quote:Orjinalden alıntı: biruzéc http://www.msdewey.com hiç arama yapmadan beklediğinizde çileden çıkıo Aaaaaaa.... yeter ama...bu kadar çok topoic açılmaz ki kardeşim. Senin kadar toopic açan başka bir üye var mı bak bakalım.Ne demiş Necip FAzıl: "Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir topic. Bu taksimi Biruzec yapmaz DHde mod olsa."
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: biruzéc http://www.msdewey.com hiç arama yapmadan beklediğinizde çileden çıkıo Aaaaaaa.... yeter ama...bu kadar çok topoic açılmaz ki kardeşim. Senin kadar toopic açan başka bir üye var mı bak bakalım.Ne demiş Necip FAzıl: "Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir topic. Bu taksimi Biruzec yapmaz DHde mod olsa." şok etkisi sanırım
Biru pek bi stumble'cı gördüm seni Ablamla ben de çok uğraştım ama iş yok Beni bul bakim ekle arkidişlerine Gereksiz msjlara stumble yaptım ordan çıkarırsın belkim...
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Biru pek bi stumble'cı gördüm seni Ablamla ben de çok uğraştım ama iş yok Beni bul bakim ekle arkidişlerine Gereksiz msjlara stumble yaptım ordan çıkarırsın belkim... dekoder lazım hiç bişi anlamadım xgen
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Biru pek bi stumble'cı gördüm seni Ablamla ben de çok uğraştım ama iş yok Beni bul bakim ekle arkidişlerine Gereksiz msjlara stumble yaptım ordan çıkarırsın belkim... dekoder lazım hiç bişi anlamadım xgen Boşver o zaman uzun hikaye Ama bu linki ordan bulmadıysan nerden buldun ki neyse..
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Biru pek bi stumble'cı gördüm seni Ablamla ben de çok uğraştım ama iş yok Beni bul bakim ekle arkidişlerine Gereksiz msjlara stumble yaptım ordan çıkarırsın belkim... dekoder lazım hiç bişi anlamadım xgen Boşver o zaman uzun hikaye Ama bu linki ordan bulmadıysan nerden buldun ki neyse.. tamam anladım xgen.. valla mailime gelmiş paylaşiim dedim hoşuma gitti bundan sonra topiklerimin kaynagını vericem sana
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Biru pek bi stumble'cı gördüm seni Ablamla ben de çok uğraştım ama iş yok Beni bul bakim ekle arkidişlerine Gereksiz msjlara stumble yaptım ordan çıkarırsın belkim... dekoder lazım hiç bişi anlamadım xgen Boşver o zaman uzun hikaye Ama bu linki ordan bulmadıysan nerden buldun ki neyse.. tamam anladım xgen.. valla mailime gelmiş paylaşiim dedim hoşuma gitti bundan sonra topiklerimin kaynagını vericem sana taam yaw bişey demedik @causeofdeath ölüme sebebiyet verme sonra