Şimdi Ara

İLERDE DEĞERLENEBİLECEK KRİPTO PARALAR VE MOBİL MADENCİLİK [BlockDAG -QuBit Network - Omega Network]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sizlere ilerde değerlenebilme ihtimali olan ve ücretsiz şekilde elde edebileceğiniz kripto paralardan bahsedeceğim.

Mobil cihazlarınızdan, akıllı telefonlarınızdan AppStore veya PlayStore'dan IOS ve Android cihazlarınızdan linklerini paylaşacağım uygulamaları indirerek tek tuşla kazım yapabileceğiniz bir sistemi anlatacağım.

Aşağıda birkaç projeden bahsettim. Bu projeler mobil telefonlarınızdan madencilik yaparak kripto para kazanmanızı sağlıyor. Telefonlarınıza hiçbir ekstra yükü yok, kapattığınızda arka planda çalışmaya da devam etmiyorlar. Sadece günde 1 kez girip mobil madenciliği aktif etmeniz gerekiyor.

Daha önce bu şekilde Pi Network isimli bir proje kazım yapan destekçilerine kripto paralarını dağıttı ve insanlar çok güzel paralar elde etti. Aynı şekilde size sunduğum bu projeler de takip etmeye değer ve ilerde borsalara açıldıklarında güzel kârlar elde etmenize imkan sağlayabilir.

Projelere kaydolurken benim referansım ile kaydolursanız daha hızlı kazım yapabilir ve doğrulayıcı olarak beni ekleyebilirsiniz..

KRİPTO PARA PROJELERİ 👇

●BlockDAG

Referans kodum [ ibHs0cPK ]

Proje 2024 yılında başlamış olup listemin içindeki en iyi proje diyebilirim. Birçok sponsor ve işbirliği ile sağlam adımlarla ilerliyorlar

https://blockdag.network/product/blockdagx1

Websitelerini inceleyebilir ve attığım linkten mobil uygulamayı indirip kaydolup kazım yapmaya başlayabilirsiniz.

●Omega Network

Referans kodum [omerjstc]

https://play.google.com/store/apps/details?id=cloud.omeganetwork.pro

Paylaşımdaki en yeni proje bu. Henüz daha 10 bin kullanıcıya ulaşmadılar fakat reklama para harcıyorlar ve uygulama içersinden isterseniz reklamları kapatabiliyorsunuz. Yani bir proje başlatayım reklamdan gelir elde ederim ve kimseye de birşey vermem kafasında değiller.

Pi Network ciddiyeti hissettirdiği için ve geç kalınmamış erken bir proje olduğu için takibe başladım.

Referans kodum ile katılmanız bu proje için önemli çünkü tıpkı Pi Networkdaki gibi bağ kurulan bir grubunuz var. Gruptaki referanslarınız ile kazandığınız coinler ayrı sayılıyor. Referansınıza eklediğiniz arkadaşlarınız eğer KYC onaylaması yapmazsa bu kazançlarınızı alamazsınız. Bu yüzden de grubunuza aldığınız kişileri iyi seçmeniz gerekli.

●Qubit Network

Referans kodum [omerjstc]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qubit.network

Bu proje yeni sayılır. 1 milyon kullanıcıya ulaşıldığında kazım sona erecek. Elinizi çabuk tutun.

🏷Takipte kalın. Eklemeler yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerjstc -- 10 Kasım 2025; 14:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.