Şimdi Ara

İlginç Bir Resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• http://bıktımartıkhergünhergünaynışeylerigörmektensanırımbu800000ciacılışı.cjb.k12.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 8 Temmuz 2005, 10:05:54 >
  • www.acmaarkadasımozaman.com.hayretbişeyya
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

http://bıktımartıkhergünhergünaynışeylerigörmektensanırımbu800000ciacılışı.cjb.k12.tr

ben görmemiştim mesela

ama saçma bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogencer -- 8 Temmuz 2005, 10:53:34 >
  • bence başlık konunun içini tam yansıtacak şekilde olması gerekli.....
    böyle olmayan topicler kitlenmeli veya farklı bir yaptırımı olmalı....
  • s.............siz herifler
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

bence başlık konunun içini tam yansıtacak şekilde olması gerekli.....
    böyle olmayan topicler kitlenmeli veya farklı bir yaptırımı olmalı....

Ya okadar sert değilde harbi sıkı yani 2 milyonuncu topic bu

Hayır bu adam topic açarken bole araştırma yapmıyorsa yani forumdaki bizlere değer wermiyorsa

Benim içimi açıtan bu bana değer wermiyor bu adam werse açıldımı die ontrol eder

KArdeşim bu forumun kaç hiti war günle 50 milyon topic açılıyor bole yaygınca bulunması muhtamel resim

Sence yayınlanmamış olabilirmi

Hayır resmi sanki kendi yaptı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi siz ne diyosunuz ya, yayınlanmışsa yayınlanmış kardeşim, hayret bişey ya, görenler bakmasın, sesini de çıkarmasınlar, ben bi resim yayınlayacam diye forumun tarihini mi araştırıcam, yayınlanmışsa modlar gelir kaldırılar, her kafadan ses çıkar oldu, görmeyenler memnun mu, OLAY BİTMİŞTİR. millet sadece bişey yazayım diye yazıyolar, yani şu topiği açıp AAA BU YAYINLANMIŞTI demekle ne kazanıyosunuz, bence sadece 5-6 sn. kaybediyosunuz, önceden görenler kapatır hemen giden sadece 5-6 sn.leri olur.

Biraz daha medeni düşünmeye çalışalım arkadaşlar
  • ilk defa gördüm, çok şaşırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: economyst

abi siz ne diyosunuz ya, yayınlanmışsa yayınlanmış kardeşim, hayret bişey ya, görenler bakmasın, sesini de çıkarmasınlar, ben bi resim yayınlayacam diye forumun tarihini mi araştırıcam, yayınlanmışsa modlar gelir kaldırılar, her kafadan ses çıkar oldu, görmeyenler memnun mu, OLAY BİTMİŞTİR. millet sadece bişey yazayım diye yazıyolar, yani şu topiği açıp AAA BU YAYINLANMIŞTI demekle ne kazanıyosunuz, bence sadece 5-6 sn. kaybediyosunuz, önceden görenler kapatır hemen giden sadece 5-6 sn.leri olur.

Biraz daha medeni düşünmeye çalışalım arkadaşlar

Economıst dogru soluyo beyler. Gercekten Ilgınc bı resım ılk defa goruyorum. Economıst amerıkada bulundum mu hıc. Egıtım ıcın falan? (Ne alaka dıceksın ama merak ettım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just1 -- 8 Temmuz 2005, 14:55:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.