Youtubeda 1-2 video izlemistim macları o kadar uzun sürmüyordu 1-3 dakka aradı acaba ratingleri mi düsüktü?
Bence de saçma olur ki rage quit'e sebebiyet vermez diye tahmin ediyorum.Ne vurucaklar ne heallicekler(warrior)
quote:
Orijinalden alıntı: Z.K
Bence de saçma olur ki rage quit'e sebebiyet vermez diye tahmin ediyorum.Ne vurucaklar ne heallicekler(warrior)
düşük ratingde kötü takımlara karşı yapılan maçlarda olabilir bence. 3 5 maç sonra hafif skilled bir takım gelse 2 3 dk sürmez zaten maç
Aynen.O yüzden etraf unskilled ruthless gearlı vatandaşlarla dolu ya
2v2 de genelde healer olmadan girmiyorlar işiniz zor.
quote:
Orijinalden alıntı: 3qzotix
2v2 de genelde healer olmadan girmiyorlar işiniz zor.
Kesinlikle.
quote:
Orijinalden alıntı: atpatp
Prot warrior+prot pala nasıl olur iş yapabilirmi
neden ki çok mu sıkıldınız dünyadan?
warlock + resto dodo akar
2 noob dps takımları alabilir.. gearsız healer veya dps olan takımlara bir şey yapabilir.. Amaç milleti sinir etmekse pala + shammy healer diyorum
2 healer shmy karşımıza cıkmıştı 10 dk boyunca kesmeye calismiştik 2 dps başaramadık. Adamlar arenaları öyle kazanıyor. Bence deneyin.
3v3 de 2 healer 1 dps giriyorlar. çık işin içinden çıkabilirsen..
skilled olmak şart weekly cap yapılmıyacaksa örnek veriyorum, cevresinde serverin en iyi pvp dk'ı olarak görülen dk karsısına instant high dps yapabılen bırı cıkınca shieldları kullanmayı ihmal ediyor,kısa surede kesmeyı amaclıyor yapamıyor,disease bırakmıyor runeye gerek yok vur abi instant ı yok laf dinlemiyor.Sonra I hate tank bakıyorsun blood tank olarak gırıyor :D gülmeden yapamıyorum.Göstermek istemiyorum kağıt gibi rogue la vs e gelmem dıyor ulan arenaya benle gırıyosun weekly cap ıcın :D çok komik setuplar görüyorum günde en az 30 maç atıyorum rate için değil sadece eglence için
bu setup başarılı olur mu bilmem ama bolca küfür yer.
bu vesileyle komik bir anımı paylaşayım:
ben holy pala arkadaşım dps warrior. karşımıza warrior dps ve resto druid gelmişti. warriorlar aynı anda öldü biz druid ile baş başa kaldık. bir birimizi kesecek halimiz yok. sabır imtihanını ben kazanmıştım. tam hatırlamıyorum ama 1 saate yakın sürmüştü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme