Şimdi Ara

İlginç çalışma: Nokia Lumia 1020 kasasına iPhone SE 3 yerleştirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlginç çalışma: Nokia Lumia 1020 kasasına iPhone SE 3 yerleştirildi
    Geçtiğimiz yıllarda Hackintosh adı verilen ve PC sistemlere MacOS işletim sistemini yerleştiren modlama yöntemi gündemi oldukça meşgul etmişti. Bir Reddit kullanıcısı Hackintosh kavramını farklı bir boyuta taşıdı. 



    Lumia 1020 kasasında iPhone SE 3



     



    Atıl duran Nokia Lumia 1020 telefonunu kullanılır hale getirmek isteyen bir kullanıcı, iPhone SE 3 modelini feda etmiş. Böylece iki telefon birleşerek tek bir telefon haline gelmiş. Kullanıcı bunun için büyük emek harcamış. 



    Ayrıca Bkz.iPhone SE 4 firmaya 11 milyar dolar kazandırabilir, Apple Intelligence için büyük fırsat olacak



    Nokia Lumia 1020 modelinin iç donanımını çıkaran kullanıcı, iPhone SE 3 donanımını kasaya sığdırmış. Büyük olduğu ve sığmadığı için iPhone SE 3 ekranını tamamen çıkararak Lumia 1020 ekranını entegre etmiş. 



    Arka kısımda 41MP efsane kamera tamamen çıkarılmış ve iPhone SE 3 modelinin 12MP kamerası kullanılmış. Xenon flaş da çıkarılmış ve iPhone SE 3 flaşı, orijinal yuvanın altına yerleştirilmiş. 5G SIM kart yuvası değiştirilerek özel bir tasarım uygulanmış. Yine microUSB port yerine daha hızlı Lightning kullanılmış. 



    Kullanıcının LumiPhone adını verdiği yeni toplama akıllı telefon, iOS 18.3.1 işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve güncellemeleri de sıkıntısız bir şekilde alıyor. Ayrıca batarya sağlığı da oldukça yüksek durumda. 



     

     



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/02/20/iphone-se-3-transformed-into-windows-phone/







  • Nokia'nın kamerasını kullanabilseymiş baya ilginç olurmuş.

  • Yapmayın! Bırakın bari mezarında rahat uyusun.

  • Downgrade.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam tam tersini yapardım.

  • Bu Nokia markasını biri alsa da canlandırsa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çekmecede saklanması gereken telefonun kamerasını çıkar mundar et. Almayıp da pişman olduğum tek telefon Nokia N9. Keşke alsaydım. Kralı ekleyelim buraya. Görün bari.


    İlginç çalışma: Nokia Lumia 1020 kasasına iPhone SE 3 yerleştirildi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada ilk defa reddit’de gördüğümde aşırı hoşuma giden ve aynısını deneyeceğim proje

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @thyr1234 Microsoft aldı marka kayboldu, HMD aldı başta güzel gidiyordu şimdi hem marka kullanımı bırakıldı hem de kullanılan çipler UNISOC T606, T616.

    @AirSupport Bu kadar uyumlu durmasında bir sebep olmalı. Tabi olan güzelim 1 inç PureView Carl Zeiss Tessar lense oldu.

    @Mr. Jingles Aklımdan aynı cümle geçti. MeeGo harmattan tasarımı ile iOS 10'un tasarım dili anlayışı bakımından neredeyse bir fark yok. Sağdan sola, soldan sağa, yukarı navigasyon hareketi. Kilit ekranı tasarım anlayışı da aynı. N9 Nokia'nın ürettiği en dolu telefondu ama Meego projesini devam ettiremediler. Sizin eklediğiniz görsel N8'e ait. O da çok klas bir telefon. Symbian Belle cihazı. Kamera sensörü Lumia 1020'de kullanılan lensin ilk versiyonuydu.

    @ilker07 Sensörü kullanacak bir yazılım sürümü bulunmuyor ki Apple içinde. Jailbreak, yazılım kodları desek bile o sensöre erişim sağlayamaz cihaz. Kapalı kutu bir işletim sistemi ile o sensörün kendi kapalı yazılımını eşleştirmek çok zor olmalı.





  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Eklediğim görseldeki model N8 değil 808 PureView.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nokia Meego da ilerlemekle dünyanın hatasını yaptı. Hala modern duruyor arayüzü şuanda al koy bir telefona çokta sırıtmaz.
    BASIC thinkingyoutube
    Nokia N9 - Official Video of the Nokia N9 MeeGo Smartphone
    https://www.youtube.com/watch?v=2O5PEpA9_kY&feature=youtu.be


    O dönemki rakiplerin arayüszüne bak bir de... Adamlar butonsuz arayüzü tam 2012'de yaptı Apple ve Google taaa 2017'de entegre etti 5 yıl sonra.

    İlginç çalışma: Nokia Lumia 1020 kasasına iPhone SE 3 yerleştirildi
    İlginç çalışma: Nokia Lumia 1020 kasasına iPhone SE 3 yerleştirildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikliarabasever -- 23 Şubat 2025; 17:32:42 >




  • olaya bak

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    İlginç çalışma: Nokia Lumia 1020 kasasına iPhone SE 3 yerleştirildi

    17 senedir sapa sağlam.

    Patron "Ne istersen veririm, yeter ki bana sat" deyip ısrar etti, yine de satmadım.


    Zira manevi hatırası var...

  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    Lumia 1320 bulamadım zamanında ona yanıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.