Şimdi Ara

ilginç bir hack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce bir oyuna girdim roxi isimli biri garip bi hile kullanıyordu ordan oraya bombalar felan atıyordu asıl ilginç olanı hack herkesi etkiledi prestj1 lvl15 tim bi kişi öldürdüm 70 lvl oldum sadece ben değil oyunda ki herkes bir kişi öldürünce 70 lvl oldu ss de aldım biter bitmez çıktım banlanmıyayım diye
     ilginç bir hack

• bide bize denk gelse
  • o hangi map la?
  • bana 3 kere rastladı bu olay sürekli care packege yağıodu falan prestij 6 oldum bi anda
  • dlc maplarından shepard konuya dönersek steama nasıl iletecem bunu beni banlamasınlar bu yüzden =\
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiGxBanG

dlc maplarından shepard konuya dönersek steama nasıl iletecem bunu beni banlamasınlar bu yüzden =\

Hiç korkma banlanma durumu falan olmaz bildiğin hackli serverlara girmişsin.Level konusunda vac adam banlamıyor.İstersen level hack yap imkansız.
  • iyi iyi inşallah banlanmam ilk defa orjinal oyun aldım oda gitmesin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende arkadaşımla Prestige 4 Level 46 iken , Ground War'da benzer bir hack serverına denk geldik. Tek fark Gravity'nin de düşük olmasıydı herhalde , herkes uçuyordu. Bir adam vurdum 70 oldum , arkadaşın da 3. prestige'i bitti.

Hatta arkadaşım benden sonra yeni prestige geçip birdaha GW girmiş ve birdaha hackli servera denk gelmiş. Genelde bu serverlar hep GW'de oluyor.

Ayrıca korkma ban falan olmaz , level hackten kimsenin banlandı görülmedi şu ana kadar. Hele hele bu durum isteğin dışında oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 19 Mayıs 2010; 9:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

o hangi map la?

Salvage.
  • bugün bana da aynısı oldu hep boyle mi kalacak level?
  • 1.1.195 nolu updatenin içine ettiler, en sonunda bütün herkez lvl70 oldu. Bu hilecileri ve sürekli oyunu güncel tutmayan iw yi Allah a havale ediyorum. Paranla rezil olmak demek böyle bişeymiş... Adamlar Dlc yi bile beleş oynatan hack çıkartmışlar. Bizde para verip enayi gibi aldık. Multi beleş Dlc beleş bizim verdiğimiz paralar. iw seni Allah bildiği gibi yapsın. Zaten 5 ayda kadronun yarısı gitti geri kalan yarısıda 5 ayda giderse kapıları kapatırsın inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonS_oF_Liberty -- 19 Mayıs 2010; 22:52:51 >
  • Evet korsanlar şu anda DLC yi oynayabiliyorlar :D

Bende orjinal var ama korsan ile oynamaya başladım. Adamlar Steam ile bağlantıyı bile kopartmışlar. Direk masaüstünden girebiliyorsun oyuna steam kapalı iken bile. Ama şu anda oynayan sayısı çok az yeni çıkmış daha 17 mayıs da çıkmış. Valla arkadaşlarımla Orjinal oynarım canım yeni haritalarda oynamak istersede girer korsan oynarım valla :D
  • Bencede ban yemezsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.