Şimdi Ara

İleri yaştaki insanlardaki Türkiye sevgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsi böyle genellikle.Sistemin kölesi olmuşlar ve hayatı düz bir.çizgi içerisinde yaşıyorlar.Herşeye boyun eğip karnımız zorda olsa doyuyor demekle yetiniyorlar.Türkiye'den daha refah ülke olduğunu kabul etmeyip geri kalan ülkeleri belli bir sıfat altına koyarlar.Onlar için Türkiye 4/4lük bir ülkedir.Yurtdışına gitmeyi düşünenlere ne yapacaksın orada 2. sınıf vatandaş mı olacaksın derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 11 Aralık 2014; 3:35:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turkiyede dis kapinin dis mandali olduklarini kabul etmezler bir turlu bu vatandaslar

• Türk insanını seviyorlarsa bir laf diyemem. Bu ülke kebapçıda adam öldüren, kedi kuş yakaladı diye kediyi döven, şehirde yaşayıp dinozorlar hala var sanan insanların ülkesi.
  • Bu tip insanlardan nefret ediyorum. Karnım doysunda hiç bir şey umrumda değil olanlar şuan ki hükümetin kafada olmasının tek sebebi açık ve net bu çok açık hemde. Sobam yansın karnım doysun yeter. Yakıcaksın böylelerini arkadaş hayat yaşamaya hakkı yok bunların.
  • o yaştaki çoğu insan cahil, okumamış kişiler başka sebebi yok azalarak bitmekte
  • Tamam

• Gece gece bu ilham nerden geliyor anlamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

o yaştaki çoğu insan cahil, okumamış kişiler başka sebebi yok azalarak bitmekte

Artarak devam etmekte politika en az bes cocuk olunca... O kafanin cocugu da o kafada oluyor

• Up

• Onların döneminde yaşamadık, onların verdiği mücadeleleri vermedik. Biz bu ülke için onların verdiği emeği vermedik. Bu yüzden biz onları anlayamayız. Bu söylediklerim cahil olan ve badem gibi yaşayan kesim için değil. Gerçekten bilgili olupta ülkesini seven insanlarda var. Köyde yaşayan yaşlılar şehirdeki çocuklarının yanına gittiğinde illahki köyüm derler. Bu ülkede yaşamayı bende istemiyorum. Bende avrupada yaşamak isterim. Herkese kendi bakış açımızla bakmamalıyız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun sebepleri çeşitlidir öncelikle kimsenin yurt dışı hakkında en ufak bile fikir sahibi olmaması olan tayfanın şse sadece Almanya'da işçi olarak çalışan tayfa omasıdır ki onlara da orada net olarak köle gibi davrandılar adam da otomatikman yurt dışında yaşamak ya da çalışmak deyince Almanya günlerini hatırlıyor. Bu tayfa dışında ülkede yurt dışını gezip görecek adamsayısı zaten belli ülkedeki paraportu olan kişi sayısı desen ben toplumun %10'unu geçeciğini sanmıyorum açıkçası.

İkinci sebep ise tamamen propaganda dolu eğtim sistemi ve sadece kualktan dolma bilgiler ile hayatımzı sürdürmemiz. Bizim için ülkeler tek eklime ile açıklanır Almanya=Müslümanları kesiyor Naziler, Fransa=Türkleri sevmiyorlar çok pislikler (biz çok temiz insanlarız ya), Rusya =Komünist bizim için ülkeler bu şekildedir hayatta araştırmayız bizim ülkemizde kimi çevirip sorsan Küba nasıl ülke desen atıp tutarlar ama Türkiye gibi ülkede 4000 kişiye bir doktor düşerken bu sayı Küba'da 224 kişiye bir doktor gibi bir sayıdır. Ne yazık ki bunu kimse bilmez çünkü araştırmaz, okumaz, sorgulamaz bizim için bir yerlerden duyduğumuz 1-2 bilgi parçası uzman olmaya yeter.

Biz kul olmaya alışmışızdır metro yapılması bizim için bir lutuftur, bir hastane açılmasını lüütuf görürler ama kimse demezki ya zaten sosyal devlet olmanın gerekliliği budur kardeş devletin görevi bu. Bunlar kimsenin aklına gelmez çünkü karşılaştırma yeteneği yoktur çünkü bizim Dünya'mız 783.000km2'lik bu toprak parçasıdır kimse demez ki ya bu işler diğer ülkelerde nasıl yürüyor bizim neden yıllardır burnumuz boktan kurtulmuyor neden 60 yıldır gelimekte olan ülkeyiz de bir gelişemedik.

Kimsenin okuyacağını sanmıyorum bu yazdıklarımı kaynar gider arada ama belk birileri okur...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.