Şimdi Ara

İleride ŞOK olmak istemiyorum , son kez tercihlerime bakarmısınız ? MF4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar ileride şok olmak istemiyorum sizce neresi gelir ?

Sıralama : 176.000 MF4 TM2 170.000

1 . Ekonomi Üniversitesi Hukuk --

2. Gediz Üniversitesi Elektrik Elektronik Müh %50 79.200

3. Gediz Üniversitesi İnşaat Müh. %50 88.600

4. Gediz Üniversitesi İnşaat Müh %25 142.000

5. Gediz Üniversitesi Elektrik Elektronik %25 224.000 ( istediğim yer ) Kont:40

6. Ekonomi Üniversitesi Elektrik Elektronik %50 ---

7. Yaşar Üniversitesi Elektrik Elektronik %25 ----

8. Gediz İnşaat Müh. Paralı 220.000

9. Ekonomi Elektrik Paralı 300.000 lerde

Sizce ne gelir dostlar ?

• 5. ( istediğin yer )
  • rahatla hocam gediz gelir ya.. (5.sıra)inş yani.. gelmezse beni öldürme

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"
  • @trigonex

@pekiii

@Am I Evil ?

@hckr

Sağolun arkadaşlar inşallah gelirde son zamanlarda rehberlikçiler çok kafamı bozdu kimisi 140 bile gelebilir derken kimisi 250 lere kadar in bu sene işler karıştı dedi Salim Ünsalın listeye göre hiçbir yere giremiyom zaten

Birde sizlere sorayım dedim :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakalım ben de gediz %25 hukuk yazdım ama gelme ihtimali düşük.En kötü ihtimalle ege işletme veya anadolu ing. işletmeye gidicem.Sınavlara girmeden önce işletme yazmak aklımın ucundan geçmezdi.Düştüğüm duruma bak

İnşallah hocam gelirse burslu inşaatta okuruz :)

@Am I Evil ?

Kardeşim hayırlısı olsun gedizin hukuk kadrosu gerçekten çok iyi zaten puanlar gittikçe yükseliyordu bu sene düşecek zaten bütün okulların düşecek İzmir isteğin varsa Yaşar Hukukta çok iyidir ayrıca bu sene ekonomi hukuk var dene şansını derim

Orijinalden alıntı: Niang9

@Dr_Hsn

@Am I Evil ?

Kardeşim hayırlısı olsun gedizin hukuk kadrosu gerçekten çok iyi zaten puanlar gittikçe yükseliyordu bu sene düşecek zaten bütün okulların düşecek İzmir isteğin varsa Yaşar Hukukta çok iyidir ayrıca bu sene ekonomi hukuk var dene şansını derim

Valla izmirdeki (izmir üni hariç) tüm özel ünilerin %25 %50 burslularını yazdım hukuk fakültesi olarak.İzmir bana yakın o yüzden izmirin tutmasını çok istiyorum ama işte hukuk olarak şansım %30-%40 gibi düşük.En kötü ihtimal ege üni. işletme tutar.Egeyi seviyorum zaten aydınlıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

quote:

Orijinalden alıntı: Niang9

@Dr_Hsn

@Am I Evil ?

Valla izmirdeki (izmir üni hariç) tüm özel ünilerin %25 %50 burslularını yazdım hukuk fakültesi olarak.İzmir bana yakın o yüzden izmirin tutmasını çok istiyorum ama işte hukuk olarak şansım %30-%40 gibi düşük.En kötü ihtimal ege üni. işletme tutar.Egeyi seviyorum zaten aydınlıyım.

hayırlısı olsun hocam İzmir Üniversitesinin zaten kampüsü yok normal bir apartman ve birkaç ek binası okul içinde dolaşacak yerler sıkıntı bir kere ama puanı yaşara yakın çok az bir fark var aralarında.. ( hukuk )

Ege Üniversitesi gelirsede iyi olur hocam dev gibi kampüs bolca insan güzel yer.. Amaa binalar ve araç gereçler çok eskidir bazen okulda kayboluyorsun bir fakülteden bir fakülteye gitmek bile yürüyerek çok zaman alıyor hatta okulun içine belediye otobüsü giriyor daha ne olsun

@Feel The Difference

Sağolun hocam

• hocam bu ne yav yakın tercih yapaydın üst tercih 140 bin alt tercih 220 bin senin sırala 170 bin bu neyin kafası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 1 Ağustos 2012; 21:37:21 >

Orijinalden alıntı: emrenaz

hocam bu ne yav yakın tercih yapaydın üst tercih 140 bin alt tercih 220 bin senin sırala 170 bin bu neyin kafası

Nasıl yani anlayamadım hocam :)

Ne olur ne olmaz diye 80 lerden başladım hatta rehberlik hocam tam burslu yazalım hiçbişey olmaz dedi hukukun altına 4 tam burslu yazdım 300.000 lere kadar indim :)

İstediğim yer 224k ben 176k 48.000 kişi öndeyim gelir inşallah :))

İyi Geceler..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.