Arkadaşlar ben mühendislik öğrencisiyim 2000-3000 TL arasında bulabileceğim en iyi fiyat/performans notebook u arıyorum. Pek oyun oynayan birisi değilim ara sıra LOL o kadar. Ancak çok fazla film dizi izliyorum. Aradığım özellikler; İ7 olsun, ekran kalitesi iyi olsun, ısınma problemi olmasın,uçmasına gerek yok ama hızlı olsun. Bu kriterlere uygun yarı yolda bırakmayacak bir laptop önerirseniz sevinirim. Benim aklımdan Asus G550JK CN545H geçiyordu bütçeyi biraz artırabilirsem ama hakkında hiç bir bilgim yok. Şuan en önde tercihim N550JK CN 167 D gibiduruyor ancak onunla ilgili de değişim ürünlerini kakalıyorlar dedi birisi kullanıcı kulübünde.Tırstım ben de. Yardımcı olursanız sevinirim özellikle bilgili ve tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
n550jk ile g550jk arasında performans olarak pek bir artı yok. yanlış hatırlamıyorsam hdd 7200rpm o kadar. ama sadece lol ve dizi-film gibi işlere 3000 lira vermek gereksiz.sırf F HD olması için o donanıma o kadar para vermek saçma.benzer donanımlı x550jk ile 1000 lira kadar fark var neredeyse.aradaki donanım farkını hesaba katsanız bile 500-600 lira fazla fiyat.
ben kendi kullandığım IPS Full HD parlak ekranlı g451 i öneririm.kaliteli bir ekranı var. yukarıdakilerle benzer donanımı aşağı yukarı 700 lira ucuza alabilirsin.
yine alternatif olarak msi ge60 modeli olabilir.i5 li gtx850m li modeller 2500 liraya satılıyordu. i7 lisi 2800 olması lazım. soğutma olarak yukarıdakilerden biraz daha kötüler sanırım.
son olarak da acer vn7 791g var.o da servise işin düşmezse on numara makine.ama servisini beğenen pek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: debox
Arkadaşlar ben mühendislik öğrencisiyim 2000-3000 TL arasında bulabileceğim en iyi fiyat/performans notebook u arıyorum. Pek oyun oynayan birisi değilim ara sıra LOL o kadar. Ancak çok fazla film dizi izliyorum. Aradığım özellikler; İ7 olsun, ekran kalitesi iyi olsun, ısınma problemi olmasın,uçmasına gerek yok ama hızlı olsun. Bu kriterlere uygun yarı yolda bırakmayacak bir laptop önerirseniz sevinirim. Benim aklımdan Asus G550JK CN545H geçiyordu bütçeyi biraz artırabilirsem ama hakkında hiç bir bilgim yok. Şuan en önde tercihim N550JK CN 167 D gibiduruyor ancak onunla ilgili de değişim ürünlerini kakalıyorlar dedi birisi kullanıcı kulübünde.Tırstım ben de. Yardımcı olursanız sevinirim özellikle bilgili ve tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Teşekkür ederim öncelikle ancak 3000 i bir kuruş aşmayacak bir baba var başımda ona yükleneceğim içinde fazla abartmak istemiyorum. CN167D hakkında ne diyorsunuz sanalmarketim.com dan almayı düşünüyorum eğer onu alırsam, acaba banada değişim ürünü gelir mi diye düşünmekten başka model arar oldum..
ayrıca "sadece dizi flmdeğil" onları çok fazla yapıyorum ama mühendislik programları da yükleyeceğim.ondan dolayı ekran görüntü kalitesi önemli