Öncelikle sorunum sbot.. 16 tane char açıyorum ve bu charlar sürekli oyunda salıdan salıya düşerler sadece oyundan. buna ek olarak sbot AC bilen bilir auto char sokma programı kullanıyorum. daha önceden böyle bir sorunum yoktu yeni yeni başladı 1 aydır.
ne zaman bi charı hide modda iken show yapıp hideye aldıktan sonra çok sürmüyor o char dc oluyor. oyunda herhangi bir sorun yok, lag donma vs kesinlikle. pc özelliklerim gayet yeterli zaten kasma olmuyor oyunda 25 30 char rahat gidiyor.
velhasıl dediğim gibi, sadece sbot show yapıp işim bitince hide yaptığım char sebepsiz yere dc yiyor.
Neler yaptım: oyunu yeniden yükledim, antivirüs programını programı görmeyecek şekilde ayarladım, sbot ac yi kapattım, skiller de sorun mu var diye defalarca kontrol ettim, modemi değiştirdim nettendir diye, adsl splitteri değiştirdim, format attım, cfos speed kurup SRO ya öncelik verdim. ama sorunumu çözemedim. bu çok canımı sıkmaya başladı, artık charlara bakmaya korkar oldum dc yiyecekler diye. sbotun kendi sayfasından bakıyorum mecburen.
Not: charda oynarken kesinlikle dc vermiyor, sadece hide yaptığım zaman 15 20 sn içinde düşüyor char.
Neden ekrana getirdiğim client ? birtürlü aklım almıyor çok enteresan bir sorun.
Selam Bir Senedir bizde kullanıyoruz kafede Sbot AC . Bir problem olmadı bu zamana kadar . ama sistemin 64 bittir zaten . dirext güncellemesi var ise o önemli sadece ekran kartı filan hiç bir problem olacagını sanmıyorum ama işlemciyi hide yaparken kontrol etmeni öneririm 100 de 100 oluyorsa atması normal ... önceden olmuyordu diyeceksin ama silkroad kendini güncelliyor oyunlar yükseldikçe harita genilledikçe gibi sebepler ram ile alakalı problem olmasına sebep olabilir ama bizdeki sistemde i5 işlemci var 10 12 arası çar kullanıyorduk bu günlrde 7 çar var işlemci % 25 i geçmiyor ram 5 i geçiyor hidelerde filan donma oluşabiliyor ama DC problemi yok .. Bir arkadaş vardı onun pc quad işlemci 64 bit sistemi 8 GB rami var önceden işlemci max degildi şimdi 96 lardan aşağı düşmüyor yüzdesi dedi oda amd kullanıyor dirext 11 yüklü dedi directx güncellemesini yapmadıgını söyledi ben kurdugum pc lerde hep dirext 9 son günceleme sini yüklüyorum win 7 de olsa .... Acaba onlamı alakalı bilmiyorum geldiğinde sorup yüklediginde düzeldimi onu soracam :D :D Sen dirext9 yükle bir dene ama dedigim gibi silkroadın güncellemesi ile alakalı bir problem dir ... Dc yiyecegini bildigin çarla işini bitir çıkar sbot Ac kendi giriyor Zaten sen git bi çay doldur gel o girmiş olacak :D :D iyi günler
Hay masaallah 30 char ne demek.
teşşekkürler
oyunu bi yeniden indirip kuruyum belki düzelir. ekran kartı zaten kendi kendine güncelliyo yeni sürüm çıktıkca. işlemcim asla %100 olmuyo 25 30 char açsamda.
işlemcin %100 olmuyor diyorsunda show yaparken bir bak tam o esnada %100 oluyor belki ondan atabilir + ekran kartın bilgisayar özelliklerine göre düşük 7000 serisine geçmeni öneririm..
oyun tam ekranken atmıyor kesinlikle. ne zaman ben bir chara bakıp hide yapınca hideyken dc yiyor. attack mode stopped bot ekranında verdiği hata, sonra oyuna yeniden giriyor. bu durum çok canımı sıkmaya başladı. mesela cleric' e hiç bakamıyorum dc yicekte pt komple cortlayacak diye. bakmazsam sorun yok.
konu güncel. oyunu bırakacak kadar canıma tak etti artıkın
konu silinebilir. sorun kısmen çözüldü
cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: victerorr
konu silinebilir. sorun kısmen çözüldü
cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
dostum nasıl çözdün ayni sorun bendede var
cok char acinca chara girip ne düşürmüş diye bakiyorum sonra hide client yapiyorum lap dc olmuş sbot ac de yok bende :D
ben neler neler yaptım en son Mbot'a geçtim. kardeşim bu işin çaresi yok çok char açıyorsan sbot artık sapıtıyo. mbot kullanıyorum şuan sıkıntı kalmadı.
sana tavsiyem mbot
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme