Şimdi Ara

İlginç bir sorun!!! msn var ama internet Explorer açılmıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lenova dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama artık internete giremez oldum ama ilginç olanı msn ye girip msn üzerinden sohbet bile edebiliyorum ama herhangi bir internet sayfası açılmıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acy78 -- 3 Mayıs 2008; 9:54:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: acy78

arkadaşlar lenova dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama artık internete giremez oldum ama ilginç olanı msn ye girip msn üzerinden sohbet bile edebiliyorum ama herhangi bir internet sayfası açılmıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz??

İnternet Explorer açıkken -> Araçlar -> Internet seçenekleri -> Bağlantılara tıklatın. Sonra aşağıdaki Yerel Ağ Ayarlarına tıklatın. En alttaki resime ulaşın. Eğer orda işaretli bir şey varsa ordaki işaretleri kaldırıp tamama basınız....

Ayrıca internete ulaşmak için Firefox gibi başka bir yazılım kullanabilirsiniz....

• Büyük ihtimalle explorer'a musallat olan bir virüs ya da spy kapmışsınız. Neydi adı yahu... Gloria mıydı neydi... Çok bela bişeydir iyi bilirim. Silmesi zordur. (hijackthis öneririm). Mozilla Firefox yükleyin. Zaten bırakın artık yavan explorer'ı.. Format en temizi ama idareten windows'u onararak da düzeltebilirsiniz.
  • hocam dediklerini yaptım ama olmadı. thundervatcher hocam senin dediğin gibimi aceba olay????
    quote:

Orjinalden alıntı: blue_life

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

arkadaşlar lenova dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama artık internete giremez oldum ama ilginç olanı msn ye girip msn üzerinden sohbet bile edebiliyorum ama herhangi bir internet sayfası açılmıyor. Ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz??

İnternet Explorer açıkken -> Araçlar -> Internet seçenekleri -> Bağlantılara tıklatın. Sonra aşağıdaki Yerel Ağ Ayarlarına tıklatın. En alttaki resime ulaşın. Eğer orda işaretli bir şey varsa ordaki işaretleri kaldırıp tamama basınız....

Ayrıca internete ulaşmak için Firefox gibi başka bir yazılım kullanabilirsiniz....

• İnternet Cafede çalışırken en çok başıma gelen olaylardan biriydi bu sorun..Virüs yüzünden oluyor.Format sorunu halleder.
  • Başka tarayıcı denedin mi?
  • evet hepsini denedim (firefox opera vs hepsini.) ama olmadı. bende format attıp kurtuldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.