Şimdi Ara

İlginç bir durum gibi geldi bana bilen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar geçenlerde elime zotac 1gb gts 450 ddr3lük bir modeli geçti daha önce ddr 5liğini kullanıyordum. İlginç olan bu ddr3lük model acayip bir overclock oluyor ve stabil kalması beni şaşırttı.
    daha ilginci olan ise çekirdek kodu gf116 yazıyor normalde ddr5lik modelde gf106 idi.
    kartın overclocksuz hali 810çekirdek 800bellek 1620shader çekirdek 1000 bellek 10000 shader 2000 de voltaj felan vermeden canavar gibi çalışıyor sıcaklık ise max 68 derecede kalıyor yükte.
    overclocsuz hali ise max 55lerde idi. Sanki kart daha yüksek bir modelden kırpmışlar gibime geldi yada şansa overclock olabilen bir kart denk geldi.

kart bu kart
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/zotac-zt-40506-10l-gts450-gddr3-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56453

• şefim yuh diyorum başka bişi demiyorum ama 2000volt oldukça fazla hemde çoook fazla ben elimdeki msı 6850 e 1300'den fazla veremiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

şefim yuh diyorum başka bişi demiyorum ama 2000volt oldukça fazla hemde çoook fazla ben elimdeki msı 6850 e 1300'den fazla veremiyorum :D

hocam 2000 shader değeri kartta voltaj yok 1.01 de çalışıyor battlefield 3te 1680x1050 high değerlerde 39 45 fps arası gidip geliyor kart ss almaya çalışıyorum fraps indirdim ama beceremedim print screen yapıyom görüntü siyah çıkıyo becerebilirsem koyucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yununu -- 16 Mart 2012; 15:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

quote:

şefim yuh diyorum başka bişi demiyorum ama 2000volt oldukça fazla hemde çoook fazla ben elimdeki msı 6850 e 1300'den fazla veremiyorum :D

hocam 2000 shader değeri kartta voltaj yok 1.01 de çalışıyor battlefield 3te high değerlerde 39 45 fps arası gidip geliyor kart ss almaya çalışıyorum fraps indirdim ama beceremedim print screen yapıyom görüntü siyah çıkıyo becerebilirsem koyucam

şefim çok şanslısın çok ben benim cyclonede bi stabil 860 üzeri tutturamadım voltaj vermeme lazım allahın sevdiği kulusun galiba :D

• üstelik kartı 2.el 130tlye felan aldım ddr5lisi vardı bende onu kuzene sattım 170e dedim fazla oyun oynamıyorum ddr3lüsü yeter dedim sonra battlefield 3 le call of duty 3e sarayım dedim
    bana ilginç gelen bu kartta ki gpu gf116 olması geldi sonra dedim bi overclock yapayım bakayım kart nereye kadar gidiyor önce 900 900 1800 denedim baktım stabil çalışıyo sonra 950 950 1900 denedim 3 4saat oyunla baktım gene stabil ulan dedim sonkez 1000 1000 2000 deneyim dedim yuh dedim gene stabil kart sonrasına cesaret edemedim voltaj olayına bulaşmadan bu değerleri alması şaşırttı beni acıkcası dandik kart dedik
    işe bak
  • quote:

quote:

quote:

hocam 2000 shader değeri kartta voltaj yok 1.01 de çalışıyor battlefield 3te high değerlerde 39 45 fps arası gidip geliyor kart ss almaya çalışıyorum fraps indirdim ama beceremedim print screen yapıyom görüntü siyah çıkıyo becerebilirsem koyucam

şefim çok şanslısın çok ben benim cyclonede bi stabil 860 üzeri tutturamadım voltaj vermeme lazım allahın sevdiği kulusun galiba :D

After Burner kullanin :)

• battlefield 3 te aldığım değerler hareket halinde iken fps 45lerde minimum 39 alıyor onu belirteyim ilk önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • unutmadan söyliyim sistemim

asus m2n sli delux anakart
    amd phenom 9850 be işlemci
    6gb ddr2 kingston hperx 1066mhz (5 5 5 18) de
    320gb+160gb ide harddisk
    zotac 1gb gts450 ddr3 128bit günlük 950 950 1900 oyunlarda 1000 1000 2000
    powerda huntkey jumper 550 80plus
  • Millet ne paralar veriyor o fps leri almak için çok şanslısın.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_500_Series

üstad yukarıdaki linke göre GF116 kodlu ürünler GT 545 (DDR3/DDR5) veya GTX 550 Tİ modellerinde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: miy

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_500_Series

üstad yukarıdaki linke göre GF116 kodlu ürünler GT 545 (DDR3/DDR5) veya GTX 550 Tİ modellerinde var

nvidia bana kıyak yapıp yanlışlıkla gf116 mı koydu ne yaptı bende ona şaşırdım ilk kartım gene zotacın gf106 ddr 5 li olan gts 450 si idi gpuz acınca bir baktım ddr3 ama gf116 yazıyor.

