Şimdi Ara

ilginç bir ilan: araçta boya yok! :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acil-temiz-memurdan-lpg-li-2008-honda-56773721/detay/

şimdi araç bakarken gördüm. komik geldi. paylaşayım dedim.

-abi araçta boya yok. öyle bir araç
    -değişen var mı?
    -kapı ve bagaj kapağı
    -mmm?
    -ama boya yok yani
    -peki iyi günler.

• Kazalı ama boya yok

Bu arada lastikler 1 ay önce değiştirilmiştir diyor resimdeki lastikler bitmiş
  • sahibinden.comdaki honda satıcıları aşırı dalavereci. bir tanesi buydu misal. araçların çoğunda ciddi kazalar, değişen parçalar var. temizini bulmak zor (ankara için konuşuyorum)
  • piyasadaki tüm araçlar yakıt cimrisi oldu cıktı :)
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-200hp-rcz-siyah-54006736/detay/

birde böyle birşey var.
    boya değişen yoktur. 2 parça boya vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-200hp-rcz-siyah-54006736/detay/

birde böyle birşey var.

hocam sanırım tavan çıtalarının kenarları beyaz renk gerçi boya değildir başka yöntemleri var şimdi giydirme mi diyorlar ne pek ismi aklıma gelmedi. onu kastetmiştir.

• Kesin iyi kalpli biridir bu kadar valla yok abi dediğine göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende başlığa bakınca arabayı üzerinde sadece astarla mı satıyorlar acaba dedim.Malum boya yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-200hp-rcz-siyah-54006736/detay/

birde böyle birşey var.

Mükemmel yaa

• Aracı satma sebebi yazılmak zorunda mı?

Daha neler, neler...

Sıfır kokusu üzerinde. Araç örneğin 80.000 km'de.

İçinde hiç sigara içilmedi. Koltukta sigara yanığı var.

Bu kilometre uzun yolda yapıldı. Kesin bozuk köy yollarıyla bağlantısı var.

Lokal boya var. Parçanın tamamı boyalı aslında.

Bundan temizini bulamazsınız. Sizi kandırıyorum demek.
  • İki tane çıkma aynı renkte kapı ve bagaj kapağı bulmuştur. Boyanmasına gerek kalmamıştır :)))))

Bunu yapan BMW sahibi biliyorum. E90 sag arka kapıdan orjinal boyali siyah bulup takmişti. Boyalı olmasın diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

İki tane çıkma aynı renkte kapı ve bagaj kapağı bulmuştur. Boyanmasına gerek kalmamıştır :)))))

Bunu yapan BMW sahibi biliyorum. E90 sag arka kapıdan orjinal boyali siyah bulup takmişti. Boyalı olmasın diye...

Bende böyle düşündüm.Bu ara bu şekil yapılan araçlar görüyorum.Adamlar kapı değişmesine rağmen orj. diye satıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Aracı satma sebebi yazılmak zorunda mı?

Daha neler, neler...

Sıfır kokusu üzerinde. Araç örneğin 80.000 km'de.

İçinde hiç sigara içilmedi. Koltukta sigara yanığı var.

Bu kilometre uzun yolda yapıldı. Kesin bozuk köy yollarıyla bağlantısı var.

Lokal boya var. Parçanın tamamı boyalı aslında.

Bundan temizini bulamazsınız. Sizi kandırıyorum demek.

Satma sebebini yazmayana sıcak bakmıyorum bende. 2011 model arabayı satıyor. Neden? Aklıma o aracın perte çıktığını serviste toplandığı ama düzen tutmadığı için satıyor anlamı çıkartabilirim.
  • Gerçek satma sebebi konusunda şüphelendiğim zamanlar oluyor. Yani belki doğru olabilir ama yine de insan bu konuları çok merak ediyorsa satıcıya zaten sorabilir.

Örneğin,

"Ev alacağım için satıyorum." İnsan aracını satmayı istiyorsa birçok neden olabilir. Aracını 6 yıl kullanmış ve elden çıkarmak isteyebilir.

Bir arkadaşım Hyundai Getz aldı. Dizel. 3 ay sonra "Ben bu aracı bir türlü sevemedim." dedi ve sattı. İkinci el Corolla aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 20 Ağustos 2011; 12:20:27 >
  • 6 yıl kullanmış adama birşey diyemem. Araç artık 6 yıldır yolda. Daha yeni bir araç istiyor olabilir ihtiyaçlarını karşılamıyor olabilir.

Bu aralar biz de değiştirmeyi düşünüyoruz aracı. Araç 4 yıldır bizde 8 yıldır trafikte olan bir araç. Aile büyüdüğü için geniş bagaja iç hacmi büyük araca ihtiyaç duyuyoruz. Benim söylemek istediğim 4 yaşından küçük araçlar için. Ev alacağım için diyor.Eyvallahta ısınamadım bana saçma geliyor e test etmedin mi sen aracı da ısınamadın.
  • Eğer alacağınız araç konusunda kararsız iseniz. (Benim araç değiştirmelerim hep böyle oluyor. Yani kısa sürede karar veremiyorum.)

Zorlu bir süreç sizi bekliyor.

Araç semek. Hem de bu kadar çok seçenek arasından.

Kolay gelsin.
  • Yaklaşık 6 aydır 5 yıllık kalkınma planı dahilinde olan bir düşünce. Bütçeye ve kriterlere uygun araç bulamadık hala.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.