın ürettiği en dolu telefondu ama Meego projesini devam ettiremediler. Sizin eklediğiniz görsel N8'e ait. O da çok klas bir telefon. Symbian Belle cihazı. Kamera sensörü Lumia 1020'de kullanılan lensin ilk versiyonuydu.
@ilker07 Sensörü kullanacak bir yazılım sürümü bulunmuyor ki Apple içinde. Jailbreak, yazılım kodları desek bile o sensöre erişim sağlayamaz cihaz. Kapalı kutu bir işletim sistemi ile o sensörün kendi kapalı yazılımını eşleştirmek çok zor olmalı.
-
Eklediğim görseldeki model N8 değil 808 PureView.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nokia Meego da ilerlemekle dünyanın hatasını yaptı. Hala modern duruyor arayüzü şuanda al koy bir telefona çokta sırıtmaz. BASIC thinkingyoutube
Nokia N9 - Official Video of the Nokia N9 MeeGo Smartphonehttps://www.youtube.com/watch?v=2O5PEpA9_kY&feature=youtu.be
O dönemki rakiplerin arayüszüne bak bir de... Adamlar butonsuz arayüzü tam 2012'de yaptı Apple ve Google taaa 2017'de entegre etti 5 yıl sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 23 Şubat 2025; 17:32:42 >
-
olaya bak
-
17 senedir sapa sağlam.
Patron "Ne istersen veririm, yeter ki bana sat" deyip ısrar etti, yine de satmadım.
Zira manevi hatırası var...
-
Lumia 1320 bulamadım zamanında ona yanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yapmayın! Bırakın bari mezarında rahat uyusun.
|
Nokia'nın kamerasını kullanabilseymiş baya ilginç olurmuş. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X