• şansına iyi gpu çıkmış
    atide böyle şeyler olurdu nvidia da bu işe karıştı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem

şansına iyi gpu çıkmış
    atide böyle şeyler olurdu nvidia da bu işe karıştı :D

vallahi ballıymışım şansıma yada yeni serileri belki bu gpu ile üretiyorlardır.
  • Bnede GDDR5 li GTS450 kullandım 920/1100 de vantage gpu skoru 10000 civarı alıyordu acaba sizde bir vantage yapabilir misiniz max oc ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Bnede GDDR5 li GTS450 kullandım 920/1100 de vantage gpu skoru 10000 civarı alıyordu acaba sizde bir vantage yapabilir misiniz max oc ile

sitesinde free olarakmı indirmem gerekiyor yoksa fullmu bulmam lazım 3dmark 11 free basic indirdim yükledim win32 hatası verdi windows 7 64bit kullanıyorumda indirip denerim sonucu buraya yazarım.
  • quote:

quote:

Bnede GDDR5 li GTS450 kullandım 920/1100 de vantage gpu skoru 10000 civarı alıyordu acaba sizde bir vantage yapabilir misiniz max oc ile

sitesinde free olarakmı indirmem gerekiyor yoksa fullmu bulmam lazım 3dmark 11 free basic indirdim yükledim win32 hatası verdi windows 7 64bit kullanıyorumda indirip denerim sonucu buraya yazarım.

basic edition u free olarak indirebiliyorsunuz sonrasında default yani performance ayarlarında benchmark alırsınız.
  • quote:

quote:

quote:

basic edition u free olarak indirebiliyorsunuz sonrasında default yani performance ayarlarında benchmark alırsınız.

hocam 3dmark vantage çekirdek 950 ram 1000 shader 1900de 8181 puan alıyor. işlemci 9850 phenom 7bin küsür puan alıyor.
    çekirdek 1000 ram 1100 shader 2000de ise işlemciyede 3ghz yaptıgımda 9bin küsür felan anca puan alıyor sanki işlemci darboğaz yapıyo gibime geldi.
    oyunlarda akıcı oynatıor olmadı ilerde yeni nesil bir işlemci çakarız tabi şunuda unutmamak lazım kartı stock voltaj değerindeki overclok hali bu voltajı yükseltmeye korkuyorum elimde kalcak diye voltajı yükseltirsem dahada gideri var gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yununu -- 16 Mart 2012; 19:27:25 >

• Konu açman çok kötü olmuş kartı satan arkadaş açısından , şanslısın. 550Ti gpu su olan ve 450 biosu atılmış bir kartın var. Yaşayan sadece sen değilsin bazı gpu larda buna benzer durumlar oluşmuş.Aşağıdaki yorumları okuyabilirsin. Senin güzel değerler almanın sebebide bu. Kullanmana bakacaksın

http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=1169941&mpage=1

http://www.overclock.net/t/1227300/flashing-gf116-gts450-to-550ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 16 Mart 2012; 19:10:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Konu açman çok kötü olmuş kartı satan arkadaş açısından , şanslısın. 550Ti gpu su olan ve 450 biosu atılmış bir kartın var. Yaşayan sadece sen değilsin bazı gpu larda buna benzer durumlar oluşmuş.Aşağıdaki yorumları okuyabilirsin. Senin güzel değerler almanın sebebide bu. Kullanmana bakacaksın

öncelikle kartı forum dışından aldığım için konuyu açtım bu arada gönderdiğin sitedekilerde de dediğin gibi 550ti gpu su kullanılmıs biosu 450biosu denmiş biriside bios yükleyebilirsek 550ti olurmu demiş yabancı forumda
    dediğin gibi kullanmaya devam. bilgiler için teşşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Konu açman çok kötü olmuş kartı satan arkadaş açısından , şanslısın. 550Ti gpu su olan ve 450 biosu atılmış bir kartın var. Yaşayan sadece sen değilsin bazı gpu larda buna benzer durumlar oluşmuş.Aşağıdaki yorumları okuyabilirsin. Senin güzel değerler almanın sebebide bu. Kullanmana bakacaksın

öncelikle kartı forum dışından aldığım için konuyu açtım bu arada gönderdiğin sitedekilerde de dediğin gibi 550ti gpu su kullanılmıs biosu 450biosu denmiş biriside bios yükleyebilirsek 550ti olurmu demiş yabancı forumda
    dediğin gibi kullanmaya devam. bilgiler için teşşekkürler.

O kart bende olsaydı 550ti biosu atıp şansımı denerdim olmadı sisteme 2. kart takıp kurtarırdım, bu arada ben 920 ye ancak 1,15v ile ulaşıyordum siz voltaj verseniz 1100 falan görebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.