Şimdi Ara

İleride Komando Olabilir miyim? (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 16 yaşındayım. Boyum 1.85, kilom 75 ve spor salonuna gidiyorum. 2 sorunum var. Biri gözlük takıyor olmam, diğeri de bitkilere alerjimin olması. Gözlük pek problem değil ama sanırım bitkilere olan alerjim komando olmamı engelliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Ağustos 2014; 20:51:19 >

• Galiba hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skilacci bile olursun
  • Olamazsın maalesef. Sağlık testinde göz muayenesi de var. Belli bir numaradan yüksek ise direk kabul etmezler. Benim bir arkadaşım dişleri yamuk olduğu için reddedilmiş, sen düşün..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komodo ejderi olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Olamazsın maalesef. Sağlık testinde göz muayenesi de var. Belli bir numaradan yüksek ise direk kabul etmezler. Benim bir arkadaşım dişleri yamuk olduğu için reddedilmiş, sen düşün..

Dişleri ne işe yarayacak ki? Benim 2 gözüm de 1.75 miyop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 21 Ağustos 2014; 20:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

komodo ejderi olabilirsin

far cry 3 diyon yani qnq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok zor, hatta olamazsın. Öyle sadece boyla olacak iş değil bunlar özel kıstasları var.
  • Zaten adamlar Boy ve kilodan çok diş ve göze bakıyorlar tabii adamın boyu 1.60 kilosu 80 olursa orası başka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.