Şimdi Ara

İlginç bir problem (ekrana görüntü gelmiyor)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 360'ı epeydir açmıyordum, bugün açtım ama ekrana görüntü gelmedi.(monitör t260hd) Sonra salondaki tv'ye taktım, normal çalışıyor Xbox. Yani hdmi portunda veya makinede problem yok.Dedim acaba monitör mü bozuldu diye, PS3 ile denedim. O normal çalıştı monitörde.. Monitörde sağlam.

Yani çalışmayan hiçbirşey yok, kablolar dahil.. Ama bir türlü hdmi ile monitörden görüntü alamıyorum Xbox'ta? Nasıl çözebilirim bu sorunu?

• Bir fikri olan yok mu arkadaşlar? Dvi'dan bağlıyorum monitöre çalışıyor, component ile bağlıyorum çalışıyor ama HDMI ile monitörde çalışmıyor..

Bütün ayarları denedim, Y+LT ile başlatıp resetledim vs ama hiçbirisi işe yaramadı..
  • Forumda birkaç kişi aynı dertten muzdarip ve bildiğim kadarıyla hiçbiri bu problemi çözemedi...
    Bu neden kaynaklanıyor bilende yok çözebilende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Bir fikri olan yok mu arkadaşlar? Dvi'dan bağlıyorum monitöre çalışıyor, component ile bağlıyorum çalışıyor ama HDMI ile monitörde çalışmıyor..

Bütün ayarları denedim, Y+LT ile başlatıp resetledim vs ama hiçbirisi işe yaramadı..

bence vga kablosunun üzerinde bi tuş var ya ileri geri oynatabildigin o AV de kalmıştır onu VGA ya al
  • Hdmi kablosu Microsoftun verdiği kablomu???

Eğer o kabloysa,bu konuda sıkıntı yaşayan bi kaç kişininin aynı problemi kabloyu değiştirerek çözdüğünü biliyorum yurtdışı forumlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 6 Temmuz 2010; 17:40:59 >
  • Evde 3-4 tane hdmi kablosu var, hepsiylede denedim.

İlginç olan aynı kablo ile gidiyorum lcd'ye bağlıyorum çalışıyor. Geliyorum monitöre bağlıyorum "sinyal yok" yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK

Evde 3-4 tane hdmi kablosu var, hepsiylede denedim.

İlginç olan aynı kablo ile gidiyorum lcd'ye bağlıyorum çalışıyor. Geliyorum monitöre bağlıyorum "sinyal yok" yazıyor.

Allah Allah hayatımda duyduğum en ilginç problem,monitöre reset atma şansın varmı Tv gibi acaba,fabrika ayarlarına dönmesi için??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dönderdim hocam, onuda yaptım.. Ben çıkamıyorum bu işin içinden. Arızalı hiçbir parça yok, herşey çalışıyor ama monitörde nazlanıyor alet. Mantık dışı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 6 Temmuz 2010; 17:52:04 >
  • Küsmüş galiba hocam, gerçekten mantık dışı diyecek söz bulamıyorum.
  • Bende tvye bağlayınca görüntü alamıyorum.Ama monitöre takınca problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Bende tvye bağlayınca görüntü alamıyorum.Ama monitöre takınca problem yok.

Bunun bir çözümü çaresi olması lazım ama ne yapmak lazım bilemiyorum..
  • Bende de benzer problem oluyor. LCD TV ye bağlı diğer HDMI kabloları söküyorum çalışıyor
    Pek mantıklı gelmiyor ama garip digitürk ve wdtv nin hdmi kablolarını çıkardığımda çalışıyor. Öbür türlü çalışmıyor.
  • Aynı problemi bende yaşıyorum hatta burdada belirttim http://forum.donanimhaber.com/m_42035637/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42035637

Benim önerim ucu DVI olan HDMI kablo alma !. HDMI bir kablo al sonra HDMI ı DVI a dönüştüren bi aparatla bağla monütörüne ben eskiden böyle yapıyodum çalışıyodu fakat HDMI kablo bozulunca bende dedim ''lan direk kendinde DVI lısından alim '' dedim ama yemedi görüntü gelmiyor şuanda

KISSADAN HİSSE: 1- HDMI kablo al
    2-HDMI ı DVI a dönüştüren aparattan al
    3-Bunun işe yaraması için dua et

• Bazen monitör ve TV'leriniz maksimum çözünürlük değerleri farklı olduğunda bu sorun ortaya çıkabiliyor. o yüzden diğer cihaza takmadan önce onun çözebileceği değere ayarlamanız gerekiyor. 720p destekleyen cihaza konsolu 1080p deyken takarsanız görüntü gelmiyor. bu ihtimali göz önünde bulundurun arkadaşlar.

aynı dertten bende muzdaribim malesef ve dediğim ayarlamaları yaptığım halde sonuç alamıyorum. HDMI ile Xbox360 monitörde gösteriyor fakat TV de göstermiyor. PS3 her iki cihazda da sorunsuz görüntü aktarıyor. ingilizcesi iyi olan arkadaşlar microsoftun kendi sayfasında bu problemi aktarıp cevap ararsa ancak sonuç alabiliriz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.