Şimdi Ara

İlginç bir bug daha(daha önce yazıldı mı bilmiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyundan çıkmadan önce bg sırası almıştım aradan 9 saat geçti oyuna girdiğim gibi bg için teklif geldi direkt eşine benzerine rastlayan ?

• Grupta olmayan bir shamana earth shield attım. Onunki silindi, benimki geçti. Sonra earth shieldı kendime attım. Onun üstündeki bütün shieldlar gitmiş oldu. Adam attı ben sildim, o attı ben sildim... Kendi kendime eğlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenical

Grupta olmayan bir shamana earth shield attım. Onunki silindi, benimki geçti. Sonra earth shieldı kendime attım. Onun üstündeki bütün shieldlar gitmiş oldu. Adam attı ben sildim, o attı ben sildim... Kendi kendime eğlendim

iyimiş...o değilde bg için 35 dakkadır bekliyorum party olarak ise 10 sn içinde giriyoruz
  • arkadaşlar harbiden team bg nasıl kuruluyo bilgi vercek varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossbred

arkadaşlar harbiden team bg nasıl kuruluyo bilgi vercek varmı acaba ?

arkadaşlarına inv atıyorsun H harfine basıyorsun ve orda JOIN AS PARTY'İ tıklıyorsun.
  • ICCyi heroice çeviremedik. Daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuzzyWuzzy

Oyundan çıkmadan önce bg sırası almıştım aradan 9 saat geçti oyuna girdiğim gibi bg için teklif geldi direkt eşine benzerine rastlayan ?

valla aynısı bende de oldu 9 saat değildi benim 2 saat mi neydi.düzeltirler haftaya yama ile :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil garip bir şey var!!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.