Şimdi Ara

İlginç Bir Sorun Var (İnternet) Opera - Chrome - Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlginç bir sorunla karşı karşıyayım. Dell Inspiron 5521 PC'ye sahibim. Format attıktan sonra chrome ve opera'da bir sayfadan henüz o gün hiç girmediğim bir sayfaya geçmeye çalıştığımda. (örn: tarayıcıyı aç, twitter'a gir) 5-25 saniye arası uygulama donması yaşıyorum. ancak donma anından sonra beklemeyip wifi işaretine tıklayıp ağları açarsam donma bitiyor. yeni bir sayfaya geçtiğimde yine aynı sorun. yine tıklayınca geçiyor. işin ilginç yanı Microsoft Edge tarayıcısında bu sorunla karşılaşmıyorum. Sayfalar takılmadan açılıyor. Pubg/Csgo'da da aynı sorunu yaşamıyorum. ancak basit web tabanlı oyunlarda yaşıyorum.(Knight Online gibi) Oyuna girdikten 5 dakika sonra aniden atıyor.

denediğim çözümler: Windows search, Windows update kapatma. disk %100 sorunu çözümleri (çözüldü sayılır %100 durmuyor hep artık). modemle ilgili bir sorun olsa evdeki diğer pc ve telefonlar da aynı sorunu yaşardı diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Wi-fi kartım Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• upppppppppppppp
  • upppppppp
  • Format öneririm, driver sıkıntısı gibi duruyor, ve hangi driver olduğunu bulmak bile uzun sürecektir formata kıyasla.
    Atmak istemiyorsanız belki ekran kartı driverlarını yenilemeyi deneyebilirsiniz. İşe yaramazsa firefox indirip orada da sorun yaşanıyor mu söyler misiniz?
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Firefox'u indirdim tavsiyeniz üzerine. Onda da herhangi bir sorun görünmüyor. Chrome ve Opera'yı ne kadar yenilersem yenileyeyim sorun devam ediyor. Yani tüm programlarla driverları kontrol ettim. Güncel görünüyor. Formatı da tekrar deneyeyim. Sonucu yazarım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmansimse_k

Firefox'u indirdim tavsiyeniz üzerine. Onda da herhangi bir sorun görünmüyor. Chrome ve Opera'yı ne kadar yenilersem yenileyeyim sorun devam ediyor. Yani tüm programlarla driverları kontrol ettim. Güncel görünüyor. Formatı da tekrar deneyeyim. Sonucu yazarım. İlginiz için teşekkür ederim.
    dns ayarlamayı denediniz mi? tavsiyem 1.1.1.1 / 1.0.0.1
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    denedim maalesef çözüm olmadı. sorunum güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmansimse_k

denedim maalesef çözüm olmadı. sorunum güncel.
    Sorunun.tek cozumu format gibi gorunuyor. Cihazin hdd aini baska bir medyaya yedekleyin ve diski bicimlendirerek.format atin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyin çözümü format değildir gizli dosya ve klasörleri C:\Users\pc adınız\AppData\Local\Google içerisindeki tüm dosyaları sil sorunun düzelicektir diger tarayıcılar içinde aynı yerde görüceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.